Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ridge Racer Unbounded – Gamescom 2011 trailer

A Kölnben megrendezésre kerülő és napokon belül elrajtoló Gamescom tiszteletére állt elő a [B]Namco Bandai Games[/B] régmúltra visszanyúló szériájuk, a Ridge Racer sorozatot újragondoló [B]Ridge Racer Unbounded[/B] legfrissebb kedvcsinálójával. A PlayStation 3-on is keresztülgázoló féktelen versenyjáték valamikor a jövő év folyamán érkezik.[YOUTUBE]prQ4JT5AhzQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Eeeejjjj,a jó kis régi falról-dobozként-való lepattanás még a kis szürke ps-en!Na azilyen elemek tették RR-ré a játékot.

 2. Ez a trailer elég meggyőző 🙂

 3. a namco-nal valaki kurvara rossz iranyba tekerte el a volant. hol vannak a klasszikus RR stilusu palyak es jatekmenet? Na baszki majd ha burnoutozni akarok akkor tolom a burnoutot.Igy tiporni sraba egy oreg rokanak szamito klasszikus nevet. Ezek utan mi jon meg, japanban feka miniszterelnok?

 4. Erdőben, hegyi utakon, sivatagon vagy más szép tájakon még tetszene is. De így tényleg szimpla burnout jut eszembe…pl kapásból a revenge vagy a paradise.

  • Imádtam a T4 végét, amikor már a legjobb kocsit pakolták a segged alá, és a pályán szebbnél szebb dolgok történtek. Tűzijátékok, gyönyörű helyszínek, gyors nitrós tütük kifestve,fényreklámok és nagyon jó namco minőségű zene.

   • “Szerintem a stílusos körítésen túl maga a grafika minősége is mindig páratlan volt, nemhiába volt sokszor nyitócím egy-egy új konzol debütálásakor az RR.Jómagam is valahányszor nextgen résszel nem rendelkező haver esik be hozzám, nem mai játékokat teszek be full hd-s játék minőségének prezentálására, hanem ezt (RR 7), egy lassan 5 éves stuffot. Az eredmény mindig hüledezés, “”aztakurta”” meg “”hűbammeg”” beszólásokkal kisérve.Nagyon tudnak a NAMCO-s fiúk, ha éppen nem arcade játékot portolnak egy az egyben, hanem kifejezetten adott platformra fejlesztenek.Ezzel az új fisifosi izével ez a hagyomány is megszakadt :(“

 5. Ez olyan zúzós lett,hogy rögtön eldöntöttem,hogy nem tartok rá igényt.

 6. Miért másolták le a Burnoutot? Miért nincsenek gyönyörű szép pályák, Itashák, és rendes driftelés? Ez szar.

 7. Ez tényleg nem hasonlít a Ridge Racer-re. Ez még nem is zavarna engem, mert nekem az a játék sosem jött be. Viszont sajnos ez sem…

 8. Na ebből is burnout klón lett látszik.Látom nem csak nekem tünik fel.:D

 9. nulla

 10. Anno mekkora kontraszt volt a PS-es RR és a RRT4 között…Jobban járnának egy RR – RRR – Rage Racer – R4 HD csomaggal, azt még meg is venném.

 11. Köszönjük meg szépen a Namconak, hogy a Konami és a Capcom után beállva a sorba, egy patináns sorozat legújabb tagjának készítését nyugati fejlesztőknek adták ki, akik annak rendje és módja szerint el is kefélték azt.Mert mi a Ridge Racer? Egyedi formatervezésű, csak erre a sorozatra jellemző fantáziaszülte járgányok, hihetetlen arcade sebesség, stílusos és technikás driftelés, Pac-man. Ha meglátok akár csak egy screenshot-ot is belőle valahol, felismerem, hogy EZ Ridge Racer!Ez meg? 12 egy tucat jellegű burnout/split second klón. Ha név nélkül látod ezt a trailert, azt mondod, ez az előbbi címek folytatása. Mióta része a Ridge Racernek az agresszív vezetés? Az elöző részek büntették, ha valakivel ütköztél, a kocsi meg soha nem borult. Ez NEM Ridge Racer, és ebből kifolyólag frissitésről sem beszélhetünk, ez meggyalázása az egyik legrégebbi arcade autós címnek.Fákkjú Bugbear!

 12. Ha nem a Rage Racer lenne kiirva a videó végén, tuti azt hittem volna, hogy itt az új Burnout.!!

 13. Klassz ez az új Burnout 😀

 14. A színvilága kicsit NFS MW (de lehet hogy valami mással keverem). Majd meglátjuk…

 15. PEGI 0 😛

 16. Te jó isten mi ez? A feléig sem bírtam nézni, a PSP-s Ridge Racerek az igaziak nekem.

 17. Nekem trailer alapján tetszik ez a játék, kicsit olyan Burnout-os. Amúgy Bugbear készítette a Flat Out sorozatot, az is nagyon ütős. Az eredeti Ridge Racer meg nem nyerte el a tetszésemet.

 18. Hát koma,te nem férsz bele a keretbe,egyébként sem tetszik a látványvilágod.

 19. “Mi ez, destruction derby? Vagy a split secondban volt ilyen város rombolás, ha jól emlékszem. RR-nek nem frissítés kell a sokadik részre, hanem az előzőek jobbítása. Ez már egy új játék, aminek az “”autós”” dolgon kívül szinte semmi köze az RR-ekhez.”

 20. ráfért a frissítés a sorozatra