Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Resident Evil – az E3-on mutatkozik be az új felvonás?

Több pletyka volt már az utóbbi hónapokban arról, hogy a Capcom folytatja a [B]Resident Evil[/B] szériát, méghozzá PS4-en is. Akkor még egy logót is feltúrt valaki (lehet kamu logót?), mondván készül a Resident Evil 7.Nos, egy friss infómorzsa alapján hírforrások azt mondják, tényleg lesz az E3 2014-en új Resident Evil bejelentés, de nem a hetedik részé. Az új epizód állítólag nem az RE6 folytatása, hanem mellékszál, akárcsak a Resident Evil: Revelations volt. Tehát:- Az új szoftver nem a Resident 7.- A játékot az E3 2014-en leplezik le.- Három szereplő tér vissza: egy férfi és két nő.- Két karaktert nagyon régen láthattunk, a harmadik még nem szerepelt “rendesen” (in-game) Resident játékban.Mindezek csak vad pletykák egyelőre.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. codename veronica 2?

 2. Jó lenne egy Hd collection kiadás amin rajta van a Resi 1 remake és a Resi zero.

  • Van egy olyan érzésem, hogy ez sosem fog bekövetkezni, amx. Nintendo konzolon.:(De ajánlom a resident Evil HD Chronicles beszerzését, mer tigaz, hogy fénypisztolyos lövöldék, de egész szépen hozzák a sztorikat és az eltérő játékmenet ellenére több hangulat van bennük, mint a RE4-5-6-ban együttvéve.

 3. Noha a Revelations kicsit helyrebillentette a bizalmam a szériába, de én azon az állásponton vagyok, hogy hagyják a fenébe az egészet. Elég volt ebből a szappanopera felvonásból és inkább kreatívkodjanak egy új IP-n. A régi hangulatot már úgysem tudják reprodukálni, a játékmenet meg néhány újabb részben pedig már-már a katasztrófa határát súrolta (pl.: RE6).

 4. Barry, Hunk.Csak könyörgök, nem legyen már benne plusz kisérgető, mindent elbszó, tök felesleges AI partner….

  • Az lenne a jó ha kikapcsolható lenne.Nekem tetszet Resident Evil 0 ,hogy egy gomb-bal karaktert válthattunk.De azért a Co-op meg kell hagyni.

 5. Na,hál’ Istennek……..

 6. Három ember kell : Claire, Jill és Wesker. Őket szivesen viszont látnám .Vagy Outbreak 3 noname resident szereplőkkel.

 7. Megvettem a 6. részt mert haver rágta érte a fülem, de mineekk??? Soha többet nem veszek egy RE részt se. Na jó nem igaz az első 3 részt megveszem ha egyszer lesz belőle HD változat.

 8. Mekkora lenne, ha újra klasszik köntöst kapna a széria. Gyönyörű háttereket kapnánk, jobban kidolgozott karaktereket… De szerintem a nép már mást akar, gagyinak tűnne. 🙁 pedig a héten nosztalgiáztam a 2.-3. résszel 🙂

  • nem hiszem, hogy a régi klasszikus részeket adnák ki szebb köntösben, nagyon úgy néz ki, hogy egy új sz*r R.E. játék lesz bejelentve :/

 9. RE3-as Jill-t akarok >< Azt adjátok vissza, ne Leonozzunk már megint....

 10. RE zero-ból a Billy gyerkőc jöhetne, azt elengedte a végén Rebeka kisasszony és azóta semmi hír róla.

 11. Jo lenne már hogy ha Rebecca vagy Claire visszatérne mert nagyon rég szerepeltek már és kivancsi vagyok mi történt velük azota.

 12. Egy új Re résznek örülök, de ne olyan legyen, mint a Revelations.

 13. Ilyen Opretion Raccoon City féle mellékszál? Remélem nem.Bár tök mindegy, gondolom itt is megígérik, hogy visszatérnek a régi gyökerekhez, valódi horror stb.

  • Szerintem meg az egészet újra kéne Rebootolni.Vagy 2 Ip-re bontani az egyik a klasszikus szál mint (1,2,3) és új szál (4,5).ORC meg elfelejteni.

   • Próbáltak itt már újra építeni nem egyszer nem egy platformon nem egyféleképpen!Láthatóan max arra futja a Capcomnak amit a 6.részben láttunk.Aztán mindenki döntse el magában, hogy ez mennyire elég 2014/2015-ben a nagy nagy új generációban…

 14. Én már kíváncsi lettem volna a 7-re, de mindent elolvasok egy mellékszálról is. Sajnos a szereplőket annyira nem ismerem, hiszen csak a 4-6 részekkel játszottam. A PS1-es részeket talán majd valamikor pótolom, de a többi mellékszálat nem hinném, egyedül a Revelations volt szimpatikus.

 15. Capcom most már évek óta azt mondjátok, hogy vissza tértnek az alapokhoz. Ami kicsit sikerült a Lost in nightmares dlc-ben. Szerintem pont eljött az ideje, hogy azt az érzést amit kihoztatok abból beleépítések egy teljes játékba és fel turbozátok!

  • Pont eljött az ideje, hogy eltemessék a sorozatot, és valami teljesen új IP-be kezdjenek!Éppen eléggé nevetségessé és komolytalanná tették már a Resident Evil nevet.

 16. Pont ma vettem meg 5-öt.Azon gondolkodtam milyen jó lenne egy új Resident Evil.A visszatérő karakter Leon S, Kennedy lesz.Mert ő a közönség kedvence.3.-dik szereplő meg a kommunikátor csaj lesz 4 részből aki Leon-nak adta a feladatot.

 17. Én a hatot is bevágnám a mellékszálakhoz úgy hogy ki se látszódna.

 18. Egyébként sajnálom, hogy nem a 7. főrész következik, persze a gyatra 6. rész után érthető, hogy nem szeretnék elkapkodni a fősodort, főleg egy Last of Us-t látva. Az új mellékrészről meg remélem nem egy ilyen még kurrens-nextgen hibrid lesz.

 19. “Az egyik csajszi Claire Redfield, míg az eddig “”nem szerepelt”” karakter Ingrid Hannigan ?”