Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Rise of the Tomb Raider – ő a vadonban” trailer”

2016 vége felé jelenik meg PlayStation 4-re a Square Enix [B]Rise of the Tomb Raider[/B] című akció-kaland játéka. A fiatal Lara Croft kalandjait közvetítő game alábbi trailere talán nem a legújabb anyag, de érdemes csekkolni azoknak, akik még nem látták.A kaland egyébiránt “nagyjából 30 órás” lesz fejlesztői szerint, teljes felfedezéssel. A különleges játékmódokban speciális, kinyerhető Expedition Cards (tuning kártyák) cuccok használatával lehet egyes tényezőket befolyásolni, mely lapok valódi pénzért is megvehetők lesznek a türelmetlenek számára.[YOUTUBE]hDWGPGxSCSI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Trinity is the key to feel alive :)https://www.youtube.com/watch?v=T2e_3ZnJcTE

 2. MOst őszintén ki az a vadbarom, aki vesz a PS4-e vagy PC-je mellé egy Xone-t csak azért, h fél évvel hamarabb letolja a TR-t? Én ebben az ideiglenes exkluzivitásban nem látom az értelmet. Max akkor lett volna, ha az MS aláirat egy olyan szerződést, h megjelenésig nem lehet leközölni sehol sem, h más gépre is majd megjelenik a cucc. Akkor lett volna értelme de így… De bztos én vagyok szűk látókörű.

  • Hidd el, vannak ilyenek. Főleg ott ahol nem számít luxushobbinak a videó játékozás. Sok értelmét én se látom, pláne hogy korán kiderült (a MS szemszögéből) hogy jön PS4-re is, de ha csak egy kicsit megdobja az X1-es statisztikákat már megérte a MS-nak csúsztatni a borítékot, ami gondolom nem kicsit volt vastag. Az igazi nyertes meg a Square Enix, nekik bomba üzlet volt ez az ideiglenes exkluzivitás, sokkal jobban jártak mintha minden platformra jönne.

 3. annyi játék szakad a nyakamba hamarosan, hogy lazán kihúzom addig xD

 4. Nem elég az MS-nek pl. 3 hónap? …és még 360-ra is megjelenik? vicc….akkor azon játszom 🙂

 5. ez is és az U4 is baromi jó lesz, teljesen felesleges a szájtépés emiatt.

 6. Nemtudom hogy ez mièrt nagy szenzàciò,mièrt kell itt egy olyan cuccal foglalkozni ami több mint egy èv mùlva lesz elèrhetö ps4-re.Ennèl sokkal jobb hir,hogy elkèszült vègre a fallout4.Most màr biztos hogy 17 nap mùlva Boston romjai közt kalandozhatunk.

 7. Remélhetőleg figyelembe veszik majd az árképzést ps4-re megjelenéskor, hogy 1 éves csúszással jön a játékuk ki.17 000-nél többet nem vagyok hajlandó csengetni érte.

 8. Havernak van 360-a, megveszi, kitolom azon, majd egy év múlva megveszem PS4-re, és végigjátszom még egyszer. Nem hinném, hogy az MS annyira jól járt volna ezzel az exkluzivitással.

 9. “Rossz látni ezt a vergődését az MS-nek ezzel a Larával. Itt “” az első fél óra a gameből””, “”ott egy 87. trailer vagy a sokadik gameplay videó””- lesz ez még ingyen is adva, csak vegyék a One-t. -_-“

 10. Ahogy azt a kezdeti sejtelmeskedésből gondolni lehetett: vett magának az MS 1 évet. Esetemben az idei karácsonyi időszakot úgyis a Battlefront viszi el, aztán jön az U4, mire ide eljutottam volna már közel járunk a PS4 megjelenéshez, gondolom más is megoldja ezt a kérdést valahogy. Ebben a történetben nincsenek nyertesek, csak vesztesek.

  • Igen, konzol-fronton egy év, de tavasszal már jön pc-re, onnan meg ugye nem nagy gond megszerezni és letudni. Szóval mire megkapjuk a gamertársadalom fele kijátszotta, így reménykedem, hogy mi ezért a várakozás már egy fullos verzát kapunk. Így talán nyerhetünk.Az meg ugye már másik story, hogy az U4 után, hogy tekintünk majd rá.

 11. Ebben is lesznek mikrotranzakciók? Ez újdonság nekem. Ez a kérdés lassacskán hülyének fog számítani.