Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil – csütörtökön sok új infó

Előzetes a Village-ről, hírek a szériáról.

A Capcom egy a Resident Evil köré szerveződő bemutatót tart jövő hét csütörtökön (január 21-én), ahol egyrészt betekinthetünk a Resident Evil Village világába egy új előzetessel és egy friss játékmenet-bemutatóval, másrészt sok egyéb újdonságot tudhatunk meg magáról a népszerű horrorsorozatról. A cég emellett várja a jelentkezőket egy “a Resident Evil 25. évfordulóját ünneplő zárt bétatesztre”, a kérdéses játékról pedig az eseményen tudhatunk meg többet. A teszt maga január 28-a és 30-a között lesz. A vállalat képeket is küldött a Twitter-követőknek egy egyelőre ismeretlen nevű női karakterről.

A Resident Evil Village egyelőre PlayStation 5-re van bejelentve, idei megjelenéssel, de egy novemberi, masszív szivárgás arra enged következtetni, hogy áprilisban érkezik, ráadásul PlayStatio 4-re is. A Capcom egyébként – ha a szivárgás információi aktuálisak még – 2024-ig minden évre tervez egy új Resident Evilt, és maga a cég is megerősítette nemrég, hogy több projekt is készül: remélhetőleg ezekről is többet tudhatunk meg csütörtökön.

32 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Nagyon fainnak tűnik, tetszik.

 2. Ha jön PS4-re is, én szeritnem már nem fogom megvenni rá! Inkább várok vele és PS5-re pótolom. Mire meglesz a gép, addigra úgyis kijön a játékból a fullos kiadás, szal tök fölösleges megjelenéskor költeni rá.

  • Én szerettem volna előrendelni. De jelenleg a franc se tudja mire. Prevgen verziók állítólag kuka. Ps5-öt meg egyikünk se tudja mikor kap. Pedig elsőnapos vétel lett volna.

 3. Egyébként nekem tetszett a Resident Evil 7. Én várom a Village-et

  1
 4. A Resi 5 volt a legjobb mikor Chris-el püföltem a sziklát. Meg a Resi 6 Jake-el Tekken stilusba ütni a zombikat. XD

 5. Mellesleg a Re 4 se volt már igazi resi ha azt vesszük.

 6. Én várom nagyon, de még a VII-et sem fejeztem be. A PS5 is várja, hogy elindítsam rajta. 🙂

 7. Szegény Resi….. 🙁

  • Nem szegény az, nagyon jó volt a VII is és ez is az lesz!

   1
  • Pont, hogy most van újra a csúcson.

   3
   • Victor az lehet de ez már akkor sem Resi….

    • Sokan az új God of War-ra is mondják ezt.

     • Nem mindenkinek jön be az új formula ha a Resi 7-ről van szó. Nekem tetszett.

     • Nekem az előzmények után az új God of war volt az (előző) generáció legynagyobb csalódása.

      RE7 meglepően jól sikerült de ez, idáig a látottak alapján nem jön be.

    • Resi ez, csak nem kéne állandóan a múltban élni.

     4
     • Victor lehet újítani (sőt kell is) de bizonyos kiforrott alapokat meg kellett volna hagyni. Nagyon jó játék a Resi 7 csak ne Resi 7 legyen a címe…. mert alig van köze a Resi-hez. És nem csak én látom így.

    • Amúgy te hogy képzelted volna el a Resi 7-et, meg miféle kiforrott alapokra gondolsz?

     • Én nem merem leírni hányszor játszottam végig de mindent megtaláltam benne amik a Resident Evil védjegyei. Item menedzsment,craft rendszer,még sorolhatnám. Fejtörők hiánya nem zavart. A sorozat meg,nem az oscar díjas történeteiről volt híres soha. Jött mindig egy újabb vírus meg az umbrella,kész ennyi itt is kb ugyanez. Sokaknak az Fps nézet nem jött be én csak ezt hallottam vissza. Azért a Madhouse fokozat eléggé izzasztó,még a nehézségre sem lehet panasz.

     • Mondjuk itt a történetben azért volt csavar.

 8. Csábítóak a hölgyek és kíváncsi is vagyok a játékra, de day1 véttel tuti nem lesz ! Max. 5-6000-ért a Gold valamikor ! Sajnos az elmajomkodott 2-3 Remake után nekem már huszonvalahány ezret új Resident cím már nem ér !

  • Pedig szerintem a Capcom jól megfogta hogyan kell valamit ügyesen remake-elni.

   1
   • Egy bizonyoson oldalon az év csalódása listában szerepelt a Resi 3 remake olyan dolgokra hivatkozva hogy nincs benne elég kihívás. Mikor ezt szóvá tettem hogy a játék hosszába lehet belekötni egyedül. De aki eljutott minimum Inferno fokozatig ahogyan én is,nem fogja csalódásként megélni a játékot. Van kihìvás bőven benne. Azt a választ kaptam a szerkesztőség egyik tagjától jó akkor te biztos profi vagy benne,ez aztán érvelés. (Gamestar) “újságírás” legalja. Easy fokozaton kipörgették ahol a zombik magukat lövik szinte fejbe.

 9. Szívesen látnék egy Resi 4 remake-et is. Szerintem adja magát a 2 és 3 után.
  A Village-t meg előrendelem amint lesz gépem.

  1
  • Minek? Mi olyan van az RE4-ben ami ma is különleges. Komolyan kérdem. Mivel vagy 2-3 gépen végigtoltam Adástúl-mindenestűl, komolyan nem értem mire gondol aki ezt kéri.

   1
   • Lehetne számos példát felhozni ezt minek,azt minek kellett remake-elni. Nálam is van pár játék ami nem indokolja. Én is végigjátszottam legalább 3 gépen,még Nintendo Wii-n is! A Resident Evil 4-et én személy szerint újra végigjátszanám Resi 2,3 Remake minőségben tank irányítás nélkül.

    • A másik meg hogy nincs a piacon egy értékelhető survivor horror tps. Nálam a The Evil Within 1,2 volt az utolsó ami jó volt ebben a műfajban.

     3
     • Most, hogy mondod… Talán a Dead Space 1-2 volt az utolsó a műfajban, amit élveztem is. A The Callisto Protocol-ra meg odafigyelek.

      2
   • Én inkább egy CodeVeronica-nak örülnék! Abból még semmilyen újra kevert változat nem készült! Plusz szerintem a legjobb az összes resi közül!

    3
  • Én is várom, és az előző (REVII) sem volt csalódás enyhén szólva, ennek ellenére sem valószínű, hogy előrendelném. Egyszerűen leszoktam róla, de ez csak az én hozzáállásom persze.

  • Készül a Res4 Remake állítólag és 2022-ben érkezik !

   1
 10. Én már az előző rész is kihagytam, mert számomra túl félelmetes 😀
  Nekem az első 2 Resi volt az igazi 🙂