Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Relayer – videón a különféle mechák

Robotok a fókuszban.

A Kadokawa Games bemutatta a Relayer új előzetesét, amiben a játék robotai kerültek előtérbe.

God Warsért felelős csapat új “űroperája” egy stratégiai, amiben angol szinkron is lesz a japán mellett. A történet szerint az emberiség nincs egyedül az univerzumban: 2049-ben végre intelligens élettel találkozik: a címadó “Relayerekkel”. Ugyanekkor egy ősi idegen civilizáció felfedezése kihat a különleges képességekkel bíró emberi “Csillaggyermekek” sorsára. 2051-ben indul a játék egy sorsdöntő napon, amikor a Hold felületén található Artemis kolónián két nő útja keresztezi egymást: a játékosok egy olyan intergalaktikus kalandra készülhetnek, ahol az emberek és az ősi idegenek találkoznak, csillagközi szomszédaink pedig életre kelnek. A cselekmény a Tejútrendszerben játszódik. A nem túl távoli jövőben az emberiség kiterjesztette hatalmát a Juőiterig, úgy, hogy a Hold és a Mars már kolonizálva vannak. Az emberiség létezését a címadó idegenek veszélyeztetik, akik az egész univerzumot meg szeretnék semmisíteni – mintha erre leenne reakció az, hogy “feébrednek” a “Csillaggyermekek”, akik a csillagok akaratainak emberi utódait.

A játékosok körökre osztott csatákban vehetnek részt, ahol minden egység a saját, specifikus szerepét tölti fel. A “Stellar Gear” nevezetű, a “Csillaggyermekek” által kezelt gépeknen négy fajtája van: “Assault”, “Tank”, “Sniper” és “Scout”. Mindegyik típus támadási távolsága és fegyverzete eltér, így megfelelően kell majd pozicionálni őket az egyedi csatahelyzetnek megfelelően. Különböző stratégiákat is be lehet vetni: a “gyűlölettel” el lehet terelni az ellenségek figyelmét, bizonyos szövetségesek eltereléskén működhetnek, de segítséget is lehet hívni a gonoszok visszaszorítására. Minden karakter 20 egyedi kaszt közül rendelkezik eggyel, illetve 20 általános kaszt közül eggyel. A kasztok egyénként is megkülönböztetik a figurákat, és előnyt jelenthetnek a harcokban is: több mint 80 közül lehet választani, és mindegyik egyedi. A fő sztori mellett egyébként több mint 80 pálya lesz elérhető, beleértve a “The Asterism’s Voyage” nevezetű mellékszálat, amely a cselekmény előrehaladtával oldódik fel. Az epizódok a figurák háttereit járják közbe, de meg lehet fejteni a Hold létrejöttének okát is egyéb, a Relayer világát kiveséző tartalmak mellett.

Az alkotás PlayStation 5-re és Playstation 4-re is készül és február 17-én jelenik meg Japánban. Azt nem tudni, hogy hozzánk mikor látogat el, bár kezdetben azt mondták, hogy egyszerre akarják kiadni az egész világon.

Hozzászólás