Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resistance 3 – premier képek

Kicsit megkésve ugyan, de végre megérkeztek a PlayStation 3 exkluzív [B]Resistance 3[/B] első vizuális matériái. Az [B]Insomniac Games[/B] FPS sorozatának jövőre megjelenő darabja továbbmeséli a vérszomjas kimérák elleni háborút, teszi mindezt a fejlesztőcsapathoz hűen pazar látványvilággal, és minden bizonnyal továbbra is remek felépítéssel.[24900]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon bejönnek ezek a sötét, komor színek. A többitöl meg élvezek, szóval, úgy fest eddig hibátlan 🙂

 2. Lassan be kéne szereznem a 2. részt x)

 3. Botrány unszimpatikus főhős(nekem Hale is picit az volt),mint Bob a TwinPeaks-ből,rövid hajjal:P De a játék tényleg parádé!

  • Először nekem se, de aztán jobban megnéztem őket és megfigyeltem, hogy annyira gondterhelt az ember arca, hogy az már szimpatikus 🙂

   • HALE HALE HALE! ================================================R2 SPOILER!!!Hale még csak a jéghegy csúcsa…elfeledkeztek a 3. fajról…vajon velük mi a helyzet??? Jönnek? Csak az embereket írtják ki, vagy a kimérákat is? :o================================================

    • Áh, ne is mondd! Tényleg rohadtul kíváncsi vagyok a sztorira.. na meg arra, hogy ez trilógia lesz? Vagy ezután lesz még számozott rész?Ebben a generációban még talán egy játékot se vártam ennyire.

 4. Hm- lényegretöröbb válaszra vársz személyes üdvözlet kell- Itt kevés a hely -Jó végigtoltam én is, de közben vissza-vissza ugró képek villantak be végig. Mintha ezt már láttam volna…… Arra akartam kiLYUKadni hogy sima átiratokat, koppintásokat sóznak ránk évek-évek múlva is felismerek egy-egy jelenetet………….Lehet velem van a baj, nekem minden_ESETRE -kevésS. Ennyi, lehet parasztozni, de ez lehúzás, nem estem hasra a resi egy percében sem- Észre kell venni a játékokat: Fallout III – Dead Space – MG – Véleményem : Call of Juarez 100* jobb mint a szóban forgó játék…………..

  • Nem vagyunk egyformák és ez így jó.

  • Az Resistance sorozat bizonyított, hogy mindig frisset és újat pakol az asztalra.. inkább menj a halo reach-hez panaszkodni, hogy mért nem változott lassan egy évtizede a gameplay.

  • Amiben több volt mint az átlag:- Egyedi hangulat. Az elsö rész helyszínei, a kilátástalan harc, a történet mesélés.- A fegyverek nagyrész ötletesek volt, nem volt két egyforma. Kedvencem a rakétavetö…nagyon veteg. Vagy a pajzs gránát, ami mindent a támzadók irányába pattint vissza :D- A multi stabil, jól kiépített, lag mentes, nem kidobálós, tiszta és csatornákra osztott kommunikációval. Azóta de láttam ilyet (Esetleg KZ2). Mindez úgy, hogy a játék is élvezetes. A 2. rész nem volt már ilyen beton biztos, de ott a Co-op mindent vitt. Az EGYETLEN 8 fös Co-op játék ami rávette a játékosokat a csapatmunkára.Nem tökéletes, de messze az egyik legjobb…szerintem.

 5. Ti mekkora feelinget hoztatok ehhez a hírhez 😀 Én csípem Hale-t, majdnem elbőgtem magam, amikor hallottam a loccsanást, de Capelli-t is megértem, bár kicsit idegesítő volt, ahogy mindig lesben állt a stukival 😀 Én egy feltámadós jelenetet képzeltem volna, (nem véletlenül nem vagyok forgatókönyvíró / kreatív igazgató stb) de ha Hale lesz a fő-segg, az nagyon ütős.

  • Ó hát Hale hogyan lenne a fő-segg?:D Kiloccsantották az agyát!!!Bááár.. Deadalus ,a fő fő-segg valahogyan csak életben maradt. Vagy nem ő a fő fő segg?

   • “de és ugye az uccsó előtti videóban Hale megérinti a Deadalus hulláját és akkor az “”beleköltözik”” Hale-be… így meg sztem érthető amit írtam. :)”

    • Így kezdődne a harmadik rész. Aki nem játszott vele, ne olvassa. :)Capelli lelövi a Deadalus által megszállt Halet. Majd leguggol mellé, hogy lecsukja a szemét (mégis csak kiváló katona volt). Mikor hozzá ér, a Deadalus beleköltözik Capellibe és ő lesz a főchimera. 🙂 Ehh, mekkora szar lenne 🙂

  • Hale nyugodjon békében csak.Nekem a PSP-s rész főszereplője jobban bejött.Vagányabbnak éreztem, plusz a beszólásai is jók voltak.

   • Azzal sajnos nem játszottam, de én Hale-t is szerettem. Nem kérdez, nem beszél, csak megy előre és csinálja… vagy legalábbis csinálta 🙂

 6. Belegondoltatok, hogy minden egyes képkocka mekkora spoiler egy ilyen kiélezett történettel bíró játéknál? 😀 Talán ez még inkább fokozza a várakozást nálam..-Spoiler- aki nem vitte végig a kettőt az ne olvassa el.Ha Hale lenne a főgonosz chimera és molesztálná az átlag embereket Amerika utcáin nagyon bírnám. :DHajrá chimik!

  • Jah, kemeny lenne h az eddigi fohosunk a fogonosz, de szerintem az R3-ban Hale fater is feltunik majd!!!! RESISTANCE RULEZ!!!!!!

   • Még durvább lenne, ha mindezt fej nélkül (?) tenné.. vagy úgy kezdődne, hogy egy átvezető videóban revenge-el Capellin.. Akit nem szeretek, vesznie kell !!4!4! 🙂

    • Nem mintha nem kedveltem volna Hale-t de remélem, hogy nem élte túl szerencsétlen emberiségnek elég baja van így is

     • “Igen, így a képeket elnézve nélküle is rettegés uralja az utcákat és úgy látom most nem szuperkatonák harcolnak majd, hanem húsvér emberek.. “”it’s beautifull”””

 7. Juhú… juhú… :)Alig várom már a R3-at, annyira kíváncsi vagyok mi lesz a sztorival… jujj, de jó 🙂 Dudva hangulatosak ezek a képek. Vér-chimerák és a főhős is jól néz ki.

 8. Mindenképpen kötelező lesz, az első kettőt imádtam.

 9. szerintem kőtelező lesz megveni mindenkinek a ismeri az előző két részt mert kurva jó voltak

 10. Ez se fog kimaradni.

 11. Fú ettől ki is készültem,azonnal kell!!!

 12. “ELŐRÊ IS BOCS! szerintem ez a sorozat egy kész csőd, sajnálom hogy a sony ennyit tud “”ADNI”” – főleg pénzért, bizonyára valaki””knekC””bejön. lehet védeni, de kérem az indoklást- egy szimpla 4 es hang, ki Baszott szar fegyverek, multi Zero.Zero- Játékmenet – HALF-LIFE, kb 10 éves structúra, legalább 30 játékot vettek alapúl, szar utánzat, mindenből egy kicsi, de semmi “”NEW””- Szerintem szánalom, vagy lehet túl sokat láttam – kb ennyi játék jutott közben eszembe. COPY – . REMAKE egy vicc- Szerintem egy nagy szar ahogy a halo is meg a többi…. Elnézést kérek, de ha nincs igazam írjátok meg….”

  • Nincs igazad, ez az egyik legjobb FPS játék amit valaha kiadtak konzol gépre! De van akinek a tökéletes is kevés….

  • Szerintem a szánalom az aki ezt a kommentet írta….A Resi hatalmas sorozat! Multi nagyon jó, én még most is játszok vele pedig már régen megvan a platina… Egyszerűen remekmű! R3 kötelező vétel!

  • Most legszivesebben ùgy tökön rugnàlak…

  • Reszben igazad is van. De ha ezt vesszuk alapul,minden koppintas a Wolfeinstein-ota. Mindenki vesz valamit a masiktol,igy fejlodunk. Van ki kicsit/sokat de ha nem tud hangulatot teremteni akkor az egesz semmit sem er. Es ez az amit nem lehet elvitatni a Resistance-tol,boduletes jo hangulata van. Mindent tud amit FPSnek kell. A fegyverek meg pont qrwa jok. Majd jon az is amikor azt irjak: Menjenek mar a f*szomba ezt tiszta Resistance!

  • Na előkerültek a megmondó emberek, ha ennyire nem tetszik akkor legalább értelmesen is leírhattad volna, hogy mi a rossz benne

 13. Jónak tűnik!

 14. brutális

 15. Ez ismét rohadt jó lesz.

 16. Azért az a Goliát ott a ködben elég ijesztő 🙂

 17. A képek alapján végre azt látom hogy igencsak kezdik érezni a fejlesztők, mit is tud a PS3. Ez komolyan mondom döbbenetes!

 18. Talán majd egyszer. De az biztos, hogy ha igen, akkor csak a 2. rész után. Az sajnos kimaradt.

 19. állat lesz

 20. Hú de jó!Az 1. 2. részt végigtoltam, igy ez sem kérdés!Jó co-op mód legyen benne.

 21. Jól néz ki, erre az új főhősre meg kíváncsi leszek.

 22. Hatalmas lesz!

 23. Végre valami képek, minél többet kérnék amint lehet.

 24. Ez valami elképesztően gusztusos! Tuti benevezek majd rá, ha tényleg ilyen lesz, pedig nem is vagyok fps fan 🙂

 25. Az a földi lépegetős gépezet, mintha minden egyes rész alkalmával egyre nagyobb lenne. A képeken nagyon ütős.

 26. Tuti jó lesz, az Insomniac nem ront el semmit amibe belevág. Grafika Killzone 3-at juttatja eszembe. Ugye ebből lesz videó teszt?:D

 27. Jó lesz ez. Bár 2. részt felülmúlni nem lesz egyszerű a kurva jó single miatt, de sok sikert a fejlesztőknek. Én vevő vagyok erre a stílusra.

 28. Nem kérdés, jó lesz.

 29. A második rész szerintem a PS3 eddigi legjobb singleplayer FPS-e. Multiban már nem olyan jó, de azok a döbbenetek, amikor bejött a főellenség, az elhagyatott házban levő horror részek, meg ilyenek nagyon ott voltak, most is beleborzongok.A harc intenzitásban helyenként a KZ2-őt is lenyomta. Bár itt voltak azért csendes részek is, amikor csak te voltál meg az iszonyat.Ha ezt a hangulatot, játékmenetet meg tudják ismételni, akkor le a kalap!Az első rész multija szerintem jobb volt, remélem most azon is tuningolnak.

  • Na pont az általad említett horror részek miatt nem volt kedvem mégegyszer végig vinni. Sajnos én az a tipus vagyok aki nem szereti ha ijesztgetik. Amúgy jó volt a játék, és szerencsére többnyire kevésbé félelmetes részek voltak. De az a rész amikor a sötét házban lámpával mentem, már kicsit sok volt az idegrendszeremnek. 🙂

   • Pedig az egész az ijesztgetésre épült. És szerintem mestermunkát végeztek. Ott voltak pl. a láthatatlan lények, először csak a hangjukat hallottad, azt a neszezést amitől elkezdett felmenni benned automatikusan a pumpa egy idő után, aztán egyszercsak az arcodba robbantak. Tényleg mint egy horror film.Én a Silent Hill játékokkal voltam úgy, hogy imádtam őket, de néha már nekem is sok(k) volt.:)

 30. Na vééégree!

 31. 1-2 részemről hibátlan,és amint látom ismét nem fog csalódást okozni.

 32. Csodálatos!!! Az első részben jók voltak a WMS kláncsatái : )Nagyon sokáig toltam az első részt, a második epizód online része sajnos nem igazán jött be, de úgy érzem – és bízom benne -, hogy ez ütni fog!

 33. Nagyon fasza volt az a 3 hónap a HWS,a wms,a HUS és a többiek társaságában, amíg a kettőt nyomtuk.Reménykedem a hárommal visszatér az a hangulat és az emberkék is!:D

 34. “ez igen””Can you hear them ,they calling to us. It’s beautiful!”””

 35. Szép, már csak jó TV-t kell előbb beszereznem 🙂

 36. Jópofa…egyszer valószínűleg végigtolom.

 37. Az új Chimera design nagyon tetszik.

 38. Talán erre is gyűjtök majd lóvét.Pár napja álmodtam, hogy pár sráccal voltunk valami tanyaszerűségnél és a Chimera csapatszállító ledobott nekünk pár szörnyikét kicsit odébb.Pár srácnak volt fegyvere nekem nem, én kértem az egyiktől és kaptam egy habverőt:DSzerencsére aztán felébredtem, de jó hangulatos álom volt.

 39. A képeken látható főhős ugyanaz, mint aki az élőszereplős trailerben a vonaton utazik.

 40. Az első mai napig nagy kedvencem,a második nem igazán 🙁 remélem vissza térnek a komorabb vonalra 🙂

 41. NAGYON BABA!!!

 42. Hasonlít Jasonre, a szöszi meg a német csajra a Retributionből.

 43. első kettőt kicsontoztam maxra,ezt is ki kell,a másodikban a 10000kill életem egyik legemlékezetesebb trófeája:)))

 44. Szerintem ez a PS3 -as HALO . -már ha lehet ilyet mondani . :] Eszméletlen király game az összes része . Egyetlen egy dolog zavar benne , hogy a fegyveren levő célzó használhatatlan – jóval fölé lő , mint ahova kellene , remélem erre odafigyelnek majd . Amúgy nálam 10 pont.

 45. Amcsi storeban van új trailer . Minnyá’ legyün . :]

 46. Tuti vétel !!

 47. Remélem a story módba lesz cooperatív mód, mert az a kettőből nagyon hiányoltam. Ezek a compettives küldik a 2-be nem igazán jöttek be.

 48. Legjobb fps PS3-on!

 49. Ezt már nagyon várom!:)

 50. “nekem a resistance 1 és 2 annyira nem volt bejövős, igaz a második rész már sokkal jobban tetszett, mint az első. ez a 3. rész pedig már egyenesen felkeltette az érdeklődésem. így első ránézésre nekem kicsit half-life 2 feelingje van az egésznek, ami abszolút nem baj! sőt! ha továbbra is ilyen nagyszerű képek jönnek és a trailer is meggyöző lesz, tuti felkerül a “”must have”” listára :)”

 51. Első napos vètel lesz,termèszetesen gyűjtői!

 52. várjuk szeretettel xD

 53. Ezeken a képeken igen hangsúlyos szerepet kapott az a kicsike hajó. Biztos jó része lesz a játéknak.

 54. Kiváncsi leszek milyen sztorival rukkolnak elő.

 55. Hát……

 56. Nekem a resistance sorozat etalon. Imádom. Az első rész is gyönyörű volt szerintem, a második is és biztos ez is az lesz. 🙂 Nem érdekel, mennyibe kerül, mindenképpen gyűjtői változatban veszem meg.

 57. tyű elég komoly,bár már a kettő is jól mutatott.

 58. Ez most mi a fene?Concept art, vagy ingame?Egyetlen kép ami nem conceptnek néz ki az a 2. sor uccsó képe.Nem vágom

  • Ne mond már ,hogy nem tudod megkülönböztetni a concept art-okat az in-game képektől.Meg a 2. sor 1. 3. sor 1 és 3 ….Szerintem hamarosan új trailert fogunk kapni…

 59. Azt a büdös KÚRVA életbe…… ez valami nagyon király…Foxhound belinkelem ide a E3-as elemző videót. Elég sok infó kiderül belőle… pl az ,hogy ki lehet a titokzatos főhős:http://www.gametrailers.com/user-movie/resistance-3-pop-block/349247?playlist=featured

 60. A képek alapján nagyon durva látványvilága lesz a cuccnak, meg merem kockáztatni, hogy az Uncharted2 is veri látványban.

  • Nekem alapból jobban bejött a Resistance sorozat, mint az Uncharted, az utóbbit csak a könnyű platinum trófea miatt játszottam végig az R2-t, meg többször is, mert jó volt.Nekem az R2 látványvilágával sem volt gondom, ha olyan maradna azt sem bánnám. Csak jelenjen meg minél hamarabb.