Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Rock Band 3 – E3-as bejelentés infókkal

A nagy kiadók vállát nyomó terhek közül az egyik legnehezebb, hogy ha a konkurencia bármi friss játékot, vagy találmányt/újítást bejelent, azt azonnal kötelező reprodukálni – sőt, az sem árt, ha egy dimenzióval előrébb lépve a cég egyben meg is fejeli a villantást valami “még annál is menőbb” okossággal.Az Activision [A http://playstationcommunity.hu/note/3571]új, kissé futurisztikus gitárjaival[/A] képzeli el a hatodik Gitárhős szoftvert, a Seven45 Studios pedig a valódi gitározás élményét próbálja átadni [A http://playstationcommunity.hu/note/3591]rendes húrokkal szerelt[/A] játékhangszereivel a Power Gigben. Mi erre az Electronic Arts válasza?[GT]101021[/GT]A Playstation 3-ra (is) készülő [B]Rock Band 3[/B] mindenben tovább lép a konkurenciánál. Ők a harmadik epizód gitárját kétféle kivitelben is kínálják: hathúrosban és 102 gombbal + húrokkal ellátva. A húrozott gityó a “normál” megoldás (Fender Stratocaster kópia), a “gombos” pedig a “Pro” verzió (Fender Mustang kópia), melyet a Mad Catz gyárt egy teljesen hivatalos partnerkapcsolat keretein belül.A Rock Band 3 másik újítása a professzionális, wireless kapcsolattal működő MIDI billentyűsor, 25 gombbal. Ez a hardver annyira “valódi”, hogy a megfelelő kiegészítő adapterre számítógépre kötve rendes zene is komponálható vele.A game új dobot is kap, cintányérokkal szerelve.Ajánlott fogyasztói árak:- Rock Band 3 Wireless Keyboard Controller: $79.99- Rock Band 3 Game & Wireless Keyboard Controller Bundle: 129.99- Rock Band 3 Wireless Fender Mustang PRO-Guitar Controller: $149.99- Rock Band 3 Wireless PRO-Cymbals Expansion Kit: $39.99- Rock Band 3 MIDI PRO-Adapter: $39.99Az RB3 az E3-on mutatkozik be, 83 számos tracklistával.[YOUTUBE]u5VpclLWsfM[/YOUTUBE][GT]101090[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. baszki nemtom hogy fog tudni ezeken olyasvalaki játszani aki nem tud való életben gitározni vagy szintizni. de én bítok benne hogy jó kezelőfelülete lesz a cuccnak.

  2. Lehet ,hogy most a GH6-ban jó számok lesznek de ez a Rock Band 3 olyan zsír.

  3. Király! De azért, hogy élvezetes legyen 6-an kell játszani. Az meg nem igazán kivitelezhető rendszeresen.

  4. Ezekkel a gitároknál a húrok a gyenge pontok.Ha elszakad akkor mi van? Hol tudom megcsináltatni?Itt annyiban barátibb, hogy a nyakán húr helyett kis gombok vannak és csak a gitár elején van húr, így mondhatni félúton van a játék és másik valódi gitár között.De a húr kérdés még így is gyenge pont lehet.Ennek ellenére szeretnék egy ilyen verziót, vagy ezt vagy a Seven45 Studio cuccát… de örülnék ha előtte ki tudnám próbálni.

  5. Szinti? :OItt is húros gitár?Azt hiszem a Guitar Hero kicsit le lesz maradva.

  6. Gondolom ára is lesz..

  7. Nekem ez már durván túl van bonyolítva…

  8. Nekem kell ilyen!!!