Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Red Johnson’s Chronicles – látnivalók

Valamikor réges-régen volt egy olyan videojáték-kategória, amelyik a legkedveltebbek közé tartozott, viszont mára szinte már teljesen eltűnt a palettáról: ez a Point & Click kalandjáték. Egy [A http://playstationcommunity.hu/note/5141]korábbi írből már tudjuk[/A], hogy a Lexis Numerique egy Playstaton 3 exkluzív, PlayStation Network verziós szoftveren dolgozik, mely ezen [I]őskori[/I] stílusnak állít emléket. Ez a program lesz a [B]Red Johnson’s Chronicles[/B].A “kurzorral mutogatós és kattintgatós” game-ből most befutott pár friss screenshot.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. De jó, végre :)Tényleg félig kihalt a stílus, pedig anno PC-n mennyi ilyen volt: Legend of Kyrandia, Simon the Sorcerer, Broken Sword, Sanitarium… egytől egyig elvarázsoltak ^^

 2. nagyon-nagyon!

 3. jaj élek-halok az ilyenért. :)gretel and hansel, Machinarium, Alice…. durva jó játékok. 100 évig agyal az ember aztán tök jó rájönni a megoldásra és valami durva mód meghökkentőt látni.ezekben a game-ekben az a jó, hogy mindig meghökkentő dolgokat rejtenek el a játékos számára.

 4. őőőőőőő..elvont egy stuff és a hangulata a képeknek Diskworld-osElhiszem , hogy érdekes , de nekem ez a stílus már a Myst óta nem bejövős…hánytam már a 20szor ugyanarra kattingatásra, és az újból levetített animációra főleg ha véletlen elnyomtam…duke nukem-es mentalítással lehet hogy nem én vagyok a célközönsége.:)

 5. komolyan van akinek el kell magyarázni milyen az a P&C?fákk, meg fogunk dögleni…

 6. egy ilyen játékhoz én kevés lennék

 7. Nagy kedvenc a műfaj, várom!!

 8. Esetleg egy kis MOVE támogatás.Nekem is megvan a Heavy Rain, de ez is elférne mellette.Várom.

 9. A Syberia óta nem érdekelnek ezek a játékok. Ott túl sok felesleges kört kellett futnia az embernek, hogy még hosszabbnak tűnjön a játék. Én az egyetem körül meg is untam…Ez a stílus ma már lassú, unalmas, szerintem borítékolt a bukás.

 10. Érdekes. Engem a Diskworld Noirra emlékeztet hangulatilag. Kár, hogy nem külső nézetes. A belső nézetes kalandjátékok valamiért nem jönnek be, annyira, mint a külső nézetesek (Gabriel Knight, The Longest Journey, Syberia, stb.) Azért rajta tartom a szemem…

 11. Érdekes, h pont (ill. miért pont) a Machinarium jut az ember eszébe… DreamChronicles néven van már ilyesmi game PSN-en, ott a Syberia sorozat, Monkey Island, Sam&Max, hogy a Back to the Future-t ne is említsük, ahogy Ti is mondjátok.

 12. Nagyon tetszenek ezek a képek! Szerintem tuti vétel! Ha csak nem jön ki még több LucasArts remake, aminek újfent örülnék. 😀

 13. a Machinarium nagyon tetszett. ez is bejövős.

 14. Katingatni a gépen kell játszani meg a ps3-on X)

 15. Hangulatos, de szinte tuti hogy kimarad.Ha nyomozást akarok akkor beszerzem a Heavy Rain-t 🙂

 16. Nagyon stílusos. Én mondjuk simán megvenném lemezes verzióba, pl a Machinárium-ot vagy akár ezt. Persze tudom az egész kb 500 Kbyte. De akkor is….

 17. Lehet hogy nem véletlenül tűnt el ez a stílus!

  • Nem hát: a mai droidgémerek se beszélni, se írni, se gondolkodni nem tudnak, csak agyatlanul lőni, mint a degenerált barmok.

 18. “…a machinarium nem ilyen játék? Az most eléggé “”felkapott”” volt PC-n szóval még él a stílus. A DS cerkáját is sok ilyen játék koptatja.”

 19. “Ejj de betyár hangulatosan néz ki! Mi volt az utolsó nagyobb ilyen stílusú játék? Na jó, DS-re van egy tonnányi de “”nagy”” konzolon rég találkoztuk már ilyennel valóban.”