Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Record of Agarest War – 2010 tavaszán szaporodunk

Az Aksys Games sajtóközleménye szerint 2010 tavaszán érkezik angol nyelven, amerikai kiadásban, Playstation 3-ra (is) a már korábban [A http://playstationcommunity.hu/note/979]bejelentett[/A] [B]Record of Agarest War[/B]. A game 100 órás játékidőt, cuki cicafülű mangalányokat, és nem mellékesen az ő elcsábíthatóságukat kínálja, emellett nősülési és gyermeknemzési lehetőséget is. Ja, meg [A http://playstationcommunity.hu/note/1761]bugyivillantást[/A].[B]*UPDATE*[/B]Mint azt szakértőink kiderítették, a játék EU verzióban már kapható, [B]Agarest: Generations of War[/B] címen!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ok én értek mindenkit, hogy jo meg minden!Manga anime ok…. és nekem nem is a 18 as határral volt gondom meg stb…!De mind 1Hajrá zuzzátok helyettem is!:P

 2. EU-ban már kapható a sima és a gyűjtőváltozat

 3. Na, végre, egy értelmes játék! 🙂

 4. Szjúpör képek, nagyon tetszik a játék! Korábban volt róla szó, hogy PSN-only lesz a cucc, vagyis nem jön lemezen. Ezzel kapcsolatban változott valami? Inkább megvenném dobozos változatban, minthogy gigákat töltsek le (amúgy is elfogyott a hely a merevlemezen.)

  • Sajnos nincs infóm.

  • Angiában múlt hónap végén jelent meg a játék dobozos verziója, tehát van dobozos változat. Sőt CE is volt belőle de hogy még kapható-e azt nem tudom, mivel csak limitált pédányt csináltak, és mondták is a készítői, hogy többet nem is fognak csinálni már belőle. Én szerencsére azt rendeltem meg, most már csak az kéne hogy megérkezzen mert már nagyon várom. :(Ja és itt van az az EUs honlapja a játéknak:http://agarest.ghostlight.uk.com/home.php

   • Oh, köszi. Nem tudtam, hogy ez az a játék. 🙂

    • Egyébként meg tényleg el lehet nézni, hiszen az USA letölthető verziónak a címe Record of Agarest War, míg az EU-nak meg Agarest: Generations of War.

   • Most néztem a zavvi-n, kapható még a sima és a collector (utóbbi Ł35-ért) is.Rossz hír: nincsen trófea-támogatás. Kár, ez mostanában alap. (Kötelező?)

    • Csak a 2009 február óta bejelentet/megjelent játékoknál. De mivel ez a játék már 2007-ben megjelent japánban, így emléletileg nem kötelező, legalábbis ez volt a válasza az embernek a gamesfaq fórumon amikor mások is kérdezték, hogy miért nincsen benne trófea támogatás.

 5. szaporodjunk 🙂

 6. Pf…..Nah kb ilyen játékokra soha nem tudtam ki gerjed…..!Illetve van néhány elképzelésem de kár a ps3-at ilyenekkel megbántani, illetve megsérteni….!!!

  • Nem minden a ciliviliHd grafika… Valaki szereti az ilyen gameket. Nem csak Fps meg Tps game van a világon…..

   • Nem is az volt a “baja“, hogy SRPG.

   • Lehet, de azért ne PS2/PS1/PSP minőségű játékokkal kelljen már játszani, amikor van erő bőven. Az ilyen rajzolt cuccokból, minimum egy Valkyria Chronicles látványt elvárok. PSP-n elfogadnám ezt a látványt, de PS3on nevetséges.El tudom képzelni mi sexet lenyomhat egy ilyen bolhaf*sznyi karakter. 😀 Mekkora lesz a gyerek? Egy pötty a képernyőn? :DCsak nehogy letöröljem portörlővel, vagy rálépjek a karakterrel. 😛

    • Ezt a szex dolgot jó lenne elfelejeteni, mivel nem lesz a játékban ilyen. A dolog lényege, hogy minden generációban a főhős 3 női karakter közül választhat, hogy melyiktől szeretne egy gyereket. Ha ez megtörtént akkor minél magas kedveltséget kell elérni vele, mert ha nem vele a legmagasabb, akkor ahhoz mész hozzá amelyikkel a legmagasabb a mérő állása szerint. Majd ha vége az adott generációra vonatkozó küldetéseknek összeházasodtok, és az útód a kettőtök képességeinek a keverékével fog rendelkezni, és ő lesz az új főhős a következő generációban. Aztán folytatódik a dolog előlről újabb 3 női karakter akik közül választanod kell, majd elérni minél magasabb kedveltségi eredményt, majd a generáció végén újabb gyerek aki az újabb főhős lesz. Ebből lesz 5 generáció, így az utolsónak már nem marad nő, mivel vele ér véget a játék. :PÉs bár igazad van a grafikával kapcsolatban azt ne felejtsd el, hogy ez egy 2007-es játék fordítása csupán, nem mai fejlesztés, és általában ez a stílus ezt a grafikát használja, elég ha csak megnézed a Disgeae 3-at, vagy a Cross Edge-t. Azok később készültek, de mégis ilyen stílusú a grafikájuk. Nem azt mondom, hogy így kéne maradni, mert jó lenne, ha a VC-hez hasonlítanának, de ez eléggé a stíéusra jellemző, így nem igazán hiszek benne, hogy komolyabb változtatások lesznek egyhamar. 🙁

  • Mégis miért bántodna meg a PS3-on? Ez nem más mint egy SRPG egy kis pikáns körétéssel. Semmi olyat nem fog tartalmazni ami 18+ korhatárt igényelne, sőt 12 éves a korhatár besorolása a játéknak, így végkép nem értem mi a problémád vele. És én mivel szeretem az animéket/mangákat valamint az SRPG-ket nekem nagyon jó kis játék lesz.