Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Rouge One: A Star Wars Story – itt a kedvcsináló!

2016. december 15-én kerül a magyar mozikba az első önálló új Star Wars film, a [B]Rouge One: A Star Wars Story[/B] (magyar címmel Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet). A kalandot Gareth Edwards – Godzilla (2014) – rendezte, a sztori pedig egy csapat zsiványról szól, akik a Halálcsillag tervrajzának ellopására vállalkoznak, hogy azt eljuttassák a lázadás vezetőjének, Leia Organa szenátornak…[YOUTUBE]Wji-BZ0oCwg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sajnáltam mikor megnéztem az új részt. Eddig egy kiváló film sorozatot láthattunk. Disney felvásárlása után egy olyan résszel mutatkoztak be, ami inkább hasonlít egy hightech barátok közt sorozatra. Lukas eredeti ötlete mielőtt eladta volna a jogokat a fent említett média cégnek az Academy lett volna ahol Luke és Leia vállvetve keresik az erőt érző személyeket, akik később mint egy új Köztársaság tagjai leszek. Részemről én inkább erre vártam volna. Nagyot csalódtam. :,(

 2. Szerintem ez baromi jó. Én alig várom.

 3. Ez már így trailer alapján is hangulatosabb, mint a 7 volt. DE! Még mindig várok egy Old Republic filmet, animációs vagy élő szereplős sorozatot. Amióta a Rebelsben canon lett a Malachori incidens(még, ha módosításokkal is), azóta él bennem a remény, hogy végre egy vérbeli háborút kapok Jedik és Sithek között. Remélem ennek is el jön majd az ideje.

  • Nem tetszett neked a 7?

   • “Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy nem tetszett volna, mert élveztem, habár voltak dolgok, amikkel nem voltam elégedett.(itt leginkább a családi “”dráma”” és a Skywalker vonal számomra erőltetése amit kifogásolok. Értsd jobban örültem volna neki, ha nem újra a vérvonal körül forog, hanem új erőérzékenyeket tesznek a főszerepbe.) Inkább azt mondanám, hogy nekem mások az igényeim, más történetek érdekelnek az univerzumban. Szívesebben láttam volna filmben a jedi és a sith rend közötti viszály kezdetét(a Rebels végre kanonizálta a Malachori csatát, igaz változásokkal és még Revan sem biztos, hogy kánon lesz), a kettő szabályának megalakulását(ugye Bane is kánon lett végül).”

 4. Jobbnak néz ki , mint a mostani .

 5. Engem megvettek… Messze van december, sajnos.

 6. Fiatal Mon Mothma, beszartam. Rebel Soldiers, beszartam. Yavin Rebel Base, beszartam. Royal Guards, nagyon beszartam.

 7. Így kell csinálni. frankó lesz

 8. Állati jó lesz!!!!!

 9. Talán lesz egy, az előzőnél jobb új rész.

 10. Jó lesz ez… csak még messze van december.

 11. még a végén star wars fan leszek xD

 12. Fogyaszthatónak találom.

 13. Remélem nem lesz izadságszagú.

 14. Én egy Ewan MCGregor kameonak örülnék !

 15. Sztem Disney nagyon jól csinálja a dolgát a marvellel meg a star warsal is, látták h hatalmas pénz van ezekben, belefektettek kicsit most meg kaszálnak rendesen. Tavaly nem is volt szükségük classikus mesét kiadni, annyi minden volt anélkül is

 16. Ez meg jobb lesz, mint a force awakens. Már most érzem hogy újra gyerek vagyok 😀

 17. Valszeg lesz benne dartvéder kiváncsi vagyok h. a hayden gyerek játsza e majd

 18. Nekem nagyon tetszik!!!!! Ide veleeee!!!

 19. Ez valami döbbenetesen rossz lesz, mint EP7. Csak Yip Man jó az előzetesben.

 20. Érdekes próbálkozás, sok szeretettel várom. Eddig is ilyesmikkel kellett volna próbálkozni, nem pedig azzal a hányadék animációs trágyával, amik úgy ahogy van kiherélte az egész SW-t.

 21. Nekem kicsit úgy tűnik, mintha a SW filmek csak a retro, jól megszokott dolgokkal működnének. De ahogy nézem a 3D is hallott 😀

  • Hát az Ébredő erőnek a 3D-je, egy jó nagy túró volt a moziban. Kíváncsi vagyok itthon milyen lesz TV-n, ha kijön 3d-s verziója valamikor…amit még a Disney sem tud őrületében.

   • Osztom, Imax-ben néztem, valóban pocsék volt, de a hang is….

   • Van jó 3D film? Szerintem az összes borzaszto, kb 20 perc után észre sem veszem hogy 3D. Direkt úgy keresek filmeket hogy ne 3D legyen, mert azon felül hogy sötétebb a szemüvegtől a film, semmit sem ad pluszba

    • Beowulf, Avatar, Sam kalandjai amik most hirtelen az eszembe jutnak.Ja és most érkezik a Warcraft, aminek szintén baromi jó lesz a 3D-je.

 22. Ez atombrutál lesz!

 23. Ezt már most imádom, szerintem piszok jó lesz 🙂

 24. Én nagyon várom mondjuk nekem kicsit furának tűnt a CGI.

  • lehet korai állapotban van még az a jelenet …. a későbbi trailereken tuti jobb lesz.vagy ez lehet nem akkora költségvetéssel tolják.

 25. vadert mutathatták vna 😀

 26. Star Wars, szóval jöhet!

 27. Nagyon varom.

 28. Nekem tetszik. 🙁

 29. Már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy a Force unleasd-es Kalen benne lesz ez… hisz a játék hivatalos star wars licences volt, maga George L hozzájárulásával.. Mondjuk lehet nem mennek annyira vissza a lázadás megalakulásáig…. így oldják majd meg.

 30. kicsit olyan mint egy fan-film 🙂

 31. keményen beindult a gépezet, na majd a Disney sza*ja nekünk a SW részeket.(nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek, de inkább az utóbbi)

  • Nézd, ha a minőség magasan lesz akkor ide vele….. túl hatalmas ez az univerzum már . Ami könyvben, képregényben sikeres abból mozit kell kreálni.

   • Eddig az volt a baj, hogy nem jön sw film, most még az (lesz) a baj, hogy évente jön.Ahogy mondtad a minőség legyen magasan, a többi nem szamít 🙂

   • “ja félre ne érts felöllem nyomasság én kapható vagyok rá imádom az egész univerzumot, sőt kifejezettten tetszik az ilyen elszáltabb megvalósítás is, felőlem jöhet akár a Halálosztag megfilmesítése is én veszem nézem.:DAmúgy a trailertől a hideg kirázta a hátamat, főként hogy én nagyon benéztem ezt eddig nem is tudtam hogy hirtelen jön egy ilyen film.:D(azonnal ez a duma jutott eszembe: “”nem egy botár halt meg ezekért a tervrajzokért””)”

  • Gci sok pénzt fizettek érte, szval most megfejik ahol csak tudják, h jöjjön a della. 😀

  • Amíg minőségi filmeket tesznek le az asztalra, addig nem lesz gond.