Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Resident Evil 3 Remake – új játékmenet videók, lesz demo is

A Capcom bejelentette, hogy a [b]Resident Evil 3 Remake[/b] kap egy próbaverziót, így a rajongók belekóstolhatnak az újragondolt fejezet rémületeit. További infókat a közeljövőben lepleznek le.Ezzel egyidejűleg számos sajtóorgánum feltöltött játékmenet bemutatókat magáról a kalandról, illetve a hozzá járó többjátékos alkotásról, a [i]Resident Evil: Resistance[/i]-ről.Nemesis április 3-ától ered nyomunkba PlayStation 4-en.[u][i]Resident Evil 3 Remake[/i][/u][youtube]gSrY1zmBGDQ[/youtube][youtube]IC0FVI-D2Ic[/youtube][youtube]Rr5BU-dz9y0[/youtube][youtube]5HgfrZGOFIM[/youtube][youtube]TbQNsQqFZiw[/youtube][youtube]RnVmnTzucDk[/youtube][youtube]k8VZscnTejA[/youtube][youtube]cgiUfxDsmB8[/youtube][youtube]rnzZae-lmuQ[/youtube][youtube]65uwR0N7lKo[/youtube][youtube]D8ltWoB9LbY[/youtube][youtube]P34iCZNfSkE[/youtube][u][i]Resident Evil: Resistance[/i][/u][youtube]kL1alJcOkWM[/youtube][youtube]CZ2ed6ctCQo[/youtube][youtube]BYfE0vExhus[/youtube][youtube]osc1wikXjGI[/youtube][youtube]zunkbChhlYY[/youtube][youtube]b7X9P_Y78_8[/youtube][youtube]5mhwT85lf5g[/youtube][youtube]hCxqaW5xz9I[/youtube][youtube]JiRDPS37Sqw[/youtube][youtube]lXuX9j7QDnU[/youtube][youtube]-Uu0fFCe4_4[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nekem eddig sokkal jobban bejön, mint az RE2 remake, pedig már azt is imádtam.

  2. “Uram bocsá’ de az eredeti sem volt az a “”hűdebonyolult”” játék… Számomra továbbra is a sorozat egyik mélypontja.Ettől függetlenül kíváncsian várom ezt az újrát.”

  3. Egyelore linearisnak tunik ami kozel sem jo, meg a sok robbano hordo zavar, kb raeroltetik a jatekosra, h robbantsa fel. Kiteresek jok, csak az nem tetszik, h a RE6-ra hasonlit amit kifejezetten utalok. Meglassuk a demo utan.

  4. Nem tetszik ez a sok újrahasznált grafikai elem és animáció, Jill gyakorlatilag egy reskinnelt Claire. Zámbók is detto ugyanazok, ugyanazokban a ruhákban, mint a 2-ben. Kicsit összecsapottnak érzem. Ahhoz képest, hogy egy városban vagyunk, nagyon csőjátéknak látom eddig.

  5. Gurulátfordulás pipa. Ha még a gyorsúszást is belerakják, ahol a Nemesis elől menekülünk, akkor elégedetten csettintek.