Rockstar – bejelentve a csapat nextgen játéka

A Take-Two kiadó évzáró üzleti jelentésében végre hivatalosan is említést tesz a Rockstar következő projektjéről, mely nextgen szoftver. A game a következő üzleti év során jelenik meg, mely időszak pont egy év múlva, 2015 márciusával zárul.Ennyi idő alatt források szerint nem lehet egy teljesen új játékot felépíteni, ezért minden bizonnyal a sokat pletykált Grand Theft Auto V nextgen verziójáról van szó PlayStation 4-re is, melynek készültét itt a PSC-n már réges-rég megmondtuk…Várjuk a bejelentést!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jaja tuti ütni fog! ROCKSTAR, NAUGHTY DOG a csúcson, többiek rakáson! 😀

 2. De egyébként meg bármi is lesz azütni fog, mint a Hilti.

 3. sztem ezt már régóta csinálhatják! 🙂

 4. Inkabb az RDR2 lesz ez.

 5. A Mafia 3 lesz tuti ésnem egy éve kezdték el hanem 2-3 éve mint az Assassins Unity-t!!!

 6. GTAV lesz az.

 7. Nem tom én már szivesen mennék a vadnyugaton:)

 8. “””Ennyi idő alatt források szerint nem lehet egy teljesen új játékot felépíteni””Miért azt is tudják dátum pontosan, hogy mikor kezdték a fejlesztést?”

 9. Manhunt 3. Az nagyon babicsku lenne.

 10. Azzal az Agent játékkal mi van?

 11. És ha már dolgozna egy ideje a RDR2-n, akkor mivan? Vagy GTA5 legyen vagy RDR2 vagy AGENT, a bully-t nem kéne erőletetni… 😛

 12. Még a jelenlegi GTA 5-öt sem fejezték be, a multiplayer még sok dologgal bővítve lesz.

 13. RDR 2?v.LA. NOIRE 2?

 14. johet megjelenes elott adtam el ps3-at szoval kimaradt :S

 15. Zsír, ha ez igy lesz akkor nagyon jó , mert nekem nincs meg ps3-ra 😀

 16. Nekem bőven elég volt a ps3-mas verzió, meg úgy alapból a GTA játékmenet. Inkább a Watch Dogs-ra voksolok. Több lehetőséget látok benne.

 17. Jó a GTA, szeretjük, de én is örülnék egy új címnek. RDR pl. 😛

 18. Red Dead Revolver volt a címe, mondjuk én a redemptionig nem is hallottam róla meg szerintem a játékosok nagy része se:D

 19. Szerintem nem egy sima nextgen gta lesz ez, igazából a többi rockstar stúdiótól is már illene jönni vminek pl az rdr 2-t is már lassan 3 éve készítik vagy ott van a rockstar ps exkluzív játéka az agent amiről szintén évek óta nem hallottunk.

 20. Red Dead 3-at kellene ne azt a fos Gta5-öt!

 21. Ennyi időt kell várni egy portolásra? Hát nem igazán csigáztak fel…

 22. miért gondoljátok, hogy egy év múlva jön?abban az üzleti évben jön, ami egy év múlva zárul, azaz mostantól addig akármikor megjelenhet.

 23. azért 2015-ben ne adjanak már ki gtaV-öt mégegyszer. valszeg nem most kezdik el fejleszteni azt a programot, csak most beszéltek róla először

 24. Portolásra kicsit sok az az egy év nem?

 25. Nagyon nagyot fogok csalódni ha tényleg a GTA5 lesz az…Énmiánam jöhet a GTA5 PS4-re, de ne 1 év múlva. 1 év múlva én valami új játékot várok, pl az Agent amiről már évek óta nem hallunk semmit, nem volna rossz.Na meg kitudja már mióta fejlesztik a hírben lévő játékot, azért mert most derült ki, hogy 1 év múlva jön, nem jelenti azt, hogy most kezdik fejleszteni.