Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil: Revival Selection – bejelentés

A Capcom a japán Famitsu magazin hasábjain leplezte le a következő, Playstation 3-ra is készülő Resident Evil epizódot, melynek címe – jelen állás szerint – [B]Resident Evil: Revival Selection HD Remastered Version[/B].A game a HD-remake kategóriát erősíti: a Resident Evil 4 és a Resident Evil: Code Veronica nagyfelbontásba húzott verzióját tartalmazza, valamint az RE4 Adájának “Another Order” felvonását.Örülünk, Vincent?[B]*UPDATE*[/B]Megjöttek a Famitsu szkenek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amúgy kár hogy csak úgy felpiszkálták a textúrákat és nem olyan átvarráson esnek át ezek a részek, mint gamecubeon a Resident 1 remake. Na az mekkora lett volna. Mondjuk abba a 3-4 évbe bele is fért volna fejlesztés, amit inkább elcsesztek az 5-re…

 2. pl a resi 5-öt lazán viszi a kövi konfig (és jobban néz ki mint ps3-on)nvidia9800GT2giga ramintel e6300 dual prociés ezek nem mai cuccok már, elég olcsóért meg lehet kapni.ha az 5-tel elbánik nemhiszem, h a 4-el gondja lenne:P

 3. Code Vera nagy kedvenc, biztos meg lesz véve (és kiplatinázva :). Engem már szinte csak ezek a felújított játékok érdekelnek, az újak nem is…

 4. egyébként megveszi az ember pc-re 2000ért bárhol, felhúzza 1920×1080-ra, rátol egy modot, és szebb lesz mint a 720p-s ps3-as verzió, ennyi. spóroltunk 12 rugót.

  • Ahoz olyan gép is kell

  • De abba nincsenek trophyk, anno a 4et kipörgettem professionalon is, és azota nem toltam vele, de a trofeák adnak egy kis ujdonságot neki. A másik, hogy én utálom a pc-t, a pc munkára valo, a konzol pedig szórakozásra, legalábbis számomra.

 5. Hát… annyival nem tűnik szebbnek, és sajnálatos, hogy a kiadók már arra sem erőltetik meg magukat, hogy újszerűbbet (tehát nem gyökeresen újat, csak valami maszatolást pl. re5) készítsenek, hanem feljebb tolják 720p-re a régi cuccokat.És megvesszük ugyanazt megint tizensokezerért.Szerintem szánalmas, aki meg költ rá, hát…najó az fan 😀

  • Szerintem a fiatalabb generációnak a Code:Veronica kimaradt az életéből,s ezért hajlandó lesz majd pénzt áldozni rá.A másik dolog,amit felvetettél a következő kommentedben,hogy egy pc-s erőműn jobban mjutat,mint konzolon,a többséget nem igazán érdekli.Ez a gáma nem arról szól,hogy a hardver(vagy a játék alatt dübörgő grafikai motor) erejét fitogtassa,mint jó pár fpsnél divat ez pc-s körökben.

 6. Örülünk,szeretnénk beszerezni.

 7. Kivàncsian vàrom! +hun feliratot neki

 8. Nem rossz 🙂

 9. Háát…végülis örülünk.

 10. …tehát akkor van Isten!

 11. Jó lesz ez, várjuk szeretettel:)

 12. Én először a resi 4-et fogon végigtolni, az tuti. 🙂

 13. Outbreak 1-2 is jöhetne… Szerintem sokan játszanának vele co-op online. Legalábbis többen, mint anno ps2-n.

 14. na fasza,ezt is meg kell venni.

 15. Már csak egy megjelenési dátum kéne, nekem van egy olyan érzésem, hogy még idén játszhatunk vele. Általában a remakek, gow1-2, sly, a bejelentések után pár hónappal meg is jelentek.

 16. végre bepótolhatok néhány korábbi részt 🙂

 17. jó sokat játszottam a 4essel, egyedül csak a profession mód nincs végigcsinálva. meg a mercenaries-ben az a rohadt water base 5 csillagra, meg főleg Lion-nal bármely pálya 5 csillagra… ÁÁÁ, az az óriás Salvador a frászt hozza rám mindig, a k**** anyját!

  • Én anno végigtoltam professionalon is, egy fasza kis fegyver volt a bónusz, ha végigtoltuk professionalon, remélem itt is bent lesz.

 18. RE4 kb: így fog kinézni HD-ben.http://www.youtube.com/watch?v=fRbPkfkI_Jc

 19. ez a sok remake/remasterelés fogja megölni a videojátékokat

 20. Jöhet… Még az éven ?

 21. meg lesz véve

 22. “RE4 Adájának “”Another Order””. A 2 Ada-s missionnek nem Seperate Ways és Assigment Ada a címe?”

 23. Hát ez így elég vérszegény. Legalább a 2 outbreak-et hozzárakhatták volna. Egyébként itt figyel mind2 a polcomon fejenként 4-5 végigjátszással, úgyhogy szerintem felesleges beszereznem.

 24. HÁHÁÁÁÁ a RE ÖRÖK!!!Köszönjük nektek!!!

 25. Továbbra se jön akkor a Remake? :(Ez kihagyós…

 26. úgyis végig akartam játszani századjára a RE4-et csak nekem a PS3 nem játssza le. nah majd most. :)legalább formába lendülök. :)emlékszem első végigtolás után a legtöbben rögtön vagy háromszor újra végigjátszottuk. + ugye az Adás fejezetek….jaj! 😀

 27. ÁÁÁÁÁhát én mindjárt behalok az örömtől!nah komolyan mondom ez a napom fénypontja.ennél jobb hírt…. :)öröm és boldogság!!!! 🙂

 28. “Azt nem hiszem el, hogy egyetlen BR lemezre csak ez a 2 db. játék férne el, kell oda majd valami hatalmas extra is, online Leaderboard meg egyéb nyalánkság, na ja és ez az “”Another Order”” sem úgy hangzik mintha a Seperate Ways lenne a PS2-es Resident 4-ből.Örülni örülök, ha másért nem akkor a ( talán ) +2 db. platinum trófeáért mivel már PS2-n és Gamecube-n is ronggyá játszottam őket és azóta sem adtam el. Szerintem nagyon jó lesz látni őket így “” HD “” -s formában újradolgozva.És ugye készül a Shadow of the Colossus, lassan minden PS2 AAA cím HD-re húzott portját megkapjuk ?”

 29. bakker, gyakorlatilag erre a bejelentésre várok, mióta először beregeltem a fórumokra

 30. Na ez tök jó hír! A 4-hez még úgy sem volt szerencsém.

 31. Valószínűleg beszerzős a dolog,mert a Resi 4-re már nem is annyira emlékszem,a Code Veronica pedig kimaradt.

 32. IGEEEN! Legjobb! 😀

 33. Király. A Code Vera a legnagyobb kedvencem a Resik közül a 4. is tetszett úgyhogy kell majd ez a pack.

 34. Örülünk hát. A 4- nagy kedvencem volt PS2-n, de nem tudtam vele sokat játszani. A Code Veronicát még sosem próbáltam, de nem lehet rossz. Várom már.

 35. A Code Veronica nagy kedvenc… resi 4 kimaradt. Összefoglalva: mikor jelenik már végre? 😀

 36. Na ezt tuti be fogom szerezni :)Az eredeti kimaradt, de végre majd bepótolhatom 🙂

 37. Nem olvastam vissza a kommentekben szóval bocs ha már valaki megkérdezte de lehet tudni hogy a re4-es mercenariesben lesz e coop mode?

 38. wííj 😀

 39. Ja, Örülünk. 😀

 40. Nagyon örülök, hogy nem csupán a Resi4-et húzzák HD-ba, hanem lesz többminden, ugyanis a Code Veronica-t még sosem játszottam, de nagyon jókat olvastam róla és nem is fogom ezek szerint kihagyni. Ez legalább olyan jó hír, mint az ICO-Shadow of the Colossus ps3-on megjelentetése. Várjuk nagyon!

 41. IGGEEENN ORULOK :DDDDD

 42. teljes tisztelet a felsorolt játékok előtt, én is máig ilyen minőségű játékokról álmodom, de basszus a remake-ek már a faxomon jönnek ki. hol vannak az új epizódok és innovációk ?? számomra ez már az a szint mikor a naív játékos beszerzi a Crysis 1-et mert újra megjelent 100000×90000 felbontésban 😛 számomra a remake egyenlő a hc gamerek lehúzásával..

  • “Így is fel lehet fogni, de szerintem sokan úgy vannak vele hogy nem játszottak a régi részekkel. Pl a mostani 15-16 év körülieknek ez nagyon jól jöhet, hogy megismerjék milyenek is voltak az “”igazi”” Resi-k. Mert ők már csak az 5. részt látták, ami szégyen a régiekhez képest. A Code veronica nekem is kimaradt pedig nagy kedvencem ez a sorozat, szal tuti beszerzős lesz. Viszont a GC-s Zero és REmake tényleg jó lett volna ha beleteszik még.”

 43. Jó lenne meg nem is ártana az (újra)eladáshoz : új szörnyek, pályák-helyszínek, fegyverek mindkét Resi játékban, de főleg a 4-hez, ha már ötödjére adják el.

  • A Resident Evil 4 nekem megvan PC, ps2, Gamecube és Wii gépekre. Viszont egy trófeát sem kaptam még azért mert annyiszor végigtoltam, itt az ideje a változásnak!

 44. Lassan már nem fogom győzni a HD remixek beszerzését, annyi cucc van a listán (nem mintha ez olyan nagy baj lenne). Remélhetőleg a RE4GC/Wii-s verziója lesz felhúzva.

 45. erre vártam :DDlehet már tudni a megjelenés dátumát? (megközelítőleg)

 46. Vágyaink csak teljesülnek előbb vagy utóbb!

 47. Egy Resident Evil 0nak jobban örültem volna, vagy a RE1 Gamecubeos verziójának, de nembaj. A Code Veronica is jó lesz.

 48. Az emós tini Dante előtt meg majd goldolom kiadják a ps2-es Devil May Cry részeket HD-ban.

 49. Megvesszük 🙂

 50. Nagyon nagyon helyes!Főképp, hogy a 4. rész mindenben hülyére veri a dög unalmas és szürke 5.-et.

 51. Franko nagyon,már csak a Metál Gírek hiányoznak ,azt boldogan halok meg.

 52. A négy ott van a polcon, de simán megveszem majd megint, ahogy megjelenik. Azóta se jött ki játék, ami annyira bejött volna, mint a 4. rész annak idején.(ettől függetlenül ez nem lesz mentség egy esetleges multis hatodik részhez)

 53. “A “”Code: Veronica X”” nagy kedvenc.Majd meglátjuk képileg mennyire éri meg.Olcsóért biztos beszerzős lesz számomra, mert mind a kettő jó rész.”

 54. Nájsz!A Code Vera-hoz még nem volt szerencsém … abba van coop?

 55. Resi 4,Gamecube-on kb. 20 végigjátszás,d én lehet,h jobban örülnék egy GC-os Resi 1 remake-nek…na az volt a beszaratós 🙂

 56. Örülünk hát:)) Mondjuk kíváncsi vagyok lesz-e annyi újítás benne,hogy megérje annak is megvenni aki szétnyúzta mindkét játékot annak idején.Láttunk már elképesztő remake-eket mint a Gamecube-os első rész.Emlékszem bevállalták a második rész átírását is Gc-ra amin viszont nem változtattak semmit.

  • kicsit el vagyok képedve a kommenteken…újítások? ez egy HD-ba húzott re-make, ugyanolyan, mint a Prince of Persia, mint a God of Warez nem egy új játék

 57. Ez kell, Resi4 nagy kedvenc volt PS2-őn, a Code:Veronica pedig kimaradt, pedig a RE2 mellett a legjobb résznek tartják.

 58. A Code Veronica hallattán kicsordult a könnyem, legkedvesebb RE címem. Viszont a 4 XD Inkább pakolták vna rá az 1-2-3mat.

 59. Jöjjön is ezerrel.

 60. Örülök nagyon, viszont kicsit eltántorít a vételtől a Capcom stílusa.Lassan nem is kell játékot csinálniuk, csak kiadják minden évben egy-egy régi játékukat újra.

 61. Ez egy jó nap lessz 🙂 jó hir váròs..

 62. Fasza,megjelenèsi dàtum?

 63. Gondolom, Move, trófea és 3D támogatás garantált. Hogy Co-op-ot bele lehet-e tenni nem tom, mert ugye Ashley, Ada mindvégig nincs Leon mellett.Tényleg nagyobbat ütne egy RE Zero és Episode 1 remake HD-ban. 🙂

 64. Ez jó, Resi 4-nek kell a HD remake, meg hogy elérhető legyen PS3on is.

 65. A második rész tényleg jobb lett volna, de ezt is nagyon várom!

 66. Én ennek most durvára örülök, a negyedik rész HD változatára már nagyon régóta vágytam.

 67. Revil4 komoly lesz megint :DBár egy teljes sorozatnak jobban örülnék 1-2-3-4….

 68. Nagyon jó hír, a CV úgyis kimaradt anno.

 69. Ezt a hülye címet, nem is vagyok elragadtatva. Imádom a Resi 4-et , a Code Verát pedig pláne, de jó lenne már tovább lépni és valami hasonlóan jót alkotni mai színvonalon a HD-ba húzkódás helyett.

 70. Mondjuk nem lenne rossz, ha valami coop módot dobnának a resi 4-be. 🙂

  • Lehetetlent kérsz 😀 az majd külön dlc lesz :DTgabesz: ebben van valami…na azért kiperkálnám akár a 12 e ft árat….

  • Én is iszonyatosan ki vagyok éhezve valami online tolható co-op-os storymód’-ra.., szerencsére jövő hónap 22.-én jön az új Socom is.., de ha mondjuk az EA vilantana egy Army of Two 3-at valamikor a nagyonközeli jövőben.., hát nem nagyon haragudnék meg érte – az bizti 🙂

   • meg jön az operation flashpoint is, abba is lesz coop, igaz a dragon rising is csak coop-ba volt jó, egyedül nem tetszett.

 71. Már csak egy onimusha remake hd hiányzik.

 72. Szupeeeeeeer. Remélem még idén jönnek.

 73. A GC-os remake-et ég mellé rakhatnák.

 74. Legjobb hír amit valaha hallottam.

 75. neeeeeeeeeeeeee..megint elvesz az életemből egy évet a resi 4:DDD

 76. Ezzzzzaz:D Már csak az 1,2,3 kéne.

 77. Nagyszerű!!!

 78. Kircsi!!!

 79. Lassacskàn minden régi nagy játék megjelenik HD-ben! Màr csak a KILLZONE kéne!

 80. Örülünk! 🙂

 81. ezt szerettem volna már mióta hallani….köszönjük!

 82. jesz.

 83. IGEEEEEENN

 84. “Rókabőr királyok újabb “” játéka”””

 85. Örülünk is meg nem is.CV-t nekem sem sikerült végignyomni anno. De tényleg, inkább a RE2-t remake-elték volna überHD-ba.

 86. Inkább a Resi 2-t csinálnák meg…

 87. Code Veronicának nagyon fogok örülni 🙂

 88. Ezt akár hívhatjuk bombahírnek is.:)

 89. Ez nagyon jó hír a a Code Veronikat nem sikerült anno végig játszanom DC-n.

 90. Ez jó hír, várjuk!