Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ron Dennis visszatér, Kimi ralizik, Piquet panaszkodik

[9272] Mindannyian emlékszünk még arra, hogy milyen hirtelen tűnt el Ron Dennis a McLaren-Mercedes csapatvezetője. Akkoriban azt rebesgették, egy paktum áldozata lett, miszerint ha eltűnik, nem büntetik meg a csapatát. Most olyan hír terjeng, hogy Ron visszatérhet, ha Max Mosley viszont eltűnik az FIA vezetői székéből. Nagy szüksége van az egykori csapatának a szakértelmére, hisz olyan mélyre süllyedtek, ahonnan igen nehéz lesz újra az élmezőnybe visszatérni.[9274] Kimi Räikkönenről mindenki tudja, hogy nem tud megülni a hátsóján, kell neki az izgalom, amit rendszeresen ralizással (is) ér el. Most épp a soron következő finn ralin fog rajthoz állni júliusban egy Fiat Abarth Grande Puntoval. A másodpilóta az a Kaj Lindström lesz, aki egyébként Tommi Mäkkinen navigátora és már 10-szer indult a finn ralin.[9275] “A finn verseny nem lesz egyszerű. Eddig csak kisebb megmérettetéseken vettünk részt, a háromnapos WRC sokkal hosszabb és nehezebb. A legnagyobb kihívást a sebesség jelenti majd Kiminek, mert ez a pálya teljesen más, mint ahol eddig mentünk.” – mondta Kaj.”De nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a srác remek pilóta. Tehetséges, így biztosan sikeres is lesz.”[9276] Nelson Piquet elégedetlenségének adott hangot, mert szerinte csapattársa, Alonso jobb autót kap versenyről versenyre mint ő. A brazil azért gondolja így, mert a tavalyi Brit nagydíjon csak századokkal volt lemaradva a spanyoltól, most pedig 6 tizeddel. Hogy ennek van-e valami valóság alapja azt nem lehet tudni. [9277] Kubica megint új motort kap. Ez már az ötödik idén, miközben a szabályok szigorodtak ebben az évben és egy pilóta összesen 8 motort használhat fel az évad során. Ha elfogy a 8 motor, azt azt követő versenyeken 10-10 rajthelyes büntetéssel indulhat csak a lengyel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hol közvetítik a Rallyt? xD

 2. A motorszabály nem úgy volt, h csak egy versenyen kap büntetést a pilóta? Vagy az más alkatrészek cseréjére (pl. váltó) vonatkozik?

 3. Go Kimi :DAttis: Piqué nem tehetségtelen ha nézted a GP2-őt amikor még ott ment megbizonyosodhattál erről…egyszerűen nem megy neki az F1

  • Revans:Ott jól ment,itt nem megy neki,de a fő baj az,hogy mindenki másban keresi a hibát,önkritika nix.

   • Pontosan , de mivel ott ment neki ezért nem tehetségtelen :PNa nem mint ha vmi Piké fan lennék 😀

    • A tehetség az egy dolog. Adott szériában tudjon teljesíteni. Lehet durva tehetséges egy másik sorozatban, de most egy harmadikban nulla az eredménye, akkor a nulla eredmény alapján ítélik meg. Vissza kell akkor menni a másik szériába és aratni a babérokat. (és most ezt mondom Bourdaisnak is, pedig nagy reményekkel vártam a szereplését a 4-szeres bajnoknak)

 4. “””A legnagyobb kihívást a sebesség jelenti majd Kiminek”” ez mekkora duma. Egy F1-es pilótáról beszélünk…”

  • Ezért nem mindegy, h egy zárt, épített pályán vagy az erdő közepén száguld az amber. Utóbbi esetben viszonylag kevés a bukótér. Na meg az F1-ben ritkán ugratnak 60 métert 150-el.

   • Tudom, de akkor úgy kellett volna fogalmazni… Továbbra is tartom, a sebességgel nem lesz gondja, hiszen minden második hétvégén 200-300 km/h-val száguldozik. A nagy sebességhez kapcsolódó zavaró tényezőkkel lesz (lehet) gondja – amit te is mondasz.

   • Ez így van. Iszonyú különbségek vannak sebesség és sebesség között. Viszont Agent arra céloz, hogy ezek az F1-es srácok nem olyan félénkek ha sebességről van szó, hisz hozzá vannak szokva a 320 feletti tempóhoz is, csak ugye más technikáról, más kigyorsításokról és más féktávokról beszélünk.

 5. Piquet-nek szerintem csönd, Kimi remélem jól fog menni, az első két rally-ja jól sikerült, ezzel sem lesz gond. Olaszországban nem jött ki a lépés, de ez előfordult már másokkal is. Kubicanak gondjai lesznek még idén, bár eddig is voltak, szóval ez nem újdonság.

 6. Piquet nyafogása nevetséges.Tehetségtelen balfék,aki csak apuci hírnevénewk köszönheti,hogy egyáltalán a csapatban lehet még.Nomeg a szponzorainak.A lába nyomát nem csókolhatja meg Alo-nak.

  • “Hát igen, ez már a “”végső stádium”” szokott lenni, mikor elfogynak indokok, érvek, jönnek a kifogások, vádaskodások. Innen már nincs miről beszélni.Látod Attis, most nagyon egyet értünk! :)”

 7. :D:D:D

 8. Kimi még egy rotálcióskapával is gyors..