Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil: Infinite Darkness – júliusban érkezik az animációs sorozat

Claire és Leon kalandjai.

A Netflix megerősítette, hogy júliusban debütál a Resident Evil: Infinite Darkness, amely egy Claire Redfieldről és Leon S. Kennedyről szóló 3D-s animációs sorozat.

Resident Evil 4 után pár évvel játszódó sztori szerint 2006-ban az amerikai Fehér Házat valaki meghackelte, és az elnöki hatáskör alá tartozó szupertitkos aktáknál illetéktelen behatoló nyomaira bukkantak. Leon S. Kennedyt más szövetségi ügynökökkel azért hívták az épületbe, hogy kivizsgálják az esetet, de egy váratlan áramszünetet követően Leonnak és a kommandósoknak rejtélyes zombik hordájával kell megküzdenie. Ezzel párhuzamosan Claire Redfield, az emberjogi TerraSave egyik alkalmazottja egy rejtélyes rajzra bukkan, amelyet egy olyan fiatal rajzolt, aki az egyik olyan országból való, amelyet azért látogatott meg régebben, hogy a menekülteknek segítsen. A rajz – amelyen egy vírusfertőzés áldozata látható – kísérteni kezdi Claire-t, aki saját nyomozásba kezd. Másnap a Fehér Házba látogat, hogy egy jóléti létesítmény megépítéséről tárgyaljon, a helyszínen pedig váratlanul összefut Leonnal, és kihasználva a lehetőséget megmutatja neki a rajzot. Leon rádöbben arra, hogy a Fehér Ház zombikitörése és a különös rajz között kapcsolat lehet, de ezt nem mondja el Claire-nek. Idővel ez a két zombijárvány az egymástól nagyon távoli országokban olyan eseményekhez vezetnek, amelyek alapjaiban rengetik meg a nemzetet. A Netflix egyébként egy élőszereplős sorozaton is szorgoskodik a népszerű horrorjáték világában – erről bővebben ITT olvashatsz -, és készül egy reboot film is, amely szeptemberben kerül a mozikba – erről pedig ITT tudhatsz meg többet.

A széria júliusban érkezik, első ízelítőjét pedig ITT tekinthetitek meg. “Dusk Golem” videojátékos informátor szerint a 2017-es Resident Evil: Vendetta stábja is részt vesz az alkotásban. A legújabb videojáték, a Resident Evil Village egyébként május 7-én érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ja, hogy ez sorozat lesz. Azt hittem, önálló film, pedig mintha már elő is jegyeztem volna rá Netflixen.