Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Resident Evil 5 – új játékmódok DLC-ből

A Resident Evil 5 európai verzióját megvásárló, de az EU Store-ral kompatíbilis kreditkártyával nem rendelkező gémerek bizonyára nem örülnek a hírnek, hogy a Capcom egy “véletlenül” kiszivárogtatott infója alapján, megjelenés után online játékmódokat tartalmazó DLC érkezik a programhoz. Természetesen ha a csomag ingyenes lesz, nem kell aggódnia senkinek…A Slayers, Survivors, Team Slayers, Team Survivors és Versus opciók pontos tartalma még titok, források azonban egy Resident Evil Outbreak inspirálta co-op mókában reménykednek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez várható volt, hogy fizetős lesz. Ma már senki nem ad semmit ingyé. Főleg nem a capcom. Jöhet az usa verza, mint mindig… 🙂

 2. “Fizetős lesz:The “”Versus”” pack will allow up to four players to compete across two different game types, including Slayer’s Rule, a “”point-based game that challenges players to kill Majinis,”” and Survivor’s Rule, which focuses on player-vs-player combat, with the last person standing claiming victory. Each game mode will support one-on-one, or two-vs-two play.The Versus mode will cost $4 on the Playstation Network.”

 3. Jó ötlet,de sztem ez nem elég

 4. Ez jól hangzik.De miért nem csinál a Capcom inkább egy Outbreak 3-at ?

 5. Jejeje:D

 6. Érdekesen hangzik, bár nem tartom valószínűnek, hogy ingyenes lesz… Habár a SFIV első DLC-je is ingyé’ lesz…

 7. Én megtaláltam vmit a RE5ben amit rég óta kerestem,nagyon bejön.Online módok nem tudom milyenek lesznek,de várom azokat is.

 8. egy outbreak féle co-op móka tényleg nagyon jó lenne 🙂

 9. Én jobban örűlnék egy grafikát javító patch-re PS3-ra… :S

 10. Nem sok esélyt látok rá, hogy ingyenes legyen… vagyis a Capcomból nem nézném ki :)Egyébként annyira nem érdekelnek a DLC-k, bár ez izgalmasnak tűnik.

 11. Jól hangzik , csak ne fizetős legyen. Nem jön be ez a régiós baromság, le vele. 🙂

 12. az hlehet h a Platinum-nál:Resident Evil 5: Limited Edition Steelbook ( fémdobozos, bonus dvd-vel) -Csütörtök 11 órától!!Űk-nál meg:Capcom és a magyarországi kiadó utasítása alapján, 03.13-tól lehet árulni a játékot. 13-án pénteken 10.00 órától várjuk kedves vevőinket üzletünkben!

 13. Én is gyanítom, hogy itt nem adnak semmit majd ingyért.De hátha…

 14. télleg, Péntekig jőn Resident teszt???

 15. hmmm érdekes….

 16. Mielőtt nagy anyázás kerekedne, még nem lehet tudni, fizetős lesz-e vagy ingyenes.

 17. Faszom kivan már, most akkor ne vegyem meg azu EU verziót? De akkor meg honnan szerezzek usa verziót??? Valaki segítsen!

 18. fuck the regions!!!! poén az hogy még eggyik boltba se mondták,hogy lesz USA verziónk is,miért is??nagyobb igény van rá mint a eu-s cuccokra,wake up !!

 19. ha nem lesz fizetős akkor rohadt jól hangzik! Ha az lesz akkor sz.pjanak le, mert akkor nem véletlen maradt le a korongról.

 20. Muszáj lesz USA verziót szereznem belőle. Remélem a Capcom nem szarakszik majd vele, mint tette az SFIV-el…Ez az Outbreakes móka hatalmas lehet. Végre RE többszemélyes online móka? Hihetetlennek hangzik. PS2-n gondolom nem sok embernek volt lehetősége annó ezt kipróbálni.

  • Pedig vtak eleinte híresztelések a 2-nél több személyes multiról, csak aztán azt visszavonták. Hát, nem lehetetlen a dolog mindenesetre! A DLC-k meg most már általánosak, pénz beszél, kutya ugat, miért ne adj ki en bloc 20.000 Ft-ot a játékért, ha már kiadtál 17-et.