Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Red Alert 3

Red Alert fanoknak nem kell aggódniuk, mivel gőzerővel folynak már a harmadik rész PS3-as fejlesztései! A készítők szerint teljes mértékben ki fogják használni a rendszer nyújtotta lehetőségeket. Igazi [b]1080p[/b]-s, reccenésmentes grafikát ígérnek, valamint egyéb játékmenethez kapcsolódó [b]extra tartalmakat[/b], amiket a [b]Blu-ray[/b] nagy tárolókapacitása tesz lehetővé.Úgy legyen. Nagyon várjuk, hogy tesztelhessük. Feltéve ha támogatni fogja az egeret…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hajók :Dvíííííííííííí

 2. Hát ha megoldanák az RTS-eket is PS3-on és a Blizzard is fejlesztene rá, akkor már nem sok minden kötne játékok szempontjából a PC-hez.

 3. Én tuti kipróbálom! Nem érdekel hogy ki mit mond, mert a Generals óta csalódott vagyok. Igaz az új C&C-t nem próbáltam, mivel a PC-m elavult és inkább konzolba fektettem a pénzem.A híreket azért figyelemmel kisérem, mert idáig nem hallottam jót a PC-s Red Alert 3-ról, de legalább tudom majd hogy mivel állok szemben és mit várhatok tőle.A grafika szerintem sem fontos, real-time stratégiánál ennél fontosabb dolgok is vannak. Ha 2D-ben kellene a tankokat tologatni, én akkor is játszanék vele.

 4. Hát a PC-s haverjaim köpdösik a játékot ezerrel, annyira hulladék. Én a graftól hánytam be. 5 évvel ezelött se lett volna szép .Kihagyom….

 5. Mikorra várható, tudja valaki?

 6. A plakátok alapján azt hittem hogy egy új Tarantino film

 7. Lehet vennem kéne egy lottót…

 8. Ez nagyon jó hír. Kellett már egy igazi stratégiai játék PS3-ra.Én tuti beszerzem.

 9. Kedvenc játékom egyike.Úgy volt h törlik a ps3-as kiadást.de még is készítik? hmmmAkkor örülök, az online mod az valami istenség lenne,mert nem volt senkivel sem összemérnem a tudosomat pc a RA2-be

 10. “Azt írják “”nem kell karácsonyra boxot kérni, hogy játszhassunk vele””, én jövő él elejét tippelem.Első igazi stratégia PS3-on kíváncsi leszek az irányításra, vagy megoldják a bill. támogatást?”

 11. várom szeretettel! Jók ezek a stratégiai játékok, de ha már folytatások akkor egy Ps3-as Dungeon Keeper-t nagyon szívesen megnéznék! (valakinek beugrik még?)

 12. Nem jönnek be a stratégiák.Próbáltam magam meggyőzni az EndWar demojával, de nem sikerült.Első ránézésre szebb a Red Alert, talán majd ez?

  • Az EndWar ral ne is próbáld magad meggyőzni :)Eléggé játszhatatlan lett :):):)Amúgy meg engem az se zavar, ha nem lesz a RA3 be egér..Ha FPS ben egy pillanat alatt leszeded analoggak az ellent, akkor egy stratégiai játékban nem okoz gondot a kontroller 🙂

   • Azért egy RTS-ben sokkal fontosabb az egér, mint egy FPS-ben. Szerintem tegyék bele ezt a funkicót. (bár engem nem érdekel mag a a játék, mert ez már nem az a C&C, amit én régen szerettem. Viszont akik játszani akarnak vele, azoknak nagyon megkönnyítené az életét ez a ficsőr.)

   • Játszhatatlan lett?? miért?

 13. Gondoltam, hogy nem fogják törölni a PS3-as verziót!Kár, hogy a Blizzard nem fejleszt konzolra… Annyira örülnék egy Starcraft 2-nek, bill+egér támogatással! 😛

 14. Most tolom PC-n és nagyon jo! Legalábbis nekem bejön a game!Remélem sok extra lesz a PS3-as verzióban (új küldetések, új pályák) 🙂

 15. Fú, egy igazi stratégia PS3-ra … a Civ. az eléggé lebutított strat. volt x)

 16. jajj de jó, nem kell ezért a játékért a pcvel vesződni. az irányítás meg érdekes dolog, az első rész hibátlan volt kontrollerrel is (pedig még az analógot se támogatta!).

 17. a boxod verzió támogatja az egeret? 😀

 18. Éjjen éjjen!

 19. “””Feltéve ha támogatni fogja az egeret… “” – Vagy az EndWar-os hangvezérlést”

  • Hát azért a hangvezérlés érdekes azért még a mai világban:P

   • “Mé’? Anyám is úgy működik :D””A készítők szerint teljes mértékben ki fogják használni a rendszer nyújtotta lehetőségeket.””Ez a mondat nálam már alapból negatív. Túl sokszor hallottuk.”