Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Retrofreak – a konzol, amire mindig is vártál

[B]Retrofreak[/B] a neve annak az új japán konzolnak, melyet jelenleg az Amazon japán részlegében rendelhetsz meg 21600 (47 ezer forint), illetve 24840 (54 ezer forint) jenes áron (az ár a színtől és felszereltségtől függ). Az októberben megjelenő hardver 11 retro-rendszerrel kompatibilis visszafelé:[B]FamicomSuper Famicom / Super NESGame BoyGame Boy ColorGame Boy AdvanceMegadrive / Sega GenesisPC Engine / Turbo Grafx-16PC Engine SuperGrafx[/B]Az alapcsomag tartalma: cartridge adapter, kontroller, HDMI kábel, USB kábel, tápegység.[61121]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kenyérpirító kártyaolvasóval és távirányítóval, szünetmentes táppal….

 2. A design nagyon baba.

 3. van par megadrive cartridge még. de a gep is mukodik ugyanugy

 4. Sok warezbuzi.

 5. Spricc spricc. Imádom az ilyen cuccokat.

 6. nagyon komoly kis gép 🙂

 7. nagy ötlet 🙂

 8. …m…

 9. …durva király cucc , gyűjteményebe fasza lenne 🙂

 10. A 90-s evekben ez nagyon meno lett volna.

 11. Ezt mind lejátssza a notebook-om, de lehet még a mikróm is. 🙂

 12. Mindez megvan androdira is.

 13. Sosem tudtam ezt a retroőrületet megérteni. Én az új Unchartedet várom meg a Final Fantasy 7 remake-t. Nemrég a The last of us-t toltam, most a GTA 5-öt a Driveclubot és a MGS ground zeroes-t.Ezek után behánynék valami snes vagy gameboy pixelhalomtól.Csak nehogy a hangulattal érveljen bárki is, mert a jó grafika a legfontosabb hangulatfelelős..

  • Ezt csak az értheti meg, aki anno ebben élt és gyerekkorában ezekkel játszott. Meg van az a szűk réteg, akik tiszteletből végigjátsszák a régi klasszikusokat.

   • “Állítom az “”elégedetlenek”” nagy része pontosan, hogy a NES korszakban nőtt fel, és unásig játszott már ezekkel a játékokkal, ezért nem értik 2015-ben miért tatunk még mindig (pontosabban ismét) itt.A mai tizenéves rétegnek ezek a játékok “”egzotikusak””, amolyan üdítő színfolt a tripla A kategória csodái mellett, pont hogy szinte csak miattuk van létjogosultsága a retro-nak, lásd: Minecraft. Sejthetjük mindketten mennyi lehet nagyjából az átlag életkora az Minecraft-al játszóknak.”

    • kikre gondolsz elégedetlen alatt?

    • Ez is csak spekuláció. Szerintem tényleg csak annyi hogy kinek mi jön be. A régi játékosoknak még bejöhet a nosztalgiafaktor ez igaz, de ettől függetlenül élvezhető vagy sem az old-school.

  • “””Csak nehogy a hangulattal érveljen bárki is, mert a jó grafika a legfontosabb hangulatfelelős..””Akkor az indie játékok miért népszerűek?”

  • Azt hiszem neked felesleges lenne magyarázni hogy a látványon kívül még minden kell a jó hangulatért egy játékban…

   • Ja ne is magyarázd. 1998 óta játszom. Valószínüleg nem sok újat tudnál mondani.

    • “Eszerint a “”total”” félresiklott eszmefuttatás alapján dobhatom ki a játékaim jelentős részét.:( Szerencse, hogy nem ez az általános vélemény.”

  • “””a jó grafika a legfontosabb hangulatfelelős””Ez baromság. Lásd pl. Lone Survivor.De a Shovel Knight is elég nagy sikereket tudhat magáénak, annak ellenére hogy full pixeles, úgyhogy ne játssz vele mert be fogsz hányni. Viszont fontos észrevenni hogy a Shovel Knight alatt feszítő 2015-ös dátum egyértelműen ellentmond ennek a felfogásnak és azt mutatja hogy ezek a programok nem valamiféle régmúltból kísértő csontvázak, hanem ma is van rájuk önálló igény.Lényeg hogy egyszerűen teljesen más műfaj, van amiben gyengébb mint az általad sorolt modern címek, de van amit ezerszer jobban tud. Amit írsz hogy a modernek jobbak mint a régiek olyan mintha a Mario Kartot és az MGS szériát hasonlítanád egymáshoz. Vagy a Guitar Herot és az Unchartedet. Semmi értelme, rossz megközelítés.Teszem hozzá, én egyébként az általad felsorolt játékokat is nagyon szeretem, csak másért mint a régieket.”

  • “””mert a jó grafika a legfontosabb hangulatfelelős””biztos így van”

 14. Ez fasza, de erre se penzem se idom nincs jelenleg…

 15. ELőbb jó lett volna… de én is a telón nyomom Ds3-al.. sőt N64-et is meg Ps-t is ha kell tvn Hdmi,, szóval egy telefonnal többet tudok 😀

 16. nem rossz elképzelés csak a játékok. én inkább nyomatom a windows tabletemen dual shock 3-al. kitolom a tv-re oszt hadd szóljon!

 17. Nem gondoltam volna, hogy erre van igény még mindig.

 18. Ez engem nem érint.

 19. Az USB kábel az a rom-ok futtatása végett van?Amúgy jópofa, tetszik (bár a PC Engine-k kivételével mindegyik gép megvan… 🙂 )

 20. Ugyan ezt tudja egy flashelt Psp is, 20 ezer ft.-ért, és még csak játékot se kell venni hozzá.

  • Van aki szeret eredeti adathordozókon játszani… Sőt, ha van PC-d, akkor minek a PSP?

   • Én GB, GBA játékokkal játszom a legtöbbet, olyanokkal is amik el se jutottak ide annak idején, ráadásul eredetiben megszerezni nem olcsó mulatság, ha egyáltalán még lehet kapni valahol. Persze PC-n is lehet emulálni, de psp-n nekem jobb, mintha erre találták volna ki:)

 21. De játékot honnan szerzel rá? 10 ezrekért adják őket 🙂 Aki ennyit fizet értük tuti nem normális…

 22. Rohadt jó :)))

 23. Mi ez a kenyérpirító?!

 24. Én inkább beruháztam egy OUYA konzolra. Az azon levő emulátorokkal Dreamcast-ig bezárólag mindennel lehet játszani.

  • De milyen minőségben? Lehet rosszul tudom, de az Ouya nem lett valami erős HW-el felszerelve. Vagy tévedek? Én is gondolkoztam a beszerzésen, de nem tudom, pl. a mai játékokat, vagy akár egy DC emut hogy futtat a cucc…

   • Tényleg nem erős a hardver (Tegra 1-es grafikus proci), de playstation 1-ig kiváló az emuláció. Szépen felskálázza a ps1-es játékokat HD felbontásra, és a megfelelő plugin-el szép látványt lehet elérni. A DC emulálás viszont tényleg kevésbé élvezhető. Hibás a grafika és max 20 FPS-el futnak a cuccok, de ez is játék függő. Egy Virtua Tennis eléggé élvezhető, de a Shenmue már kevésbé. A többi emuláció (MegaDrive/SNES/NES/Neo-Geo/MAME…) viszont nagyon rendben van.