Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Ubisoft Forward

Resident Evil 3 – megjelent a játék

Felújított horror.

MEGJELENT A RESIDENT EVIL 3

A világszerte vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom örömmel jelenti be, hogy a már 95 millió eladott példány felett járó Resident Evil™ sorozat legújabb része, a Raccoon City történetét lezáró várva várt túlélőhorror, a Resident Evil 3™ felújított változata mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, melyben a rajongók az egyik legikonikusabb hősnő, Jill Valentine szerepében nézhetnek szembe a város tartogatta borzalmakkal. Raccoon City élőhalott lakossága káprázatos látvánnyal és modernizált mechanikákkal elevenedik meg a RE Engine motornak köszönhetően, amit korábban a Resident Evil™ 2, Resident Evil™ 7 biohazard és Devil May Cry™ 5 is használt. A Resident Evil 3 emellett tartalmaz egy 4-1 elleni aszimmetrikus többjátékos élményt is Resident Evil Resistance címen.

A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

Resident Evil 3 hátborzongató narratívája bemutatja a tavalyi díjnyertes Resident Evil 2 eseményeinek másik oldalát. A játékosok a S.T.A.R.S. tag Jill Valentine szerepében lehetnek részesei kétségbeesett menekülésének az összeomlás szélén álló, élőhalottakkal és rettenetes lényekkel teli városból. Útját ráadásul egy megállíthatatlan és brutálisan intelligens biológiai fegyver, Nemesis – a sorozat egyik legismertebb gonosza – is akadályozza. Jill szerencsére nincs egyedül küzdelmében. A játékosok Raccoon City káoszának egy részét egy váratlan szövetséges, az U.B.C.S. (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) tagja, Carlos Oliveira szemszögéből is átélhetik, akinek küldetése a civilek kimenekítése.

Az egyjátékos kampány mellett a Resident Evil 3 része továbbá a 4-1 elleni aszimmetrikus többjátékos élmény, a Resident Evil Resistance is. Ebben négy túlélőnek kell taktikusan együtt dolgoznia, hogy megszökjenek egy ördögi gonosztevő elvetemült kísérletéből, mielőtt kifutnának az időből. A túlélők mindegyike különböző fegyverek és egyedi képességek segítségével nézhet szembe a gonosztevő által rájuk szabadított biológiai fegyverek, lények, csapdák és környezetmanipulációk egész sorával. Gonosztevőként a játékosok a Resident Evil sorozat ismert szereplői közül választhatnak, mint Alex Wesker, Annette Birkin és Ozwell E. Spencer, akik mindegyike a saját módszereivel kínozza a túlélőket. A sorozat történetében először a gonosztevők továbbá olyan legendás biológiai fegyverek felett is átvehetik az irányítást, mint a pusztító Tyrant és a mutálódott G-Birkin.

Egy ingyenes frissítés részeként a Resident Evil Resistance túlélőihez 2020. április 17-én Jill Valentine is csatlakozni fog. Részletek a Resident Evil Resistance további tartalmairól később várhatók.

Resident Evil 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás