Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Resident Evil – állítólag Netflix sorozat készül

A [a https://deadline.com/2019/01/resident-evil-tv-series-in-works-netflix-1202541277/]Deadline jelentése szerint[/a] a Netflix egy sorozatot készít a [b]Resident Evil[/b] videojáték [i]franchise[/i] alapján.Az értesülések szerint a német produkciós vállalat és forgalmazó Constantin Film lesz a producere – egyébként ez a cég áll a nagy sikernek örvendő mozifilmek mögött is. Jelenleg a sorozatot vezető [i]showrunner[/i]t keresik.Az új adaptáció elvileg kibővíti a [i]Resident Evil[/i] univerzumot, elmélyíti történeti világát, midezt úgy, hogy megőrzi a filmeknek alapot adó koncepciót. Az Umbrella sötét belső ügyeit vizsgálja majd meg, és a T-vírus okozta új világrendet. Tartalmazza majd a [i]Resident Evil[/i] “védjegyeit”, beleértve az akciójeleneteket és az [i]”easter egg[/i]eket” is.[102417]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Legyen, jöjjön.

 2. Ez is olyan mint a Halálos iramban. Egy hulladék de még is jön az ezredik rész, mert a köznép nézi. Agyatlan akciófilm, amit Józsi a 10 órás téglapakolás után, hulla fáradtan egy sörrel a kezében este megnéz. Se több se kevesebb, így kell nekiülni. 🙂

 3. Videojátékból készült filmadaptációról mindig a Doom mozi jut eszembe.

 4. Ettől a Milla csajtól kiütést kapok, nagyon nem jött be nekem a resi filmekben.

 5. “”” a nagy sikernek örvendő mozifilmek””- szerintem sem a mozikban, sem a rajongóknál nem aratott sikert :D”

  • Gyakorlatilag a legsikeresebb videojáték film adaptáció – jelenleg valahol 1,2 milliárd dollárnál tarthat. Gyakran nem számít, hogy mit gondolnak a rajongók, ha megvan a bevétel.

  • Pénzügyileg mindegyik rész sikeres volt, az már más dolog, hogy az egész sorozat egy kalap szart se ér.

  • Az, hogy szerinted mi van, az égvilágon semmit sem számít a valóság szempontjából.

   • Van arra valamilyen szakszó vagy kifejezés amikor amolyan birka effektusként akkor is rácuppansz valamire ha tudod, hogy egy rakás fos, de a neve/témája miatt mégse tudsz ellenállni? Mert szerintem paradox közeli helyzet, hogy úgy tud valami pénzügyileg sikeres lenni, hogy magát a terméket kis barokkos túlzással senki sem értékeli jónak.

    • Ez a széria maximum a plázába járó átlag laikus közönséget tudta kiszolgálni, mondjuk az, hogy hatodjára is sikeres tudott lenni anyagilag, a mai napig nem értem. Bár végülis ennyi rész után már tudták az emberek, hogy milyen színvonalra számíthatnak.Biztos van olyan, aki szerint ezek jó filmek…

     • “””plázába járó átlag laikus közönség””Egyet értek, de ha belegondolsz belőlük sokkal sokkal több van mint azokból a fanokból akik a játékokon nőttek fel és jobban ismerik a sorozatot mint a saját anyjukat. Belőlük csinálnak pénzt, pont mint most az Activision a battle royal tini huszárokon. Ha olyan ütemben fejlődnének a játékok mint az üzletpolitikájuk már nem is tudom… a virtuális térben játszanának mint az Assasin’s Creed-ekben az Animus masina vagy olyasmi.”

     • Persze, félreértés ne essék, ezek a filmek egyértelműen nem a játék rajongóinak készültek, még ha időnként volt is egy-egy gesztus, amivel megpróbáltak örömet szerezni a rajongóknak (pl. Nemesis). A szélesebb közönség meg egyértelműen nem volt az, nem játszott a játékokkal, sőt, a legtöbben szerintem azt se tudták, hogy egyáltalán mi volt az alapja.Ráadásul emellett részről-részre rosszabb lett az egész, a vége felé meg már inkább volt az Anderson-házaspár saját projektje, amivel tudtak maguknak munkát szerezni, kerestek rajta egy kis lóvét, plusz az asszony is tudott villogni a mozivásznon.

     • Az első két film amúgy nem volt rossz. Nemesis miatt nekem a 2 jobban tetszett. Nyomokban Resi hangulatot is tartalmaztak ezek a filmek. Most lehet hülyének fogsz nézni, de ha a 80-as években csináltak volna RE filmet istencsászár minőségű lett volna. Akkor még nem hatottak olyan dolgok a filmiparra ami hazavágta végül az elkészült részeket, pláne a 3. résztől.

     • Egyértelmű, de csak a videojátékos közegnek filmeket gyártani nagyon ritkán jövedelmező. Főleg, ha egy olyan – no offense – banális sztorit akarnak mozivászonra vinni, mint a Resident Evil. Van, ami játékként megállja a helyét, de passzív nézőként nem igazán szórakoztató – sőt, butaság.

     • Az 1-2 szerintem még elment, a többi tényleg gáz, viszont attól függetlenül, h a játékhoz semmi köze. Most ha ez a sorozat 10 pontos lenne, de ugyanúgy telibe szarna a játékokat akkor is gond lenne?

     • Hogy tudna egy videojáték-adaptáció úgy 10 pontos film lenni, hogy az alapanyagot telibe szarja? Mert oké, biztos lehetne ilyet csinálni, csak az a baj, hogy még sosem csináltak, így nincs mihez viszonyítani.Amellett, hogy ezek rosszabbnál-rosszabb filmek, egy kicsi, de azért nem annyira elhanyagolható dolog, hogy ennek a sorozatnak semmi köze nem volt a játékokhoz (leszámítva egy-két ismerős karaktert, vagy laza eseményt).

     • Hát hogy maga a produktum jó 🙂 ehhez nem kell hűnek lennie. Mert pl aki nem játszott a játékkal alapból lényegtelen neki plusz azért valljuk be az alap resik sztorija se eppen oscar esélyes alkotás. Pont nem rég újra elovettem az 1-et és olyan párbeszédek vannak benne, nem véletlen, h ha resirol van szó a sztori az utolsó dolog amit felhoz mellette az ember.

    • Valamilyen szinten kapcsolódhat a Grey Goose-hatás, bár az inkább a magas árra vonatkozik.