Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Red Alert 3 – óvatos duhaj a fejlesztő

A Red Alert 3 trailerének megjelenéséről szóló korábbi [A http://playstationlive.hu/note/35]hírünkben[/A] arra utaltam, szerintem nincs azért még ez a meccs lejátszva, ergo nem törölve, csak jegelve van a Playstation 3 verzió.Emékszem, annak idején, mikor felreppentek az első hírek arról, hogy a game mégsem jön ki a Sony nextgen gépére, a PS3 fanboyok könnyeikkel küszködtek, az Xbotok pedig kárörvendően kacaráztak netszerte. Most azonban újra szóba került a téma.A Kikizo interjút készített Amir Ajamival, a játék producerével, aki a következőket mondta:”Semmiféle technikai problémánk nem volt, ezek a hírek nem igazak. Egyszerűen nem volt elég információnak arról, hogy milyen siker lenne várható a PS3 oldalról. Úgy határoztunk, ezért inkább a PC és X360 verziók befejezésére koncentrálunk.” “A bejelentés óta nem igazán jött szóba a PS3 nálunk – az biztos, hogy akarunk PS3-ra fejleszteni, de hogy az idén, vagy jövőre, és a Red Alert 3-at, vagy valami mást, ez még kérdéses. Nem hanyagoljuk el a PS3-at, ezt megígérhetem.”A Kikizo kifejezetten konkrét konzekvenciát von le a producer óvatos fogalmazásából: az EA Los Angeles simán megvárja, hogyan szerepel majd a Red Alert 3 X360 verziója a kasszáknál, aztán szépen összekalapálják a PS3 portot is – sőt, az is elképzelhető, hogy azt már extra tartalommal adják ki? (Beindult persze a találgatás is: lehet, hogy az EALA valami exkluzív címen töri a fejét?)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. Én vártam nagyon PS3-ra. Remélem kijön majd, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy az irányítást mennyire tudják jól megoldani. Ergó lesz-e létjogosúltsága az RTS-nek konzolon vagy ennél a stílusnál maradni kell a PC-nél.

 3. Háát bakker, qrva jólenne ha kiadnák PS3-ra is!

 4. Konzolon strategiat iranyitani , OMG?! :O Vagy ez nekem tul etreme csak?

  • C&C-vel toltam boxon, és megvoltam elégedve az irányítással! A kijelölésen csiszolni kell még egy kicsit, de a többi tényleg rendben volt. Most jön az End War, Beszéd vezérelt irányítással, ami megint egy jó ötlet, és sokat dobhat a konzolos RTS piacon.

  • csak neked, amíg ki nem próbálod, és kis gyakorlással meg nem szokod. Utána már neked sem lesz extrém :PNexus, nem is tudtam hogy volt/van/ egér PS1-hez :O

 5. jöjjön csak, jöjjön és alapból trophy-val 😛 🙂

 6. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége. De ami biztos, hogy az RTS legjobb PC-n.

  • “nekem special megvan a C&C ps1-re és olyan nagy hátrány nem ér benne, nagyon jól megcsinálták hogy kontrollerrel is lehessen tolni. Ha csak egyszerű gyártok-ölök-zúzok játék akkor konzolon is múkodhet, ahol viszont már kell a gyorsaság (pl GDI tányás pálya, sose tudtam megcsinálni PS-en) meg mondjuk kevés egységgel indulsz, és úgy kell végig vinni… na az necces. De egy sima online hent-re bőven jó a konzol, főleg hogy mindenki ugyanolyan “”hendikeppel indul”” nem lesz senki koreai starcraftos huszár :D”

   • Továbbmegyek: én minden eddigi PlayStation-ös RPG-t kiválóan tudtam irányítani kontrollerrel. De ugyanúgy megvan a lehetőség az egeres irányításra, mint azt páran már mondták.

   • A Red Alertet rengeteget nyomattuk két PS-t összekötve, direkt ezért vettem egeret a PS1-hez.

 7. hát hát… ezzel kapcsolatban az első gondolatom az volt hogy bekaphassák. Ha lusták cellre programozni, akkor ott egye meg őket a fene, remélem ha egyszer megjelenik mégis ps3-ra akkor siralmas eladásokat fog produkálni, hogy véletlenül se hozza vissza a cellprogramozásba fektetett költségüket.Az első C&C még jó volt. Első red alert (bár majdnem ugyanaz) még jó volt. Aztán a következő részek egyre rosszabbak, messze elmaradva a konkurenciától (bár nekem még a tiberium sun is tetszett a másfajta egységek, meg a földalatt fúrás) de aztán red alert 2, meg generals… pfff, mintha megállt volna az idő.

 8. Nagyon várom ezt a játékot!!! 🙂

 9. engem ez a játék hidegen hagy, főleg konzolon

  • “Pedig konzolon 37″” LCD TV előtt biztos iszonyat jó lehet 🙂 Kipróbálnám :)Mondjuk aki PCn ilyet használ monitornak, annak is jó :)”

 10. World in Conflict-ra jobban várok, mint erre vártam.

 11. Jó lenne de inkább pc-n előnyösebb szvsz stratégiával játszani

  • Mindkét vas (mondjuk a PS3 kényelmesebben, s olcsóbban) támogatja az egereket… már csak az a kérdés… a játék mit szól majd ehhez… ?

 12. Jó lenne ha lenne, vicc, nem vicc, nálam ezt tette be idén a kaput PS3 ügyben, hogy mégsem gyün…

 13. Legyen! Tőlem jöhet egy Retaliation-féle kibővített verzió is. 😛

 14. Ha mostanában kiadják a faxfejek, én biztos megveszem. De sajnos az ilyen hozzáállás miatt térek vissza a PC-hez bizonyos műfajok esetében.

 15. azt is el tudom képzelni, h titokban optimalizálgatják a kódot, h a pc verzióval egyenértékü játékot tudjanak kiadni

 16. Nem is járok már máshova híreket olvasni csak ide.

 17. Akárhol járok, csak támadják a Sony-t. sg.hu meg ez az oldal csak semleges, illetve támogatja a ps3-at, a többi weboldal meg ezerrel nyomatja az erőltetett hadjáratot.

 18. Bizony, valóban nem törölték, csak egyelőre jegelik! Szóval szerintem ez meg fog jelenni PS3-ra is.a tegnap jött 3 új videó meg jó nagyon!