Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Rém fontos” anime hírek”

Tavasszal indul a japán tévékben a PS3 exkluzív taktikai RPG anime változata. Az első kép annyit mindenképp bizonyít, hogy a rajzfilm külalakjával semmi gond nem lesz.[2055]A Valkűr mellett anime változatot kap a [b][a http://en.wikipedia.org/wiki/Queen%27s_Blade]Queen’s Blade[/a][/b] nevű és Japánban rendkívüli népszerűségnek örvendő társasjáték is – amiről csak azért van most itt szó, hogy legyen még valami tartalom ebben a hírben, na meg azért, mert egymás mellett akadtam a két infóra, harmadjára azért, mert kifejezetten szeretni fogják a srácok a képeket, negyedjére meg azért, mert bevállalom, hogy egyik-másik csúcsosfülű tetszik..:)[2057]Utánanézve, a Queen’s Blade a [b][a http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Worlds_(gamebook)]Lost Worlds[/a][/b] nevű, amerikai combat books játékra épül. A gyűjthető “könyvek” egy-egy fantasy karaktert tartalmaznak, azoknak karakterlapjával, képességeivel, rajzával.Ketten szokták játszani egymás ellen, amolyan RPG-szerű párbajjáték.A Queen’s Blade ennek a játéknak a licencére alapoz és annyi a különlegessége, hogy a japán – enyhe – perverzióknak megfelelően csak női karakterek szerepelnek benne, ezek a női karakterek viszont elsősorban nem a harccal kapcsolatos fantáziát indítják be.Bizonyítja ezt az azóta megjelent milliónyi art book, műanyag figura, naptár és (erotikus) képregény.Tekintsétek meg a galériát. (Az egyébként [b][u]nem erotikus(!)[/u][/b] rajzfilmverzióból még nincs érdekes anyag, a társasjáték oldaláról szereztem a képeket.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. tuti ,hogy a Valkyria animét megfogom nézni

 2. Már most imádom:)

 3. Valkyria Animét nagyon várom :)PS3 mon az a favourite eddig 😀

 4. Kepeket elnezve en ketelkedem abban,h nem erotikus a rajzfilm 😀

 5. Nem tudok a hirhez szolni. A nyolcaska viszont csinoska.

 6. Kozepso oszlop,legalso!Szeressem a bogyos elfeket 🙂

 7. Na, 1 újabb anime amit megnézek….

 8. Nézni fogom az hót ziher

 9. Hát nem semmi. Lesz mit nézni, az tuti.

 10. A középső sor harmadik nagyon kemény! 😀

 11. Nice! nehéz a választás :DKöszönjuk kedves antaru mindig hozod a minőséget 🙂

 12. csorog csorog a nyalaz elvezet tart karokkal varbeteg japok alkotnakmegvesszuk amit eladnak 😛

 13. Mindig is tudtam, hogy a japánok betegek. xD De ez így van rendjén. 🙂

  • “Nem hiszem hogy igy van rendjen, de betegek…. Valahol taszit a nepseg, valahol meg total erdektelen. Mit varsz olyanoktol, ahol diaklanyok a nap vegen bemennek a egy “”specialisan erre kialakitott”” boltba, a jaffafoltos literes bugyit beadjak, kapnak egy tisztat, nemi yen-t kape, majd jonnek ezek perverz allatok, fizetnek, es otthon a fejukre huzva macsetaznak? A kerdes persze koltoi volt. De ugyanezek az emberek nem engedtek Britney Spears-t koncertezni, szemermessegi okokbol par eve Japanban. En sem engedtem volna, de en mas okbol kifolyolag.:)”

   • “Figyelj, ha valaki fizetne a “”barna nyeles gatyáért””, akkor abbahagynám a törlést és árulnám. :DEgy valamit azért tartsatok szem előtt: nálunk a japán világnak csak egy kis szelete csapódik le, többnyire az anime, manga és a játék.Nem mindenki perverz ott sem, sőt az emberek hatalmas része igencsak visszahúzódó és félénk.A diáklányok közül is csak a rosszabbak árulják a bugyit, a rendes lányok nem.Valami fasz mondta egyszer a tévében, de igaza volt: minden nemzetet a legjobbjai alapján kell megítélni.Ezek a rajzok meg na, édesek. :)”

    • “Egyetertunk. En is arulnam.:)Viccet felreteve, persze, en a “”beteg Japanok””-ra reagaltam, semmi tobbre. A rajzok pedig tenyleg, abszolut edesek.:)”

 14. szaftosak 🙂 a Valkyria meg kell 🙂

 15. Tiszta tüdő. Amúgy a JRPG-k hidegen hagynak, kivéve a FF

 16. Én nemis tudom, kinek örülnék a legjobban (, ha rajzfim-figura lennék). Talán a benga-kelta vöröskének. Vagy Egyiptom Kleójának? Estleg a félvér spanyol pucsítának. Akár még a hegyesfülű-bimbójú vagy a folyós-bunny is szóba jöhet. Vagy mindet egyszerre? Hmm….

 17. baloldali sor, fölülről a harmadik kép… benyúlnék neki! 🙂

  • közben eltoltam a képgalériát, mert találtam egy artot a rajzfilmmel kapcsolatban.(persze nem ezek a legszaftosabb képek, aki érez magában elég kíváncsiságot az guglizzon)

 18. A Valkyria Chronicles az év játéka, legalább is nekem… Most nézem a képeket o.O vaóóóóHát mekkora cicik vannak itt nekünk. 🙂 Basszus az egyik csajnak a haja izgatja a mellbimbóját… beteg nagyon beteg, de én ezt szeretem.

 19. Na végre előkerültél. És csöcsöket hoztál. Szeretlek.