Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 7: Biohazard – a rövid videók folytatódnak

A Capcom bemutatta a [b]Resident Evil 7: Biohazard[/b] rövid játékmenet videóinak legújabb részeit. A [i]The World of Resident Evil 7[/i] sorozat részeit képző előzetes morzsák a horror kaland különféle aspektusaiba engednek betekintést. A hosszú múltú széria legújabb tagja január 24-én jelenik meg PS4-re, és elejétől végéig PlayStation VR kompatibilis.[youtube]JB0-MFSjKv0[/youtube] [youtube]lFh6Ip5v6xM[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mindig is szerettem a nyomasztó hangulatú horrort. Szinte biztos, hogy ez nekem kell. Első nap.

 2. A demot kipróbáltam. Nagyon sejtelmes és beszaratós volt. Lesz ebben egyáltalán zombi?

 3. Reméljük ez a játék helyreállítja majd a sorozat becsületét.

  • Szerintem helyre fogja. A vicces az, hogy mindezt úgy teszi, hogy csak a címében Resident Evil. 😀 De végül is tök mindegy, csak jó legyen.

   • Már a negyedik rész sem volt sokaknak Resi, szóval nem először szembesül ilyesmivel ez a sorozat 😀

    • “Nagyon kíváncsi lennék, hogy a sok nagyonokos szakértő milyenre csinálta volna ezt a Resit. Amikor TPS nem jó, ha FPS horror az se jó, kijött idén két kiválóan felújított, eddig PS tulajok számára elérhetetlen klasszikus rész, az se jó, mert ők már elszoktak ettől az irányítástól, mert fapados és különben is, micsoda rókabőr nyúzás ezeket kiadni (ezek amúgy nem a képzelet szüleményei, innen, a fórumról mazsoláztamm). Azt mondjuk megnézném hányan nyomták végig pl a Revelations-öket, ami, ha nem a régi Resik mai megfelelője, akkor semmi. Az a baj, hogy legtöbben arra is lusták, hogy megpróbálkozzanak vele, pedig hót ugyan az, mint pl. egy RE2, ahol mész, harcolsz, futsz, jumpscare, ismétlés. Az utolsó fúdehorror Resi az pont a két felújított rész. Kíváncsi lennék, hány játékos nyomna úgy egy “”klasszik Resi”” beállítottságú játékot mai opciókkal, hogy nem harcol, csak rohangál meg megijed (lol?). Ez a 7 pontosan ez lesz és előre le merem fogadni, hogy emiatt lesz köpködve. Még szerencse, hogy a méltán nagyérdemű jobban tudja mi a “”jó Resi””, mint a készítők.”

   • Na pont ez az, ha csak a nevében lesz Resi az elég nagy baj…

    • Én csak a 4, 5, 6-tal játszottam (a RE HD még vár a gépen), és azokhoz ennek semmi köze. Nem tudom elképzelni, hogy szervesen összekössék a 7-et az előző részek világával.

    • “Egyrészt az utóbbi pár Resi mind olyan volt, amire simán rálehetett mondani, hogy “”csak a nevében Resi””, másrészt végre itt egy olyan koncepció, ami mer kicsit más lenni, mint egy agyatlan zombihent, és próbál visszaevezni a zsigeri borzongáshoz, és az igazi horrorhoz, amit már ezer éve elhagyott ez a széria. Inkább üdvözölni kellene ezt, mint köpködni hónapokkal a tényleges játék megjelenése előtt.”