Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil – májusban PS4-re és PS5-re is érkezik a Village

Jár hozzá egy ingyenes multiplayer játék, a Re:Verse. *FRISSÍTVE*

*FRISSÍTVE*

Dusk Golem informátor a Twitteren beszélt arról, hogy bizonyos dolgokat nem jelentettek be az eseményen, de biztosan megvalósulnak: ilyen például az, hogy a Resident Evil 7 biohazard következő generációs patchet kap, hogy kihasználja a kaland a PlayStation 5 előnyeit. Dusk Golem szerint határozottan dolgoztak a Resident Evil Village VR-os verzióján is, de nem egyértelmű, hogy végül az megvalósul-e. Emellett kifejtette, hogy egyéb meglepetésekre is számíthatunk.

A fenti infók mellett nagyfelbontású képekkel is kiegészítettük a hírt, amelyeket a szöveg közé ékelve, valamint az írás végén, galériákban találtok.

Az eredeti hír:

Lement a betervezett Resident Evil-esemény, és kiderült pár fontos részlet a sorozatról.

Megtudtuk, hogy a Resident Evil Village – a széria következő nagy epizódja – május 7-én érkezik PS4-re és PS5-re egyaránt. Azok, akik előbbire megveszik, ingyen megkapják utóbbira is. PS5-ön emellett már most elérhető egy exkluzív vizuális demo, a Maiden, amely egy különálló élmény, és amely a fő kaland képi- és hangvilágát demonstrálja. A címadó karakterként a játékosoknak résen kell lenniük, ha életben akarnak maradni, ugyanis nem lesz lehetőségük küzdeni. Tavasszal lesz egy másik, minden platformra elérhető demo is. Emellett kikerült egy új előzetes, valamint a játékmenetbe is belekóstolhattunk.

Bejelentették az alkotás különféle verzióit is. Lesz egy Digital Deluxe kiadás, egy gyűjtői változat, és egy teljes csomag, amely a Resident Evil 7 biohazardot is tartalmazza.

A Digital Deluxe Edition a “Trauma Pack” csomaggal érkezik, amely a játékban elérhetővé teszi a “Samurai Edge” fegyvert; a “Mr. Everywhere” kelléket; egy a Resident Evil 7 biohazard-ihlette, a talált felvételeket idéző képi szűrőt; egy speciális, a biztonsági szobában hallható zenét; a kazettarögzítő mentőpontot; valamint sok más mellett egy már a játék kezdetétől elérhető, kifejezetten nagy kihívást kínáló nehézségi szintet. A “Trauma Pack” a gyűjtői kiadásban is benne van egy poszter, egy fémtok, egy Chris Redfield figura, egy rajzokkal teli füzet és egy speciális doboz mellett. Minden előrendelő egy “Mr. Raccoon Weapon Charm” kelléket és egy “Survival Resource Pack” csomagot kap, aki pedig a PlayStation Store-ból rendeli elő, az egy mini-soundtracket is kap bizonyos zenékkel.

A Capcom egy ingyenes, a Resident Evil Village mellé járó többjátékos projektet is bejelentett PS4-re: ez a Resident Evil Re:Verse. A mókát 4-6 játékos játszhatja, és egymást iktathatják ki ikonikus helyszíneken. Jellegzetes, képregényszerű grafikával érkezik, és számos klasszikus és modern hőst tartalmaz a felhozatal, és mindenkinek saját képességei vannak. Ha valaki kikap, akkor biofegyverré mutálódik, és bosszút állhat ellenfelein.

A Resident Evil Village és a Resident Evil Re:Verse május 7-én jelenik meg PlayStation 4-re, előbbi pedig PlayStation 5-re is. (A játékmenet 34:48 és 39:47 között látható.) – a Platinum Shopnál már elő is rendelheted.

15 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Ha hozza a Resi VII hangulatát, akkor jöhet 😉
  Kérdés csak, hogy lehet e addig ps5-höz jutni addig…

  1
 2. RIP Resi.

 3. Maga a fő játék viszont iszonyú komoly, előrendelem!

  1
 4. Ez a multis játékmenet több mint kínos. Szerintem.

  2
 5. Pffff, Chris figura… komolyan? Mikor van 2,5 méter magas vámpír milf is a játékban?

 6. Ma frissített a Resi VII. Ez már az a bizomyos patch?! Holnap lecsekkolom. RT jöhetne bele. 🙂

  1
  • Resi 7 platina. 9 végigjátszással. Többször nem akarom látni. 😀 Jack Baker feje beleégett a retinámba.

   1
 7. Tegnap végigtoltam az exkluzív Ps5 visual demot, hát ha olyan lesz a végeredmény mint ami a demoban van, akkor várom szeretettel 😅

  1
 8. A multi nem tudom minek kell erőltetni. Gondolom a Fortnite-on felnőtt tizenévesek (vagy még annyi se) elvárják mert ziher,hogy a veteránok egyszemélyes borzongást várnak el egy Resitől mint mindig.
  Még szerencse, hogy nem ezen van a hangsúly. Egyelőre.

  • Ingyen kapod, nem teljesen mindegy? Ha nem tetszik majd nem járszol vele.

   • Nem az a gond vele hogy fizetni kell érte vagy sem hanem hogy fölöslegesen öltek bele időt és energiát a fő játék mellett. Ha a multi helyett teszem azt fél órával tovább tartana az egyszemélyes rész szerintem ezerszer jobban járt volna mindenki. Ha valami külsős csapatra bízták akkor nem szóltam.

    • Már a Resi 3 Remake mellé adott Resistance is olyan volt hogy a lőtéri kutyát sem érdekelte.

 9. Nagyon para és nagyon várom!

  1
 10. Ebből előrendelés lesz! Reménykedtem benne,hogy így oldják meg.Prevgen-re is kiadják Ps5 hiányában.

  1