Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 6 – újra horror lesz, nem akció

Egy Capcom szóvivő szerint a kiadó tökéletesen tisztában van azzal, hogy “sok” Resident rajongó a régi időket sírja vissza, amikor a széria még a borzongató horror-hangulatról szólt, nem pedig a horror-akcióról. Ezért jött hát a “hivatalos” kijelentés, miszerint a fanok “szeretni fogják azt az ösvényt”, amin a fejlesztők a Playstation 3-ra is hegesztés alatt álló – bár erről hivatalos bejelentés még nem volt – [B]Resident Evil 6[/B] esetében elindultak. A készítők fórumokat, kommenteket és üzenőtáblákat olvasgatva okoskodták ki, mire vágyik a nép…(Mielőtt a Resident 5 megjelent, arról volt szó, a fejlesztők pontosan tudják, hogy a rajongók akciódusabb játékmenetre vágynak, nem pedig az óvatos totyogásra és tologatós fejtörőkre. Akkor is biztos fórumokat olvasgattak…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kiváncsian várom . Kombinálós-totyogós-parázós-gondolkodós RESI kell !!

 2. Meglátjuk…

 3. ÁMEN!

 4. Szerintem az összes számozott RE nagyon jó volt..én mindegyiket szeretem….

 5. Majd kiderül.

 6. Én sajnos nem nagyon resistem. Se most se régen, de engem a mozgás közben nem lövünk dolog kiidegelt amkor mégis játszottam.

 7. Köszönöm istenem, hogy meghallgattad az imáimat!

 8. A 4-5 tökre kimaradt az életemből, ha akciót akarok COD-ozok, vagy KZ-zek inkább.

 9. minden részét szeredtem

 10. nekem az 5 a kedvencem 🙂

 11. Ám legyen…A régi szériából Resident Evil Code Veronia X volt a kedvencem…Ilyesmit eltudnék viselni….

 12. juuj ti már játszottatok a Raccoon City-vel? ja nem ? akkor honnan tudod hogy jó lesz, csúnya lesz? jaaa a párperces gameplay vidiből? okkkkéééééé. érdekes a csúnya szó….emlékeim szerint a resi első 3 részében csillogtak a cuccok hogy basszus vegyél észre.Nem tetszik a grafika? csinálj szebbet meglájjuk milyen lesz…amig nem jön ki felesleges hisztizni.Sőt….még demo alapján se érdemes következtetést levonni…..

 13. Végre,amikor a felhasználó,rajongó véleménye is számít.Dicséretes törekvés,csak úgy legyen…

 14. Sing halleluja!Az 5öt nagyon szerettem, de jobban örülnék egy reszketősebb resinek. És ezen nem a kameranézet fog változtatni (az szerintem nagyonis eltalálták anno a 4-el) A Racoon City valami borzalmasan néz ki, (Azt nem lesz nehéz fölülmúlni!) meglátjuk mit sütsz ki ezúttal, Mr. Capcom!

  • ne szarozd már le az operation raccoon cityt (érteném miért irja mindenki 1 c-vel), inkább írd azt, hogy neked nem tetszik. szar érzés látni, hogy valamit leszaroznak, ami nekem tetszik. én is mondhatnám sok játékra hogy szar. pl az összes RPGre. de nem. nekem csak nem tetszik.O. Raccoon City meg pont tetszik, jó hangulat, kissé Left 4 Deades körítéssel. inkább úgy írnám, hogy egy felturbózott L4D 🙂

   • Én meg úgy, mint egy L4D koppintás. Nem szarozta le, azt írta borzalmasan nézz ki. Ebben igaza is van, ugyanis a Resident gyászos történetének egyik legócskább darabjává nőtte ki magát az eddigi reklámkampánya alatt. Amikor az E3-at néztem, a hányinger elfogott, és pontosan azért mert egy horror játékból, egy ócska akciót csináltak.A története gáz, a megvalósítása hihetetlenül gáz. A játékmenet tragédia. Egyszerre lőnek rád, és ha megkarcol a zombi (mert ugye mi a francért harapna ha karmolhat is) rögtön számolhatsz vissza. Egy tökjó karakter (Hunk) misztikumát 4-5 nyomorék, Metal Gearből kiugrott Psycho Mantis klónnal eltolják. Raccoon City varázsát pedig tönkreteszik.Nem fogom azt mondani rá, hogy szar, mert azzal sok-sok ürüléknek okoznék szomorú perceket. Sajnos ez van, ha ilyet akarok inkább L4D

    • “Hát igen sose lesz már olyan a R.E. mint régen!Szerintem a Capcom fél csinálni egy igazi régifajta “”óvatos totyogós”” R.E. mert hogy az nem lenne gondolom szerintük nagy kassza siker!”

   • Ne haragudj, nem akartam összetörni a lelki világod. De nem írtam hogy a játék sz@r, nem is írhatnám, hisz sosem próbáltam ki. Borzalmasan fest, szörnyen néz ki, nem tetszik, stb. szinonimák, ezek eléggé szubjektív kijelentések szerintem. Egy Resident Evil cím alatt nem ezt vártam. Úgyértem, azért régen több volt ez mint egy eszetlen zombilövölde, és nehezemre esik végignézni ahogy egy frencsájz ami a szívemhez nőtt, a szemem láttára tesznyül el. Ha neked ez tetszik, az csakis a te dolgod. Te valószínűleg több élvezetes órát fogsz az O. Raccoon Cityvel tölteni, míg és visszasírom a régi resiket, és vigasztalódok valami mással (Jelen esetünkben, remélhetőleg a Resident evil 6-al, vagy talán a Code Veronica HDvel!)

 15. Úgylegyen.

 16. Remélem, hogy jól értelmezték a fórumokban leírtakat… 🙂

 17. “Ez a tiszta marketing. Ha elfogytak az ötletek, akkor kell csinálni 1-2 régitől eltérő részt, amiről úgy is tudják, hogy a fanoknak nem tetszik, hogy utána vissza lehessen térni a régihez feltűnés nélkül, mivel “”a rajongóknak az kell””. Én jobban örültem volna egy horrorosabb akciónak inkább.De persze Code Veronica rulez. :D”

 18. Hány bukta rész is kellett hogy rájöjjenek, nem maguknak csinálják a játékot hanem azoknak akik eltartják őket? Gratula! Sokáig tartott míg leesett nekik.

 19. “Így legyen. Nincs baj az akcióval csak egy “”aranyközéputat”” kéne megtalálni. Tőlem még a váll mögötti kameranézet is maradhat…”

 20. Remélem is, hogy visszatérnek a régi vonulathoz.

 21. Az első és a második részt HD-ba!!!Persze ez is érdekel ha tényleg horror lesz!

 22. huh addig mennyi idő van… hagyták volna ezt a szar Raccon city játékot és koncentráltak volna jobban a 6 részre! már nagyon várom nekem mind1 hogy horror vagy nem horror az élmény a lényeg 🙂

  • Tudomásaim szerint azt a sz@rt a Socomos csapatnak adták – vagy legalábbis más csapat hegeszti, a gyakorlatilag Capcom csak kiadó szerepet játszit, ahogy az új DmC-nél is.

 23. Majd miután átolvastam több értékelést és lement az ára, talán megveszem. Kíváncsi leszek, mennyire lesz horrorisztikus ( a gameplay alapján még az 5. rész is félelmetesebb volt, bár attól sem tudtam megijedni).

  • nem tudom hol láttál egy még be nem jelentett játékról gameplayt. az Op. Raccoon City nem egyenlő a 6-al. ha ilyen spin-offokat (vagymiket) néznénk akkor már vagy az RE 20 jönne.

 24. Persze persze…

 25. én pont a 4 és az 5 játékmenetét kedveltem. de nembaj. elleszek az Operation Raccoon Cityvel 😀 ezt meg nyugodtan játszák a régi rajongók. pl faterom 😛

 26. Imádtam a Resi 5-öt… A legjobb rész szerintem.

 27. Mondjuk nekem az nem hiányzik hogy a városházánál behelyezzek a szobor hátuljába egy emblémát, hogy a város másik végében megnyíljon egy aluljáró, de kicsivel több para nem ártana.

 28. Ennek ellenére mégis nagyon sok példányszámban eladták az 5. részt, platinum lett 🙂 Bár nekem is jobban tetszett a Dead Space! 🙂

 29. Majd kiderül, ha kiadják 🙂

 30. De jó is lenne! 🙂

 31. Raccon City, sötét sikátorok, zombik, zombi kutyák és madarak. És persze az elmaradhatatlan fejtörők és rejtvények. Remélem a fejlesztők a PSC-s kommenteket is olvassák. :p

  • Racoon Cityben már csak előzményként lehet vissszatérni ( mint ahogy teszi az ősszi Resi is), ugyanis 3 atomrakétát lőttek rá. Bár a erős rádióaktí sugárzás miatt ki tudja mik fejlődtek azóta ki a kráterekben .? =S

 32. Azt mondják figyelembe veszik a régi rajongók igényeit ?Meg aztán összekéne már hozni valamit az űrhorror ellen is, még mielőtt a 3. résszel minden rajongót átcsábít.Na most mutasd meg Capcom !

  • Már az első résszel átcsábítottak! :DDad Space jött, odasétált a trónon tespedő Resident Evilhöz, majd stílusosan hátba rúgta, úgy hogy a trónterem ajtajáig meg se állt.Azóta őröket állított a trónterembe és elé. Az ajtót vigyázza egy egy oldalról, Dead Space Downfall és Dead Space Aftermath. A trón mellett vigyáz Dead Space Extraction és Dead Space 2.És még egy sunyi rouge is megbújt valahol, ő Dead Space Ignition.Igérgethet bármit a capcom, szerintem esélytelen a sorozat újjáéledése, ha mégis akkor én lennék a legboldogabb. Két kitűnő horrorjáték lenne a piacon. 🙂

   • Igen, ez így történt. 🙂 Idén meg a 2. rész megjelenésével a 2/3- os győzelem is meglett ! =) Bár 2. részt még nem nyomtam, de hacsak felannyira jó mint az 1 már az túlszárnyalja a kotyvalék Resi 5-öt.Változatos helyszínekben talán erősebb a Resi pályái, mint az ISIMURA kabinjai és folyosói, de akcióban és ellenfelekben feltette a lécet a Capcom fejlesztőinek az űrhorror.

    • Megnyugtatlak. Ugyan jobb nem lett az elsőnél (mindenből többet, jobbat szitu), de a szintet keményen tartja a második rész is. Mondjuk nehezebb az elsőnél (mindent az elérhető legnehezebb fokozaton szoktam játszani), a zealot(hard) fokozat kb olyan mint a lehetetlen az első részben.

 33. Csak jó legyen és kész!

 34. “Ebből is az lesz, h a 6 már nem a “”régi”” Resi (4-5), hanem vmi új bénaság. Sajnos tökmindegy, mivel jönnek ki, mindig azok hallatják a hangukat, akiknek nem tetszik, ezért tűnik soknak. A többi millió ember meg azé nem szól, mert játszik vele.Haters gonna hate”

 35. Az igazat megvallva,én is jobban örülnék a horrorosabb,ijesztőbb tőnusnak,kicsit vissza térve a gyökerekhez,de mégis üdébb-frisebb körítéssel!