Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil – készül a Revelations 3, de más címmel

Rebbeca Chambers lesz a főszereplő, akár idén jöhet.

@AestheticGamer Twitter-felhasználó (ismertebb nevén Dusk Golem) többször hitelesen szivárogtatott videojátékos híreket, most pedig a Resident Evil széria következő, a májusi Resident Evil Village utáni epizódjáról beszélt.

A Resident Evil: Revelations harmadik részének indult projekt egy évvel az új fejezet után érkezhet el, vagy 2021 végén, vagy 2022 elején. Főhőse Rebecca Chambers lehet, aki az első játékban szerepelt, illetve rajta kívül még más visszatérő karakterek is irányíthatóak lesznek. Jelenleg Resident Evil Outrage néven fut, de valamikor Resident Evil: Revelations 3-ként emlegették. A 25. évfordulós ünneplés részeként akarják kiadni, és nagy eséllyel kezdetben csak a Nintendo Switchen lesz elérhető, később azonban más platformokon is játszható lesz. Dusk Golem szerint nagyobb a költségvetése is a Resident Evil: Revelationsnél és a folytatásánál, és több időt is kaptak a fejlesztésre: több szempontból is a Resident Evil: Village-hez fogható a büdzséje és körülbelül négy éve zajló fejlesztése. Szerinte a 2000-es Resident Evil – Code: Veronicához fogható projektről lehet szó (amely valójában a Resident Evil 2 tényleges folytatásának indult).

A Resident Evil: Revelations egyébként 2012-ben jelent meg Nintendo 3DS-re, majd később, 2013-ban PlayStation 3-ra is kapható volt, és bár a Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 között játszódott, azok akcióorientáltabb megközelítésével szemben a hagyományosabb epizódok stílusát idézte. Folytatása, a Resident Evil: Revelations 2 epizodikus formában jelent meg PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re 2015-ben, később pedig az összes fejezetet egybecsomagolva kiadták PlayStation Vitára is.

A népszerű túlélő horror sorozat következő epizódja, a Resident Evil Village május 7-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, és ha a hírek igazak, ez a potenciális új kaland pedig utána jön majd valamikor.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Nem kiemelkedő de teljesen korrekt volt az első két rész (pláne a 2) részemről jöhet a 3.

    1
  2. Az első részt végig játszottam borzalmas volt…. a második résznek csak az elejét… elég is volt. Úgy hogy kell ez mint egy falat atombomba. 😂😃

    1
  3. Remélem a raid mode-ról sem feledkeznek meg! 🙂

  4. Mindkét részt szerettem (különösen a másodikat), örülök, hogy nem hagyják befejezetlenül ezt a történetszálat.

    3