Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 7 – készül?

Egy Karen Brakenridge nevű kosztümtervező Linkedin profiljában található a bejegyzés, miszerint a hölgy a Capcom [B]Resident Evil 7[/B] című videojátékán dolgozott 2012 novembere és 2013 januárja között…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Inkább egy új Onimushába vagy Dino Crisisbe fektetnének energiát, mert rohadtul szánalom amit ezzel a Resivel művelnek, elég, pihentessék egy jó pár évre!

 2. Feleslegesnek tartom…

 3. A Facebookon a Túlélők közössége ilyenre vetemedett : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=598983483473484&set=a.131609463544224.11364.125631064142064&type=1&theaterOk, hogy a Capcom Microsoft párti, de ezt azért mégse kellett volna, hisz kezdetben,-mint a legtöbb cím- Playstation domináns volt! 😀 Na majd kék tokkal szebb lesz !

 4. Nekem jöhet ha Resident Evil. REbanc vagyok 33 évesen.

 5. Régi szép emlék,de ha a tesóm játszott,én néztem,ha én toltam,akkor meg Ö nézte,mint egy filmet.Volt hangulata a régi részeknek.Ezeket az új részeket már nem nekem találták ki,biztos túl öreg vagyok hozzá,vagy túl igényes:)

 6. Majd meglássuk…

 7. ohh yeah 🙂

 8. Felőlem.. én már az 5-öt sem, még csak ki sem próbáltam.Én is hangoztattam már többször, hogy mostani technológiával mekkorát üthetne a klasszikus pre-renderelt dizájn. Olyan fotó-realisztikus képet tudnának varázsolni, hogy mindenki ledobná a körmét.De hát, nincs rá igény… Csak az akciódús TPS-t lehet eladni (csak azért TPS, mert az FPS-t azért már nem merik meglépni).

  • Sajnos itt is belefutottunk abba, hogy a dollár többet ér mint az eredeti célközönség.

   • Az eredeti célközönség kezd kiöregedni a videó játékokból, vagy rájöttek hogy vannak ezerszer jobb szórakozást nyújtó játékok is ennél.Meg kellett hát célozni az új húsokat, és ahogy lentebb is írtam nekik csak néhány kritérium kell (pont azok amiknek semmi keresnivalójuk egy valódi horror játékban) és már tuti vétel!Komolyan mondom én megértem a Capcom-ot, jól látszik mára milyen igénytelenek lettünk, legalábbis a gémer társadalom egy elég nagy része.A totyogós játékmenetet nem lehet ma már eladni. Bár én bevallom a a 2.részt (a kedvencem) többre becsülöm mint a 4. résztől megjelent összes epizódot!

    • Persze ezt én is látom meg értem, csak ez valahol az ő dolguk is, hogy visszaszorítsák. Amolyan nevelési célzat. Ha nem engednének a vérpistikéknek, akkor előbb utóbb mindenki visszaszokna a normális játékmenetre szerintem. Ehhez mondjuk az kellene, hogy minden fejlesztő és kiadó cég így gondolja ami persze lehetetlen. Nekem a 3. rész a kedvencem az utána kihozott részek szerintem sem érnek már a régiek nyomába. Még tán a 4. rész.

  • Már PS1-en meglépték. A Survivor FPS volt. 🙂

 9. Ha már horror, egy új SH-nek jobban örülnék.

 10. Oh god why? 🙁

 11. Azért a Deep down-t elnézve legalább jól fog kinézni.

 12. Én már elvesztettem minden bizodalmam a sorozattal kapcsolatban…

 13. nem bírtam még magam rávenni,hogy végigvigyem a 6ot, Leon kampány után leálltam..

 14. “A pletykák amúgy tényleg arról szólnak, hogy “” visszatérünk a gyökerekhez”” és egy Resident 2 remake-ről is gondolkodnak.”

 15. De minek…

 16. Hát nem is tudom… 😀 …a Last of Us után érdekel még valakit ? Egyébként meg Mikami mester csinálja nekünk a horrorjátékát 2014 tavaszára !

 17. nagyon várom már, jó lesz! xD

 18. Szerintem ez most jó lesz! Hátha visszatérnek az alapokhoz. 🙂

 19. a capcom nem tudja mikor kell leállni… már rég le kellett volna mondjuk , nem most, de még most sem.

 20. ………..

 21. Régen nem gondoltam volna, hogy ezt mondom egyszer, de lassan elég lehetne már belőle. Vagy kurvára kapják össze magukat!

 22. készül,de minek?

 23. Hullára új ruha, nooormális?!

 24. Felőlem jöhet! Csak térjenek vissza az első négy epizód szintjéhez! Itt konkrétan nem a kamera nézetre gondoltam, ha nem mint élmény, mert a 4. rész óta mintha ez az érzés elszállt, sőt…….

 25. Pont mint a film esetében: készülnek a folytatások csak éppen minek?

  • Mert az emberek többsége egy kupac trágyát is megvesz ha Resident-es logóval van ellátva.Rajta kívül még jó pár agyonra nyúzott cím köszönheti a létjogosultságát ennek a birka ösztönnek.

 26. hovamár residentek?!?

 27. Ebből a szarból sosem elég, jöhet xD

 28. Ugye most mindenkit teljesen letaglózott az a pletyka, miszerint készülhet egy új Resi rész.