Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 7: Biohazard – két millióan töltötték le a demót

A Capcom csupa újdonsággal látott neki jövő januárban PS4-re is megjelenő horror kalandjához, és az idei E3-on egy demót is letölthetővé tettek. Ezt a kis ízelítőt azóta két millióan töltötték le, így Észak Amerikában a legtöbbet letöltött egyjátékos demó lett a megjelenésétől számított első héten.[i]”Szeretnénk megköszönni minden rajongóknak a támogatást és a visszajelzéseket – a vérfagyasztó és rémisztő hangulata a demónak csak ízelítő abból, amit majd mindenki átélhet a játékban amikor megjelenik 2017. január 24-én.”[/i]A [b]Resident Evil 7: Biohazard[/b] egyébként elejétől végéig játszható lesz PS VR-ral.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én ezt majd tuti valami akció alkalmával fogom megvenni, annyira gagyi már ez a sorozat, hogy hihetelen, pedig a RE2 orvérzésig játszottam PSX-en. Még a végigjátszást is megtanultam ami az 576 konzolban volt. Na azt a stílust kéne visszahozni.

  • Az a stílus ma már kb. eladhatatlan.

   • Az első két rész felújított változatát vették mint a cukrot, nem zavarta a népet a totyogós, fejtörős játékmenet. A sikert mi sem mutatja jobban, hogy újabb régi részeket fog kiadni a Ca$hcom, ha jól tudom már készül a 2. rész, nyilván a Nemesis is sorra kerül. (és lehet 120. alkalommal is kiadják a 4. részt)Ma már több kell ennél ezt aláírom, de hogy eladhatatlan az azért elég erős. 🙂

    • Igen, de a remake-ek azok a régi klasszikus, mindenki által ismert, és szeretett játékok újrakiadásai, felújításai. Ha jönne egy ugyanilyen totyogós, fejtörős játékmenettel egy új rész, de más sztorival, karakterekkel, helyszínekkel, stb., arra lehet nem reagálna túl pozitívan a nagyközönség.

 2. Allitolag van kiut, azaz ujj meg egy kulcs sztem is.

 3. P.T szerintem parásabb volt, legalábbis videók alapján. Kár érte, hogy elkaszálták.

 4. …cashcom kapjad össze magad, mer’ különben mentek a lecsaóba vaze….:)

 5. A rémisztő vérfagyasztó hangulat akkor alakult ki, amikor valami naponta 12 órát sztrímelt hátha sikerül rájönnie, mi a faszra jó a kibaszott Dummy Finger. A többi napi 4-6 órás szenvedésekről nem is beszélve.

  • Küldtek egyébként e-mailt, hogy majd jó lesz valamire a Dummy Finger 😀

   • Igen, egy hónap után kibasztak egy képet, hogy hohooooo még nem lehet használni, de juj nemsokára lehet! szuper csak a hc fanok meg már felmondtak a munkahelyen, kezelésekre járnak, eladták az anyjukat, csak hogy elég idejük legyen megfejteni a dummy finger titkot, erre tessék. Capcomék meg röhögnek. Fasza lesz ez game!!!!!!!