Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Red Dead Redemption 2 – jön az új western

A Rockstar Games friss bejelentése szerint PlayStation 4-re is készül a [B]Red Dead Redemption 2[/B]. A game az előzetes infók szerint 2017 őszén jelenik meg, és egy “epikus történetet” mesél el Amerika hőskorából, értelemszerűen vadnyugati témában. A szoftvert egy állítólagosan “vadonatúj” multiplayer móddal szerelik.Trailer október 20-án.[72458]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Legjobb ! Mindképp beszerzem ! A Trailer meg úgy érzem , h nagyot fog szólni .

 2. gta 4 100% gta 5 100% rdr 100% Ez is az lesz 🙂

 3. Rockstar Games játékot soha életemben nem vettem nem játsszottam és soha nem is néztem trailert sem, ezután sem fogok.

 4. már az elsőt is végig kéne játszani.

 5. Én se toltam ki az elsőt…a Coop része tetszett, azt szarrá toltuk de a sztorit félbehagytam…pedig megvan a hullagyalázós kieg is…:)

 6. Gyűlöltem az elsőt.

 7. Nekem az első rész rettenetesen unalmas volt. Végig sem játszottam. Azóta kerülöm az open world játékokat. Hiába a nyitott világ ha unalmas önismétlő álfeladatok végeláthatatlan tömegét kell végrehajtani.

  • Áh, micsoda nosztalgikus érzés visszanézni a GTA IV első előzetesét. Anno úgy vártuk, mint a messiást, és amikor megjelent, órákra lefagyott a Rockstar oldala :DAz első játékom volt a PS3-hoz még 2008-ban, imádtam.

   • Én még most is. :)Nyáron játszottam végig 7. vagy 8. alkalommal, nem tudom megunni. Hiába na, a jó játékokat nem koptatja az idő vasfoga.

 8. “Merjünk nagyot álmodni!A rockatar a gta v ps4 verza után nyilatkozták, hogy fogalmuk sincsen hol vannak a ps4 határai.Remélel a witcher 3 küldetésrendszere is hatással van a sztárokra.No meg ez nem “”csak”” egy folytatás, hanem a rockerek kövwtkező nagy dobása.Ha 2017 végén jön a rdr2, akkor ilyen sebesség mellett 2020-2023 előtt nincsen gta vi.”

 9. “2010-ben odáig voltam én is a RDR-ért, de manapság a sok open-world játékok után egyáltalán nem nagy szám. XOne-on nyomtam nem rég újra, de az unalmas, elnyújtott küldteési miatt már nem ütött annyira. Gyakorlatilag 10 küldi-ből 8-szor ugyan az a vége, az általános rocksztár-gyerekbetegség: “”rázd le, intézd el az üldöző ellenséget””. :/”

 10. Öröm és bódottá. 😀

 11. Kéne egy remaszti hogy be tudjam pótolni mert fingom nincs miért jó ez a játék annyira

 12. Minden gémnél jobban várom!

 13. Még mindig nem játszottam az első részel. Úgy érzem ideje lesz . Főleg kurva akciós most storen . Csak az a rohadt idő hiány. PEdig nagy gta fanként lehet tetszene nekem is .

 14. huhúú, olyan 7 mesterlövészes 😀

 15. lesz az 2018 is

 16. Engem meg a cime nem foglalkoztat csak hogy minél hamarabb kiadják 🙂

 17. Remélem jön remaster ps4-re, jó lenne addig újra játszani.

 18. Az év híre, jobban várom mint bármit. 🙂 Az első rész minden idők legjobb open world játéka.

 19. Nálam TOP3-es PS3 cím.Természetesen várom évek óta 😀

 20. Végre ez az!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. És elvileg nem jön PC-re legalábbis nem ugyan akkor jelenik meg mint a konzolos, uh égni fog az internet a pc-sek sírásától 😀

 22. (Kicsit zavar a címadás, de nyilván így fogják még többen megvenni.) Végre! Ide vele! Remélhetőleg nem fogják tologatni, mint a GTA V-öt, tényleg jön egy év múlva.

  • Nyilván nem Red Dead Redemption 2 lesz a végleges cím :DEz csak amolyan előzetes csalogató gondolom.

   • Ha később megváltoztatják (akár már 20án), akkor az emberek nem fogják érteni, h mi ez, mert őt RDR2-t akarnak. Minden egyes olyan játéknál, ami nem az előző folytatása volt és nem kapott egy 2-est a cím mögé, ez volt, és percekig kellett a boltban magyaráznom a parasztnak, h mi is az, amit a kezében fog.

   • Ha két nap múlva trailer, akár lehet ez a végleges 😀 Elég megtévesztő lenne, főleg azok számára, akik nem annyira mozognak az iparban. De ki tudja…

 23. Király, nagyon nagyon várjuk!Ha már Amerika hőskorát emlegetik, akkor lehet, hogy visszakanyarodnak esetleg az 1800-as évek közepéhez-végéhez, vagy az amerikai polgárháborúhoz. Jó lenne.

  • Én is ezt remélem a játéktól.

  • Istenkirály lenne egy polgárháborús sztori! :)De én egy előzménynek is nagyon örülnék, amikor Marston még a bandában volt.

   • Én azért egy előzménynek nem örülnék annyira. John Marston története tökéletesen kerek volt, ismerjük a múltjának néhány fontos eseményét, de nem feltétlenül kell ezt elmesélni. Jobb ha ködbe burkolózna a dolgok. Szerintem egy teljesen új sztori, új karakterekkel sokkal jobb lenne.

    • Azért voltak ott balhék, nem is akármilyenek, lenne mit csinálni egy ilyen részben.De persze egy teljesen új sztorinak is örülök, mindegy csak RDR legyen, a minőség garantált.