Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil: Operation Raccoon City – újabb képek

A Capcom a tegnapi csokor után ma újabb képadagot adott közre Playstation 3-ra is érkező Rezi lövöldéjéből, a [B]Resident Evil: Operation Raccoon City[/B]-ből. A – minden bizonnyal – külső nézetes shooter (TPS) képi világa egészen szokatlan, de az is nagy újdonság, hogy 4-playeres co-op módot emlegetnek vele kapcsolatban…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon várom.

 2. Havernak szóltam ,hogy jön egy újabb Resi! A vàlasz veszek egy PS3-at! 🙂

 3. “A felső sor jobboldali képéről a “”Fegyencjárat”” c. film jut az eszembe. :DNem tudom már pontosan hogy van… “”Legközelebb ha fedezéket választasz, ne egy narkós nigger mögé búj.”” :D”

 4. Akkor ez most nem MT Framework-kel készül?

 5. Miért használnak zombit mobile covernek? Nem mintha bárki is golyózáporral szórná meg őket. Mellesleg ha meglátom Hunkot mindig a Falout3 jut eszembe róla. Hát meglátjuk…

 6. A coopnak nagyon örülök:):)

 7. most lattam a trailertmozgasban gagyin nez kide erdekel a cucc ettol meg

 8. Nofene! 4-es coop?! Úgy tűnik, hogy megvan a következő projekt a Resi5 utánra.

 9. Nayon tetszik.

 10. az első 3 resit csináljál meg full hd be és elégedett is leszek velük 🙂

 11. Megnéztem az új trailert. Valaki eltudná nekem mesélni, hogy az Umbrella mi a toszért vadászik Leonra? Egy mezei zöldfülű rendőrként érkezik a városba, de már az első másodperctől kezdve meg akarják skalpolni. OK, hogy a negyedik részben már a kormánynak dolgozik. Akkor megérteném, ha akkor akarnák likvidálni, de nekem most így nem áll össze a kép. Nem tudom hová elhelyezni a történetben.

 12. nekem egyre jobban tetszik

 13. A giga Hunter jól néz ki, de a gázmaszkos harcosokat és sötét Racoon city-s helyszíneket újra szokni kell a sarlóval, kapával és más mezőgazdasági szerszámokkal támadó őrültek után. Remélem kapunk egy kis story módot, hamár visszatérnek a gyökerekhez.

 14. “A tegnapi képeket elnézve azt gondoltam, hogy van még mit finomítani a textúrákon. Azonban lehet, hogy szándékosan “”rosszabb minőségű”” valamelyest a látvány. Talán kicsit a Kane & Lynch 2: Dog Days-hez hasonló lesz az a bizonyos szokatlan képi világ.”

 15. Megmondom őszintén nekem az a gondom ezzel, hogy rossz irányba mennek (számomra legalábbis) A resi 4 már shooter jellegű volt, de legalább jó (sőt nagyon jó), míg az 5 semmi más nem volt, mint egy szimpla shooter…és akkor erre kidobnak valamit, amire már ők is azt mndják, hogy shooter:( Miközben a resi rajongók nagy része talán arra vár, hogy mikor lesz már végre egy igazi nextgen resi, rejtélyekkel, érdekes ellenfelekkel, megoldásokkal, titkokkal..stb.Ennek nagyon left4dead feelingje van.

  • “Egyetértek. És én is szeretnék egy “”igazi”” Resident Evil részt a jelenlegi generációban. De legalább a sötét hangulat megmarad (vagy inkább visszatér) remélhetőleg. A Dead Island ezért sem mozdít igazán.”

 16. en egy resident evil directors cut hd-s verzionak jobban orulnek 🙂