Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Red Dead Redemption 2 – 2018 tavaszán jön a western

A Rockstar mai bejelentése szerint 2017 helyett csak 2018 tavaszán jelenik meg PlayStation 4-re is a [B]Red Dead Redemption 2[/B] című open world western kaland. A fejlesztők sűrű bocsánatkérések közepette jelezték, hogy több időre van szükség az elvárt csúcsminőség prezentálásához…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez a hír várható volt. Ha jól emlékszem az első rész is tavasszal jött ki. Premier vétel !

 2. Looool az utolsó képen még tegsztúrák sincsenek a karaktereken loool luuul lállll lééél

 3. ennek örvendek. tényleg. 1. legyen szebb+jobb+stb.2. őszig rohadtul nem tudtam volna letolni a gámasort, ami van… így is necces… :Pegyébiránt ja. besza-behu. és tökmindegy h mikor jön, úgyis félbehagyok minden mást miatta :Dés egy hét szabi az tuti.:D

 4. Jövő tavasz sincs olyan későn, megvárjuk.

 5. No para . Legyen olyan , mint amilyennek elképzelték – akk tuti nem lesz gagyi ! 🙂 . Se kép , se trailer , se semmi nem kell hozzá , hogy megvegyem . Nekem már rég eladták . 🙂

 6. Azért az első rész durván kimerítette a western fogalmát az összes klisével(pozitív értelemben). Kíváncsi vagyok milyen sztorit fognak kitalálni, és milyen évben fog játszódni. Remélem visszamennek a 19. században és előveszik az indián témát, talán ez az egyetlen dolog ami hiányzott az előző részből.

  • Te csak azt gondolod, hogy a western téma ki lett merítve az első résszel. 🙂 Ne feledd, hogy a 20. század elején játszódott, gyakorlatilag a téma utolsó pillanataiban, a 19. század a maga polgárháborújával még rengeteg ötletet hordoz magában. Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy olyan sztorit pakolnak le majd elénk hogy csak pisklogsz mint hal a szatyorban! Nevezzétek nyálas ömlegésnek nyugodtan, de szerintem a Rocksztárot azon kevés stúdiókhoz tartoznak (Blizzard, Naughty Dog) akik akkor sem tudnának hibázni ha akarnának. Egyetlen képkocka nélkül megvenném tőlük az RDR2-t, sőt akármi mást, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

  • Nem akarok indiánokat ölni akik harmóniában tudnak élni a természettel…

 7. Azért a Rockstarnak nagyon össze kell szednie magát, és ezt most a sztorira értem, meg a karakterekre. Az első résznek hihetetlenül emberi története volt, talán a stúdió leghumánusabb meséjét kaptuk. De ismerve őket, ezzel nem lesz különösebb probléma.

  • Az első rész utolsó jelenete mellbe vágott, talán még ma is sokadik végigjátszásra. És azt se felejtsük el, hogy az Undead Nightmare-el a Rocksztárok csinálták meg a játék történelem eddigi legjobb, legeredetibb kiegészítőjét.

 8. Ez eddig brutál! Megjelenes előtt érdemes megnézni pár wester filmet, akkor nagyon durván elkap a hangulat. :DMikor az elsőt játszottam annyira western lázban voktam, hogy minden másnap babot ettem.:D

 9. Az első részt ismerve + a Rockstar profizmusát, etalon lesz ez a játék!

 10. akkor ebből csak ősz lesz most mondom

 11. Meg van nekik bocsájtva.

 12. Mivel fogok akkor télen játszani? A nagy faxommal?!

 13. Várható volt. R* játékoknál az első dátum soha nem a végleges. A csúszás további oka meg simán lehet a finonhangoláson túl a Far Cry 5 vélhetően őszi megjelenése. Egyiknek sem tenne túl jót a másik közel azonos időben történő kilövése.

 14. Na ezt a játékot én is várom már.

 15. Gondoltam, hogy csúsztatni fogják. Remélem többször nem fogják halasztani a megjelenési időpontot.

 16. Sracok segitsetek! Az ilyen Oreg_Rajden-es beokadasokkal mi a faszt lehet kezdeni? Valaki valtsa mar meg a szerencsetlen embert, mert a kommentjeitol lassacskan szuperAIDSrakot lehet kapni.

 17. Akkor most itt az idő előkaparni az elsőrészt és végre végigjátszani…

 18. Rockstar, szóval úgyis fasza lesz.

 19. hu b*szki de soká jön még 🙁

 20. Már az első rész is szép volt de ez még feljebb tolja majd a lécet ahogy nézem…

 21. Megy a púder 1000-rel !Félmérték, hogy egy nyugisabb, kopárabb hónapban nagyobbat szakíthatnak. Grafika meg nem nagy szám…így az első screenshotokon.

  • Pedig szerintem bitang jól néz ki 🙂

  • Elfelejtetted, hogy ez a Rockstar és nem a Ubisoft. Az ő marketing osztályuknak nem kell trükközniük a megjelenési dátummal csak azért, hogy nagyobb legyen a profit. Ők minőséget tesznek le az asztalra tehát szakítanak bármelyik hónapban. A GTA5 például szeptemberben jelent meg és az eladások felülmúlták a legoptimistább becsléseket is.

  • Nem nagyon értesz ezekhez a dolgokhoz, hogy ilyen hülyeségeket írkálsz! A GTA5 is teljesen mind1 mikor jött ki, lassan 5 éve veszik éjjel nappal… Kevered az Ubi-val ahol a hurka minőség miatt így taktikázgatni kell minden szinten..Már vártam ezt a szomorú hírt, mindenki ezzel jött, hogy el lesz tolva, csak én nem hittem.. KB nem maradt semmi idénre mert az Ace Combatot is eltolták, maradt a Mordor és a SW: Battlefront Cváj, bár nem mondanám, hogy tűkön ülök miattuk..

 22. Csak nyugodtan srácok, nem kell elkapkodni. Ha csak annyira lesz jó, mint az első már nyertem. De valami azt súgja, hogy űberelni fog mindent.

 23. Képek alapján BASZA BEHU! Jöhet az E3 gameplay trailer!!!!