Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil: Operation Raccoon City – a Rezi shooter

Pár napja derült ki, hogy [A http://playstationcommunity.hu/note/5172]Resident Evil: Revival Selection[/A] címmel HD Remastered Version* remake készül Playstation 3-ra (is), mely két korábbi, közkedvelt Rezi epizódot tartalmaz nagyfelbontásba húzva, trófeatámogatással.*Immár azt is nyilvános, hogy angol nyelvterületen – tehát Amerikában és Európában – e két szoftver nem gyűjteményes Blu-ray lemezen jelenik meg, mint Japánban, hanem PlayStation Network letölthető változatban.A Capcom azonban ennél is tovább melegíti a Resident Evil franchise-t. Egy friss bejelentés értelmében a PS3 exkluzív SOCOM: Confrontationt hegesztő Slant Six Games stúdió egy vadiúj Rezi felvonást is készít, mely Playstation 3-ra is érkezik, címe pedig [B]Resident Evil: Operation Raccoon City[/B].Az 1998-ban játszódó történet a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3: Nemesis előzményeként tekinthető érába kalauzolja el a játékosokat. Igen, többesszámban: a csapatalapú shooterben 1-4 player küzdhet a “másik oldalon”. Az Umbrella Security Services (USS) kommandósaiként a brigád feladata, hogy eltüntessék az “outbreak” nyomait – pélául minél több túlélő likvidálásával.De a multiplayer mókának (mely online módban is zúzható természetesen) még nincs vége: lehetőség van még két másik csapatba is belépni! Az egyik az US Spec Ops, akik a kormány részéről az USS team legfőbb ellenfelei, a másik pedig a BOW (Bio-Organic Weapon), akik értelemszerűen az Umbrella által kreált “élő fegyverek”, azaz a deformálódott monszták.- A készítők a kommandósok megalkotásakor Hunkot, a Resident Evil speciális karakterét vették alapnak- Az ellenfelek között normál fertőzött lakosok – a zombik ugyebár – is lesznek- A kaland során több ismert, a korábbi játékokban villantott helyszínre is eljutsz majd- Feltűnnek a híres Rezi szereplők is: lesz olyan misszió, ahol USS-ként Leon a fő célpont, ugyanakkor Spec Ops-ként Leon a megvédendő személy- A harc során a karakter fejlődik, ezáltal új eszközök és fegyverek nyílnak meg nekiA Resident Evil: Operation Racoon City megjelenése már idén ősszel várható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. HUNK! 🙂

 2. nagyon kíváncsi vagyok rá, elsőre a rec2 jut eszembe, h vmi hasonló parás vadászat lesz

 3. Érdekes irányba vitték a fejlesztők a Rezi új epizódját.Vagy siker lesz belőle,vagy irtózatos pofára zuhanás.

 4. Basszus tök szar hogy nem jelenik meg lemezen a Revival selection! Nem szeretek storeon vásárolni!

 5. Most jutott eszembe… DLC-nek jöhetne egy ilyen csapat. :Phttp://crashlanden.files.wordpress.com/2009/12/zombieland-greyedposter-medsize.jpg

 6. A cím alapján rosszabbra számítottam, de még jól is elsülhet.

 7. kell már az új resi, örülök

 8. Hát ez az elképzelés nem túl év játéka gyanús…Ezt a shootert hogy kell érteni, FPS lesz? 🙁

 9. nem tudom miért van az hogy nem szeretem a horror játékokat pedig a horror filmeket imádom . Valamiért nem tudnak lekötni ezek a játékok .

 10. kíváncsi vagyok milyen lesz

 11. Nah az új resi se lesz parás már látom előre 🙁 … de hátha jó lesz :/

 12. Yonak igérkezik.de a Remaket is beszerzem. yo lesz igen igen igen

 13. Fúú, ezt nagyon várom.

 14. Lehet kéne egy peticio, hogy japánon kivül is legyen resi. Aki esetleg tud angolul, felirhatná vmi nagyobb külföldi forumra, hogy mindenki csatlakozhasson, aki akar. (én sajnos nem tudok angolul 🙁 )

 15. Az új rész ígéretesen hangzik 🙂

 16. “Store-ról biztos nem veszem meg őket.Dobozos kellett volna… felejtős.Ez az új online móka viszont érdekel. Jónak ígérkezik.Anno az “”Outbreak”” kimaradt, ez talán pótolja azt a mókát.”

 17. Had gyüjjön!

 18. Jól hangzik.

 19. Ez jól hangzik. A versus-t is szeretem a Resi5-ben.

  • Neked nem lagolt gyakran? Bár jobban elvette a kedvem hogy mindenki wesker volt és még team slayersben is csak egymást ölték 🙂

 20. Bizakodva várom az új részt.gyűjtemény csak letölthető? legalább olcsóbb lesz,5-en szétdobjuk az árát,magukkal basznak ki.

 21. A Blu-ray gyűjteménynek jobban örültem volna a PS Store-s változatnál. Az úúj epizódot pedig majd igyekszem megszerezni.

 22. “””Bio-Organic Weapon”” 🙂 ilyen van nekem is ha bablevest eszek, igazi “”silent assassin”””

 23. Kiváncsi leszek milyen lesz a multi mert a re5 versus módja valami óriási nagy baromság volt. A gépfegyveres karakterek és a stars weskerek rohangáltak mindenhol óriási laggal…:D

 24. Remélem a régi hangulatot vissza tudják majd adni…

 25. Piffff….Resi 4 mégis minek???Code Vera még oké de inkább rakhattak volna mellé a Resi 2-3 a 4 helyett!Meg ez a 6. rész is áhhhh…Capcom azt se tudja már mit kezdjen a Resident Evil névvel!

 26. Ilyen balfax ez a Capcom, hogy pont a PS3/X360-as Resi 4-et nem meri bevállalni Japánon kívül adathordozón !?

 27. A Code Verás / Resi 4-es válogatást Blu-ray-n szívesebben megvenném. :/ A multis 6. rész(?) meg kell a ráknak !

 28. raccoon city-t ketto c-vel kell irni.kivancsi leszek a jatekra!

 29. Jó ezt olvasni, viszont én nem örülök a letöltögetős tartalomnak.

  • Várjatok… félre lettünk értelmezve…A raccon city szerintem lesz dobozosban is… a letölthető a Resi 4 és a Code Veronika lesz….

   • Én vágom, csak még nem olvastam az előző hírt, hogy lesz HD a RE4+Code-ből. Ezekre értettem. Az új rezit meg majd meglátjuk mennyire cseszik el. 🙂 Egyébként korábban már hasonló dologról álmodoztam az egyik rezi topikban.

   • Már aki félreértelmezte. :))

 30. *Immár azt is nyilvános, hogy angol nyelvterületen – tehát Amerikában és Európában – e két szoftver nem gyűjteményes Blu-ray lemezen jelenik meg, mint Japánban, hanem PlayStation Network letölthető változatban.Francba. :@

  • Nem nagy szám egy japán példányt szermányolni belőle….Ha lesz rajta angol nyelv akkor tuti lemezes beszerzés lesz belőle..

 31. Jó lesz ez… van benne potenciál…http://www.youtube.com/watch?v=bG_6nvjDxBI&feature=relatedHa már HUNK :http://www.youtube.com/watch?v=42B67f6hsGcCapcom kérlek ezt most ne csesszétek el….

 32. vajon végre lesz lehetőség váll fölötti TPS nézetben bejárni a rendőrőrsöt? Kicsit komoly lenne, régi vágyam válna valóra.

 33. F@sza! 😀

 34. “Merész gondolat, maga az elképzelés nem rossz, ki lehet ebből hozni egy nagyon jó játékot, de addig úgysem lehet véleményt mondani, amíg az ember nem látja. Kíváncsian várom, az új stílusú “”Resiknél”” ez is jobban hangzik.”