Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil Remastered – gameplay videók

[B]Resident Evil Remastered[/B], vagy ha úgy tetszik, Resident Evil HD Remaster, vagy egyszerűen csak Resident Evil lesz a címe a Capcom 2015 elején megjelenő, múltidéző horror-akciójátékának. A PlayStation 4-re és PS3-ra érkező szoftver nem a legrégebbi (1996) PSone game reinkarnációja, hanem a 2002-es, javított remake ismételt feldolgozása 1080p felbontásban DD5.1 hanggal, 4:3 és 16:9 vászonnal, plusz más tuningokkal.Alább pár kép és gameplay videó.[YOUTUBE]eW4a1DdMvRA[/YOUTUBE][YOUTUBE]Vyqrz6xuxN4[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A költséghatékony megoldás… :DDe legalább már hajlik a régi Resik felé újra a capcom!Szerintem akik ez érdekel azok ezt remakelt verziót már kijátszották GC-n ha nem is mindenki!…és nem fogják venni elegen, aztán majd jön a capcom duma hogy ez a régi fajta resi nem kell a népnek és kiadnak valami 110% akciós sz@rt!

 2. Remélem, megjelenik lemezes verzióban is, és különlegesebb lenne, ha az eredeti 1996-os Director’s verziót bónuszként feltennék a lemezre, illetve a trófeák egyike annak a végigjátszása lenne, és lenne benne platina is…

 3. Azta durva életbe. Mondtam először. 🙂 Aztán mondtam volna, hogy ez most szívfájdító ha csak PS4-re jön ki. És akkor közben olvasom, hogy PS3-ra is. :)Hejj de jó. Ez az a remake, ami csak Wii-re jött ki meg a GC-re, igaz?Olyan fura a régi kivitelezést, technikát látni gyönyörű új formába öltve.Mesés. 🙂

  • Ez bizony az, a Nintendós felújított változat felújított változata. REREmake. És természetesen egyetértek. Mikor a GC verzió legelején elértem a Mansionhöz, kinyílt az ajtó és beléptem az előtérbe… tényleg lélegzetelállító, az MGS4 Shadow Moses fejezetéhez tudnám hasonlítani. 🙂

 4. Mivel kimaradtak a PS1-es részek, nem közömbös ez a cím sem. Bár egy lemezen elfért volna mind a három játék 🙁

 5. El sem hiszem, hogy megcsinálták, első napos vétel lesz. Director’s Cut PS1-en nagyon nagy volt. Volt még egy Zero is GC-re, emuval próbálgattam, de úgy nem az igazi. Ezután jöhetne majd az is 🙂 , na meg persze a Resi 2!! De jó is volt…

 6. Franc vigye el… csakis ezért és a Zero miatt vettem egy komplett Wii-t, mert máson esélyem nem lett volna velük játszani. És most tessék…(Valakinek Wii kiváló állapotban? :D)

 7. Ez most betalált.

 8. na ez burtál jól néz ki 😀

 9. Én amit hiányolok az egyedül az, hogy a lassú feliratozást leválthatták volna a Resi 2-es instanttal, (amikor x-et nyomva rögtön megjelenik az egész szöveg, és el lehet nyomni). Ezen kívül semmi baj nincs a porttal, ezer éve sírtam, hogy jöjjön PS-re és jőn… Szóval akinek nem tetszik, az bekaphatja alucccard pici kukiját. Ő mondta.

 10. Elég korai verzió, sok HD remaster elvérzett a kiadást követően, tele vannak hibákkal, de ez hátha már tökéletes HD portot kap. Egy ilyen játék megérdemelné. Egyenlőre nagyon bíztató a Revelations szerintem tökéletesre sikerült remélem ennél is hasonló kiváló minőségre számíthatok.Lemezes verzió már előrendelhető az 1-es régióban, jó lenne a 2-es régiókba is áthozni lemezre.

 11. Jöhetne lemezen is, mert bőven megérdemli ez a rész! És abban is biztos vagyok, hogy több fog belőle fogyni mint az utolsó 3 részből. A vadhajtásokról nem is beszélve.

 12. A legparásabb játék amivel valaha játszottam. Csak ez miatt vettem anno GC-t de nem bántam meg. Komolyan mondom a crimson head-ek miatt annyira megnőtt a félelem faktor hogy néha félbe kellett hagynom mert a sok görcsöléstől rosszul lettem 🙂

 13. nagyon várom, szerintem k*rva jó lesz 🙂

 14. Várjuk, hajrá Capcom, ne hozz szégyent a nevedre! Képek alapján szép, játszanék mán vele. 🙂

 15. Amúgy érdekesek vagytok páran. Végre érkezik egy igazi RE játék, amiért ezer éve sírtok (sírunk), erre még mindig szidjátok a capcom-ot. Semmi sem jó már nektek. 🙂

  • na ebben egyetértünk, 12 éve sír mindenki érte, hogy jajjj miért csak GC-re jön, erre komolyan majdnem mindenhol a fika megy. helyette inkább ki kéne nyalni a seggüket (most kivételesen) amiért nem kell érte egy másik gépet venni, (én megtettem :P)már csak a MGS TTS kell és kész is xD

 16. szokatlan lesz az irányítás, dehát ugyis kimaradt.

 17. Ez a játék egy legenda. És a millió újrakiadás csak ráerősít erre. Persze pofátlan pénzlehúzás, pláne az ilyen apró hülyeségekkel amit benne hagynak mint a képarányok. Lusta pénzéhes banda. De az újabb kiadásokkal legalább olyanok is pótolhatják, akinek anno kimaradt vagy csak most kezdtek játszani.De tényleg erőt vehetnének magukon kicsit és megcsinálhatnák a 2. részt is. Már rég meg kellett volna. Persze ahhoz meg kéne mozdítaniuk a kisujjukat is és rászánni néhány hónapot.

 18. Utálom a horrort, de ezt nagyon várom! Főleg hogy anno kimaradt.Úgy látom az irányítást lecserélték, mert Jill elég gyorsan vált irány és a klasszikus, PS1-es irányítással ezt nem igazán lehetne kivitelezni. Ha csak nem már GC-n is más volt.

  • Utálod a horrort? Na miért?Bár én sem maga a horror vagy a zombik miatt szoktam szeretni hanem azért, mert a legjobb fejtörők szerintem a klasszikus túlélő horror játékokban vannak. Azt is szeretem hogy rá vagyok kényszerítve a folyamatos tervezésre és okos gazdálkodásra a készleteimmel, mert hamar kifogynak. Néha pedig a kíváncsiság is bejátszik, hogy mégis hova a jó francba csöppentem és mi történik körülöttem. Utóbbi főleg az elborultabb játékoknál érdekes, mint pl. a Silent Hill univerzumban. És eddigi videók alapján az Evil Within is többek között azért érdekel nagyon, mert már most tudni akarom hogy mégis mi folyik itt Gyöngyösön… 🙂

   • Mert utálok félni, parázni és megijedni. Ennyi. :)Amúgy a RE2 hasonló felhúzása tovább tartana, mint pár hónapig, mert újra kellene alkotni mindent (hátterek, karakterek, hangok, stb.).

    • Értem. :)Amúgy félni gondolom senki sem szeret, abban viszont van egy kis érdekesség faktor, hogy úgy próbálod ki a félelmet hogy közben pontosan tudod hogy biztonságban vagy és akármikor kikapcsolhatod a gépet. De nekem sem emiatt tetszik a túlélő horror, hanem azért amiket leírtam.

 19. Gyönyörű játék,pazar hangulat,kitűnő zene.

 20. Anno emiatt vettem GC-t – sajnos hülye voltam, és eladtam – így nagyon várom. Már csak a második részt kéne hivatalosan felújítva kiadni.:)

 21. Szuper végre egy igazi Resi, ez anno úgy is kimaradt.

 22. “””WOW! What a mansion!”””

 23. Mivel anno kimaradt, így tuti vétel.

 24. A gránáttal tele aggatott zámbó módot élvezni fogjátok- XD-, hacsak addigra a story módtól falra nem másztok, mert kecseg lett az újításoktól az is ! 😀 Mivel megvan GC-re majd akciósan ráér ! Csak azt nem értem, hogy a menü és a map miért 4:3-mas ?

  • ahogy elnézem a 16:9 úgy oldották meg, h inkább közelebb vitték a kamerát.

  • Nekem is megvan a gecire! 😀

  • Mert azt abban az arányban csinálták meg anno és nem tudták úgy megoldani, mint a terepen a kamerát. Újra meg nem akarták rajzolni. Ha a GC-s verzióban voltak renderelt átvezetők, akkor azok is 4:3-asok lesznek.

   • Ez utálom a Capcom-ba, hogy igazából szarik bele, mert meddig tartana egy 16:9-es képarányú térképet és menüt alkotni ? Érdekes, hogy a ps2-es HD DMC 1-gyel is eljátszották ezt, szóval ez lehet, hogy már így marad. Videók nagy része szerencsére széles vásznú, persze a nyitó jelenet 4:3-mas, hogy eltudják kúrni !

    • Nem akarom védeni a capcom-ot, de ebben az esetben meg tudom érteni a készítőket, illetve konvertálókat. Ha 4:3-ban hagyják, akkor furán fest, ha 16:9-re levagdossák alul és felül a képet, akkor részletek vesznek el, az újrarajzolás meg költséges, meg lehet technikailag sem tudják megvalósítani. A 4:3-mal jönnek ki a legjobban. Örüljünk, hogy a kameránál meg tudták oldani a dolgot és azt elég jól csinálták. Bár lehet a menüt is meg lehetett volna így oldani.Szerintem ez tényleg már csak szöszállhasogatás.