Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil: Operation Raccoon City – látnivalók

Tisztában vagyok vele, hogy az [I]inkább nemzedék[/I] inkább azt szeretné, ha a Capcom újra megcsinálná a Resident Evil 1-et helyben totyogós főhőssel, slow motion ládatologatással, valamint drágakövek lyukakba helyezésével, de a kiadó másképp gondolja. Ők a következő felvonást koprodukciós módban játszható, csapatalapú Third Person Shooterként (tudod, ami külső nézetes) képzelik el, mely idea talán szokatlan, de a legfrissebb képeket és videókat látva életképesnek tűnő ötlet.A [B]Resident Evil: Operation Raccoon City[/B] 2012. március 20-án debütál, Playstation 3-ra is. Készítője a Slant Six Games, akik igencsak értenek a jó lövöldékhez.Trailer:[YOUTUBE]e979mbkdd6w[/YOUTUBE]Gameplay:[YOUTUBE]Frw0Or9b_ZA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem a játék nem lesz rossz de ez már nem Resi hanem inkább megyek és lövöldözök agyba, főbe és semmi taktika ez lehet hogy hülye hasonlat de nekem először a socom jutott eszembe róla és ez Így már nem a legjobb.

 2. Nem tetszik kicsit se ez a rész, inkább a Rezi 6-ra lennék kiváncsi.

 3. Ez már megint mi? ):Nagyon nehezen távolodik a el a capcom a 4. rész stílusától!

 4. Meg maga elé veszi túsznak a zombit,mintha tüzelnének rá!:DSzana szét rágná a karját,de mind egy.nagyon vicces!:Dazok meg örülnek ,hogy járni tudnak,nem hogy felfegyverezve lennének!Kérek még ilyen vidiket!!:DKöszi!

 5. Ja és még változatos is.Kb 10x ölik meg a dagadt zöld pulóveres srácot!!! :)Minden helyiségben ott van.nagyon kemény lesz ez a játék.Meg hogy festi a kommentár.LOOL :Dtúlélőhorror parával meglepetés támadásokkal,mikor ajtót nyitja nagyon gyenge.Nem tudom.Nekem olyan PS2 feeling-je van.A képi világa,mozgás koordináció minden.

  • Senkit sem érdekel, hogy mennyire változatosan vannak felöltöztetve a zombik, ugyis csak hangulatfokozók. Ennyi erővel a Dead Nation is egy rakász szar (természetesen nem az mert kurva jó kis játék), mert minden 2. zombi ugyan úgy néz ki.A túsz maga elé vételével egyet értek, bár az is lehet hogy itt is lesznek olyan komandós zombik mint a DN-ben akik lőnek rád.A képi világról meg szinte semmit nem lehet megtudni, a videó szar minőségéből. A képeken annyira nem fest rosszul (ha PS2-n ilyen graf lett volna akkor ma már nem itt tartanánk). Persze sehol sincs egy U3-hoz képest, de ahhoz minden gyengus.A karakterek mozgásáról nekem elsőre a Socom jutott eszembe.

 6. Tényleg ha már tps nem ma jön a GTA 5 leleplezés?????????????

 7. jó a grafikája legalábbis gondolom jó mert kb 1 perc után nem sok mindent láttam belőle . de ezen kívül semmi , továbbra is ezt a játék sorozatot tartom a horror meg a zombis témába a legszarabbnak méghozzá azért mert nem ijesztő sőt szimpla shooter filingje van .

  • Egyet értek.Köze semmi a Resihez.Bugokkal tűzdelt gazdagon.Esztelen hentelés.Erre kiadták a dead risingot,meg dead islandet.miért kell egyre lejjebb taposni a szériát????ja meg bicskával kaszabolnak egy katonát 2 percen keresztűl,annak meg semmi reakciója.áll azt tűri.brávó.tuti vétel lesz!!! 🙂

 8. Még mindig nem tudom, hogy ez arénaharc lesz mint pl a CoD, vagy sztori mód 4en co-op ban, mint pl borderlands?

 9. jó kis game lesz de nálam a sorozat a 4rész után halott,valahogy már nem adja vissza a Resis fílinget.ez sem fogja de persze nem is azt várom töle.

 10. Inkább egy tányér zöldborsóleves.

 11. ábszolútee tetszikott akarok már darálni racoon city utcáin co-opba zombi sereg közepette

 12. Eddig ezek a legmeggyőzőbb anyagok a játékról. Alacsonyabb áron még lehet, hogy be is szerzem.

 13. na erre kíváncsi leszek, gameplay alapján nagyon ott van 🙂

 14. Hát ha nem kúrják el, akkor ez engem még érdekelhet is, tuti lekötne, pláne úgy, hogy az előző részeket is újra átjátszom és ha leárazva hozzátudok jutni. Jó móka lesz 🙂

 15. lost planet………

 16. Végre 🙂 Az utóbbi fél év a legjobb ps3 játék idöszak.éés kb nyárig ki is tart még

 17. “A gameplay kifejezetten tetszik. Végre megint sötétség, sikátorok stb. Eddig nem izgatott a játék, de most ez megváltozott! A rögzített kamera meg a “”totyogós”” játékmenet varázsát már úgyse lehet visszahozni, de az előző részhez képest felüdülés lesz.”

 18. Már nem tudom hanyadjára nézem, nagyon fasza trailer. 😀

 19. Azt értem, hogy zombik meg félelem meg reszketés. De a francért van olyan sötét benne? Alig látni valamit.

 20. Nagyon bejön! A jól fésült fiúcska az angyalarcú csaj és a tökéletes nemesis !!! Nagyon odabasz!!!

 21. “Most nézem a képeket 😀 William B., Hunk, “”nyalókák”” és a jó öreg Cerberus-B-k ( zombikutyák) + Raccon City 😀 kell ettől több egy Resident Evil fanatikusnak?”

 22. “Ez a játék jól szimbolizálja, hogy mennyi minden történt az elmúlt években és mennyire változott meg a gamer társadalom.A hírben leírtak szerint csinálna egy játékot a capcom sajnos a rajongókon kívül senki sem venné meg. Mennyi idő is telt el a RE1 óta? 15 év?A régi karakterek, a néha nézelődős totyogós játékmenet nekem bejön. Én tuti visszatérek Raccoon cityibe és elkövetek pár gazságot, a “”védernyő”” vállalat szineiben. ( A filmek középszerüek, de az Umbrella fordítása Védernyőnek szerintem zseniális ) :DKi tart majd velem?”