Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Red Dead Redemption 2 – csodáljuk a legújabb előzetest

Betartva [a http://playstationcommunity.hu/note/17824]korábbi ígéretét[/a], a Rockstar Games leleplezte a [b]Red Dead Redemption 2[/b] friss előzetesét. A leírásból kiderül, hogy a történet Arthur Morganről és a Van der Linde bandáról szól, akik a túlélés érdekében Amerika zord és tágas szívében harcolnak és lopnak.A játék 2018 tavaszán érkezik PlayStation 4-re.[youtube]NE7-exAAp20[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Gameplayt kell….

 2. De nagyon várom!Az első részt kiadhatnák PS4-re. Kétlem, hogy ez a remaster ne volna gazdaságos. Szerintem sokan rámozdulnának.

  • Én is örülnék egy ráncfelvarott első résznek! Ha előzménye lesz az első résznek akkor remélem John Marston is szerepelni fog! Bandaháborúk, fosztogatások, rablások, vadászat és végre a vízben sem fulladunk meg remélem! Jó lenne ha minden tartalmat benne hagynának ami az előző részben benne volt, + még dobnának bele ezt azt!

   • Nem is értem eddig miért maradt ki ez a remaster.Most, hogy mondod, valóban jó volna, ha a vízben nem fulladna meg, arról nem beszélve, hogy lóvháton milyen fasza lehet átkelni egy hömpölygő a folyón!

 3. “Az első rész is szinte fű alatt jelent meg, szinte semmi felhajtás nem volt körülötte, azt miután megjelent sorba söpörte be a díjakat, és egy kult játékké vált. Szerintem ennél a résznél is ez lesz a helyzet. Különösebben bennem sem mozgatott meg dolgokat, ettől függetlenül első napos vétel, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan minőségi cucc lesz. És ezalatt egyáltalán nem a grafikát értem. Az első rész top5-ös listámon rajta van, ez szerintem mindent el is mond, mennyire szerettem az első részt.A főszereplő számomra egyelőre unszimpatikus. Hány évvel játszódik korábban az első résztől? Mert nem igazán látszódik a “”technikai”” visszafejlődés. Gondolom max 10 évvel, valahol az 20. század legelején.”

 4. elég jó. de ami engem jobban foglalkoztat, hogy következő gta milyen témát kap. 😀 tudom, előreszaladtam 😀

 5. Azért még egy gameplay kelet volna 🙁 De persze már most imádom 🙂

 6. A playstation official oldalon az írták, hogy ez (csak) alap PS4 graf ! :S Míg máshol egyáltalán nincsenek elájulva a látványtól. Talán ők a máig hoppon maradt pc-s tábor ?

 7. Ez nagyon kurta jól néz ki:)

 8. Ezzel a grafóval és főként arc-animációval a Rockstar a Naughty Dognak odabaszott rendesen…ki is adnak még egy Last part II gameplay még az idén ! Nehogy má’ !

  • Nem értek egyet.Hangulatban nagyon rendben van, de a főhős bemutatkozása egyelőre nem ragadott magával.

  • “””Rockstar a Naughty Dognak odabaszott rendesen””Láttál egy másfél perces trailert, de már tudod, hogy az ND-nak “”odabaszott”” :DImádom amikor ilyen lelkesek vagytok, és lazán szórjátok a különböző magasztaló jelzőket, miközben még gyak semmit sem látatok :)”

   • Azért a főhős arca odaver, bár igaz, ki tudja mi marad ebből majd az éles gameplayben. Na meg ugye mellette lesz még vagy 6 szereplő hasonlóan kidolgozva, míg a többi emberre megy a nagy sablon npc arc és cső.

 9. Király hangulat, 2018 kemény lesz! Premier vétel!

 10. Csak már itt lenne 🙂

 11. Hála a jóistennek lesz benne néger haver és erős női karakter is!

 12. Azonnali vétel, az év játéka!

 13. fasza tavaszunk lesz 😀

 14. Fap fap fap fap fap fap fap…

 15. Egy 100-as zsebkendőt elhasználtam alatta.