Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration – egy órányi játékmenet

A Square Enix egy [a https://www.youtube.com/watch?v=9z-D30z0VXY]különleges [i]livestream[/i][/a] keretein belül mutatta be a [b]Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebraion[/b]t. A játékmenet egy órányi kalandozásba és akcióba enged betekintést a Playstation 4-es változatból, szerencsére [i]spoiler[/i]ektől mentesen.Lara Croft október 11-én látogat el újra a PS4-re.[youtube]E7e7J1StJ90[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. X1-es összehasonlító videók vannak már? Azért kíváncsi lennék rá, természetesen a standard PS4-es verzióval összevetve.

 2. Hozzám is érkezik, majd megnézem akkor. Várom.

 3. egyébként a fönti videó az teljesen jó, elő van rendelve természetesen.

 4. Nagy kibaszás akkor ért volna minket ha viccbox exclusive lett volna végig, na akkor tényleg kibasztak volna velünk.

  • “Hagyjad már ezt a “”viccboxozást””, mi a faszom vagy te, 5 éves kis taknyos?”

   • “És te ki a “”faszom”” vagy hogy megmond hogy ÉN, mit, hogy,vagy hogyan hívok?15éve így hívom a mikrofos xarját, ne hogy már te mond meg hogyan hívom!Az nem bánt ha más mikrofosozik?Ennél nagyobb bajod ne legyen az életedben, vigyázz ne hogy stroke-ot kapj XD”

 5. Azt hiszem megérte az az egy év mínusz

 6. Osszehasonlito videokat megnezve ez eleg gyenge port, remelem vmi korai verzio volt……

 7. Én sem nézem meg, már előrendelve 🙂

 8. El sem indítom, biztos,hogy beszerzem.

 9. Várjuk hát!Az a legszebb az egészben, ahogy az ms baszott ki velünk:Minden plusz tartalom, meg még plusz tartalom, coop mód, vr mód, javított (és remélhetőleg bug mentesített) verziót kapunk a teljes árért 🙂

  • Mondjuk nem tudom, hogy az MS-nek ez mennyire érte meg, nem hinném, hogy pont ez volt az a cím, amiért vettek az emberek One-t, főleg úgy, hogy tudtuk, kijön ez majd a Sony masinájára is.A piacon meg több mint 1 millió ment el belőle, ami szép eredmény, de nem valami zajos siker.

   • Az lesz a dutva, ha ps4-re több, mint 1 milliót eladnak belőle :)Amúgy gondolom az Uncharted 4 miatt kellett az ms-nek is egy ilyen cím.

   • Van, amikor az is kifizetodo, hogy hatranyba hozd a vetelytarsad.

    • Szerinted milyen hátrányt szenvedett így a Sony? Szerintem semmilyet! Nem hiszem hogy sokan azért rohantak viccboxot venni hogy tolják Larát egyévvel hamarabb. Meg ha igen, eladtak 10-20-50 gépet emiatt, és? Attól a Sony xarja körökkel jobban teljesít mint a mikrofos viccboxa

     • Ha nem vagod mirol beszelek, akkor minek valaszolsz hulyeseget ?

     • Mesélj légyszi akkor milyen hátrányt szenvedhetett el az öreg sunyi

     • Talan annyit, hogy nem egy egy eves jatekot fog most kapni, ami mar 30 euroert megy mashol, volt neki vagy 5 Steam sale-je, es tobbszor is 15 euroert arultak a kodjat a neten. Csak az nem jatszotta ki eddig, akinek csak PS4-e van kb.Ha viszont tavaly a megjeleneskor nyomathatta volna a Sony akar a a geppel bundle-ben, valszeg a tetot levertek volna az eladasok.

     • A ps4 egy 3,5éves gép, akkor aki most vesz ps4-et, annak az már nem is új? Én kb 5percet láttam ebből a játékból az 1 év alatt, nekem ez akkor is meg ér teljes játék árát ha már a pc-sek, vagy viccboxosok kimaxolták egy éve. Meg azért nem teljesen ugyan azt kapjuk

     • Senki nem mondta, hogy nem lesz olyan jatekos, akinek uj a jatek.Csak az nem biztos, hogy ezek vannak tobbsegben. Ami egy eve ugye teljesen mas kepet festett volna.

     • A csóresz alap PS4-en kívül ( XOne, PC) ez egy rég lecsengett játék jabuka ! De a nagy fasz Sony még így is készített belőle egy egyedi Pro-fejlesztést…ki van ez találva.

     • A csóresz alap PS4-en kívül ( XOne, PC) ez egy rég lecsengett játék jabu ! De a nagy fasz Sony még így is készített belőle egy egyedi Pro-fejlesztést…ki van ez találva.

  • A Baba Yaga és a Endurance mód még érdekelne, de a többi extra content a zombi, nyomozgatós, vr, kóp-mód…hát annyit is ér !

 10. Várjuk!