Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 7 – megérkeztek az első képek és részletek

A Sony E3-as konferenciáján történő bejelentést követően a Capcom elárult pár dolgot a PS4-re is készülő [b]Resident Evil 7[/b]-ről. A csapat célja, hogy az új RE Engine segítségével a széria valódi horror-gyökerekhez térjen vissza. A belső nézet sokkal közelibb élményt biztosít, amit tovább fokoz majd a teljes PS VR támogatottság is.A történet egy amerikai faluban játszódik a Resident Evil 6 történései előtt, aminek prológusa a PS Plus előfizetők által már most letölthető demó. Az információn felül több képet is bemutattak a jövő januárban érkező játékról.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most próbáltam a demot es tényleg p.t feelinges. Elég para.

 2. Érdekes volt a demo, nagyon kívácsni vagyok, h mit hoznak ebből ki. Még jól is elsülhet a dolog. 🙂

 3. Úgy tűnik,azért most már nem csak duma,hogy visszatérnek a rettegéshez. 🙂

 4. En orulnek meg egy outbrake-nek is online kupplal.

 5. én várom, de már régóta most érzem megint azt hogy borzongok, viszont ezt inkább a játékmenetnek köszönhető, mert RE stílusjegyeket nem véltem felfedezni a demo-ban…..(valamiért engem egyáltalán nem zavar az újítás)

 6. Fanyalgóktól kérdezném, akik azt mondják ez nem Resi, miért pl. a 6, az 5, vagy az a szerencsétlen Operation Raccoon City az volt?Végre mertek újítani, másik nyuszit előhúzni a kalapból, amelyből mellesleg még alig láttunk valamit, ki tudja, hogy milyen lesz valójában a kész játék, de ez mégis egy jó irány ennyi rossz próbálkozás után. Itt van végre egy olyan program, amiben már a képek alapján több horror van, mint az utolsó néhány részben összesen. Végre nem valami agyatlan Michael Bay-es zombihent, hanem valódi borzongás, és para.

 7. “Így már, hogy “”fps only””-megugye közesincs a RE-hez- végképp nem kell ! Kösz Capcom a spórolást, csak így tovább !”

  • Most nem azért, de eddig gyak nulla infó van a játékról. Honnan veszed, h nem lesz köze az előző részekhez. Meg eleve mi a baj az fps nézettel? Miért jobb neked a tps?

 8. Mivel már a csapból is a zombik folynak, jobb is, hogy elhagyják azt a témát. A belsőnézet sem zavar, így nagyobb a para.

  • Zombi-témában mérföldekre lehagyták őket, ami egyben szomorú is, hogy egykor saját súlycsoportjukban már egyszerűen nem tudnak labdába rúgni… Így a Capcom 1 az 1-ben átvette a P.T. ötletét, de premierkor majd eldől mennyien fizetnek ezért teljes árat.

   • “Átvette?2014-ben kezdődött a fejlesztés, pt demó 2015 ami “”tps”” lett volna, nem hinném hogy kukázták a resi több mint egy éves munkáját.nem értelek, végre horror cucc és megy a sírás, bezzeg a silent hills-nél sokan elfogadták volna, ha fps lesz, meg várjuk ki a végét, talán lesz benne tps is.”

   • A Silent Hills nem lett volna FPS, csak a PT volt az, hogy átadja milyenre is tervezték a játék hangulatát.Nem igazán értem mi is a bajod vele. Újra egy horror játékot csinálnak nem egy akciójátékot, mi a gond? Nem tök mind1, hogy milyen nézetben játszol? Nem csak egy járkálós játék lesz, lesz benne harc meg puzzlek meg minden.

    • Hàt nem mindegy!!! Mert ez nem Resi,akkor adtak volna neki valami màs cìmet azt csö.Inkàbb mondtàk volna azt,hogy vège befejeztük.Nem csinàlunk több resi folytatàst,helyette itt egy màsik horror.Amikor Dickinson helyèt Blaze Bayley vette àt a Maidenbe,akkor az is volt minden csak Iron Maiden nem.Na most ugyanez van Resivel is.Ez egy fos,de VR szemüveggel meg tuti halàl.Az ilyen cuccokat nem engednèm VR-re,mert ebbe tènyleg bele lehet halni.

     • De mit számít a címe? Sosem értettem ezt a címesdit.Kit érdekel mi van rá írva? Olyan játékot csinálnak amilyet akarnak. Ha ők egy unikornison lovagló csillámfaszlámát akarnak csinálni szivárványszínű zombikkal és elnevezni Resident Evilnek, megtehetik.Ne azzal törődjetek már, hogy mi a címe hanem azzal, hogy milyen a játék. Énmiánam lehetne ABC is a neve ha jó lesz.De amúgy mi nem Resi ebben? A kameranézetet leszámítva? A játékmenet ugyan olyan lesz csak más nézetben.(PT-nél miért nem zavart senkit, hogy FPS nézetben volt? Ott miért nem volt baj, hogy semmi köze az SH-hoz a demónak?)

     • “A demót nyomva többször megfordult a fejemben, hogy már erre 100x jobban illik a “”Resident Evil”” (gyk: “”Bennlakó Gonosz””) cím, mint a legtöbb RE játékra.”

    • Persze sorozat történetében volt fps és rally-shotter nézet, de ugye a Resident legfőként a tps játékmenetről szól vagy szólt … Mint lentebb írtam, ha az Until Dawnt keresztelnék át Resié, még az is közelebb állna hozzá.

     • Szerintem a Resident Evil sosem a TPS játékmenetről szólt. Főleg, hogy az első 3 rész nem is volt TPS hanem fix kamerás volt.A Resi az atmoszféráról, a puzzlekről, horrorról és a zombikról szól.Az 1,2,3 fix kamerás horror volt, a 4,5,6 tps lövölde, most meg jönnek az FPS horrorok. Hol itt a gond?

     • a 4 is még inkább horror volt, hiába a rögzített hátsó nézet

 9. “Érdemes leszedni a demót?OFFVolt egy horror játék az e3on. Tiszta World war Z volt (ahogy rohantak és ahogy egymásból csináltak “”kupacokat”” hogy továbbfussanak az akadályokon). Olyan vegyes érzésem volt de nem tudom mi a neve és mire jön.”

 10. Jó lesz . Végre kapunk egy komoly RE-t .

 11. Külső nézet is mehetne.

 12. Most akkor lesz külső nézet VR nélkül, vagy nem? Én inkább azt preferálnám.

 13. érdekes infók vannak, pont az ellentéte mindennek amit olvastam! :Dfps vr only, egyébként tps.olyan érzésem van, h mindent a vr végett kell csinálni…….

 14. Nem szertemem meg a horrorfilmeket sem mert vigyazok s szivemre 😀 de ezt be fogom szerezni

 15. Tegnap mêg vr only volt a belső nézet. A történet még 6.rész után játszódik, és ez a demo benne se lesz a teljesben. Akkor most mi van?

 16. Kipróbáltam tegnap a demót, legalább annyira para, mint a P.T. VR-el meg bele sem merek gondolni milyen lesz. Így is volt egy rész -tipikus- a folyosóra fordulva elborul egy bábu előttem, ott majdnem összefostam magam. 😀

 17. Nem bánnám, ha raknának bele külső nézetet is.