Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Retro – beárazva a SNES Classic Edition

A Nintendo hivatalos közleményben árazta be töpörödött méretű új retro-konzolját, a [B]SNES Classic Edition[/B]t. A $79.99 ajánlott fogyasztói áron forgalomba kerülő mini-masina a “tervek szerint” szeptember 29-től vihető, és “előreláthatólag 2017 végéig” árulják majd… vagy ameddig a készlet tart. Jó hír emellett az érdeklődőknek, hogy az új SNES-t jóval nagyobb példányban gyártják majd le, mint szupersikeres elődjét, a NES Classic Editiont.A gépbe 21 darab kiváló és legendás szoftver kerül azonnal indíthatóan. Ezek:[B]Contra III: The Alien WarsDonkey Kong CountryEarthBoundFinal Fantasy IIIF-ZeroKirby Super StarKirby’s Dream CourseThe Legend of Zelda: A Link to the PastMega Man XSecret of ManaStar FoxStar Fox 2Street Fighter II Turbo: Hyper FightingSuper Castlevania IVSuper Ghouls ’n GhostsSuper Mario KartSuper Mario RPG: Legend of the Seven StarsSuper Mario WorldSuper MetroidSuper Punch-Out!!Yoshi’s Island[/B]Kifejezetten érdekes ezek közül a Star Fox 2, melyet eredetileg nem adtak ki a maga idejében, a másik pedig az Earthbound, mely egy igen ritka és értékes kazetta. A konzol tartozéka az USB töltőkábel, az AC-adapter, két zsinóros kontroller, valamint egy HDMI-kábel.[81134]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sony nem akar kiadni egy hasonló kis kütyüt PS Classic Edition néven? GT, Diablo, FF7, MGS, Crash, Parappa, Bushido Blade, Dino Crisis: vennék, mint a cukrot.

 2. Nekem már a Donkey Kong, és a Street Fighter miatt is megérné…

 3. Előrendelve.

 4. “Elég sok jó játékot kihagytak, hogy a hasztalan “”szarok”” felférjenek a listára. A Super Punch-Out és a Kirby’s Dream Cousre helyére simán befért volna egy Chrono Trigger és egy Star Ocean. De ott van még a Zombies ate my neighbours, DK 2-3, Earth worm Jim, Breat of Fire 1-2, Illusion of Gaia stb…”

  • “Nem fogja a Nintendo a saját konzolját több third party-val feltölteni, mint a saját címeivel. Nekik fontosabb a Kirby és a Punch-Out tündöklése, mint egyesek személyes kedvenceié.Nem véletlenül Capcom, Konami és Square játékok vannak csak. Velük kollaboráltak az NES Mini-n is. És a régi címeikből még a Nintendo is tudja, hogy be kell válogatni. Dehogy egy Star Ocean? Ha a tri-Ace nem keresi meg őket maguktól, ők nem fognak kuncsorogni. (főleg, hogy a játék nem került ki Japánból SNES-re)A fenti 20 cím a krémje annak az élménynek, amit a Super Nintendo adott anno, és ezzel a kis géppel akarják ezt most “”megünnepelni””. Nem fognak egy teljes library-t adni. És legyünk őszinték:a Zombies… egy jó játék, de semmi keresnivalója nincs itt.Ahogy pl. egy Mortal Kombat-nek sem.Az pedig, hogy miért esett a választás a Secret of Mana-ra és nem a Chrono-ra, arról a Square-t kellene inkább megkérdezni, szerintem.A DKC-re magyarázatot találni nehéz. Talán nem akart 3 elég hasonló platformert rátenni az N (mivel limitált a hely), így inkább a több eltérő cím mellett döntöttek, hogy minél sokszínűbb legyen a felhozatal. (platformerből így is van rajta több)És ha dönteni kell, hogy a háromból melyik kerüljön fel, akkor én is egyértelműen az elsőt raknám. (pedig a DKC2 a kedvencem)”

 5. “Már körbe is nézelődtem, hol mennyibe fog kerülni, de szinte kivétel nélkül még besorolás alatt van itthon. Egyedül az egyik helyen írtak egy 30.000-es összeget. Annak ellenére érdekel, hogy itthon figyel az “”eredeti””. Lehet csak nekem nem derült ki, de ebbe akkor most a kazettákat bele lehet majd tenni, mert van itthon elfekvőben pár kellemes darab.”

 6. Borsos ára van, ez azért sokK.

 7. FF V,VI? Chrono Trigger?

 8. Az EU-s gép jobban néz ki. 🙂 Gyermekkorom gyöngyszemei egy tenyérnyi gépen. Természetesen elő is rendeltem. 🙂

 9. “Utolsó “”igazi”” konzol 🙂 előrendelve mint az állat.”

 10. Az előzőt elhalasztottam. Egyik kollégám tanácsára inkább 25-ért vettem a Konzolok szervizétől egy 3DS-t a karácsonyi akcióban.Ezen az SNES-en még gondolkodok, hogy kell e nekem.

 11. Donkey Kong Country 2-3? Final Fight 3? hm 🙁

 12. Vihetitek… 😀

 13. Hol vannak a jó kis játéktermi beat’m up-ok ? :/

 14. Egy N64 classicra ugranék ezerrel.

 15. Azt azért sajnálom h erre csak 20 játék került illetve h nincs 18 év feletti játék rajta. Viszont az előddel ellentétben ezt tuti beszerzem

 16. Az kemény h a $80-at £80-ra váltották… EU verzio rendes EU verzió lesz színes gombokkal meg az általunk jobban megismert géppel