Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ready at Dawn – a The Order: 1886 fejlesztőjének új játéka jobb lesz””

A PlayStation 4 exkluzív [B]The Order: 1886[/B] fejlesztője twitter üzenetben nyilatkozott jövőbeni terveikről. A Ready at Dawn első PS4-es próbálkozása kapott hideget-meleget, egyeseknek nagyon tetszett a stílus, míg mások hiányolták a tartalmat. Az csapat vezetőinek egyike egy rajongó üzenetére válaszolva tért ki arra, hogy “következő alkalommal már jobb játékot kell csinálni, és jobbat is” fognak. A kérdés, hogy viszik tovább a [B]The Order: 1886[/B] vonalát, hisz rengeteg lehetőség rejlik benne, vagy valami teljesen újat választanak?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem ez a művük is tetszett.

 2. Az Ordert max a 130.ezres induló gépár mellett tudtam volna elképzelni, mert teljes játéknak nem igazán nevezhető.

 3. Az order jó lett, csak rövid és könnyű. De azt elhiszem hogy jobbat készítenek, mert így kezdésnek az order is megérdemli a tapsot.

 4. Hát az nem lesz nehéz.

 5. Maradjon meg az interaktív mozis stílus, csak legyen hosszabb.

  • Azért legyen benne hentelés is 🙂

  • Játszani akarok, nem filmet nézni! Ez volt a legnagyobb bajom az Order-rel, hogy a kb. 10 órányi játékidőnek kb. egyharmada volt tényleges játék (lövöldözés-platform). A másik, hogy végigjátszás után semmivel sem próbált rávenni, hogy újra végigvigyem.

 6. A The Order: 1886 nagyon jó volt , csak rövid. Ha az új játékuk jobb lesz , nem csak hosszabb , az határozottan nem lesz gyenge.

 7. Jó lenne ha folytatnák, márcsak a sztori miatt is.

 8. Nekem nagyon tetszett , plat is meglett belőle

 9. Sztem a folytatás lenne a legésszerűbb. Már tudják, h mit szerettek és mit nem a játékosok az Order-ban, így azokat kiküszöbölve és a pozitív részeket megerősítve egy igazán bődületes játékot tudnának összerakni.

 10. Elég szégyen a Sonyra, hogy az Ordert már 2600 Ft-ért hajigálták ki a Tescoban, pedig még 1 éves sincs…szóval fel kell kötni a gatyát a csapatnak !

  • 2600-ért, melyikben? Ennyiért megveszem még egyszer, ha előbb szólsz még ajándéknak is lehetett volna.

   • “Szombathely? PS2true jobban tudja, meg a többiek, akik a “”szerzemény”” topikban örömmel közölnek képet ilyenkor. 😀 De a GOW III RE. is ennyi volt már.”

    • Gyakrabban kell látogatnom azt a topicot.

    • “Az fel sem merült benned, hogy esetleg a Tesco/MediaMarkt “”szakemberei”” csináltak valami malőrt? Ugyanis volt már rá példa, nem is egyszer – nekem még Szegeden sikerült 2009-ben 5 PSP-s játékot beszereznem 2000 magyar Forintért – és nem szarokat…:D”

     • Szombathelyi tescoban elottem vettek le a dolgozok a 3000ert kirakott Black -et (ps2) annakidején. Vmi belsős biztos learazta hogy haverja kivigye.Ezen kivul itt a kornyeken minden ezeréves jatek tul van arazva. Sose lattam meg igazi akciót itt.

 11. nagyonnagyonNAGGGGYYYOOON reménykedem abban, hogy folytatják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Van PS4, meg megvettem hozzá az Order-t is (jó olcsón, ofkorsz), de TV hiányában még sajna nem tudtam kipróbálni.:(Mondjuk sokat nem várok a játéktól,de mindenképp érdemes lenne egy második rész készíteni, mert volt már példa arra, hogy egy gyönyörű techdemo-ból egy igazi, kiforrott, mindenben szebb, jobb második rész érkezett (lásd Gears Of War 2).

 13. Tölem jöhet a folytatàs,egy 4-5 ször hosszabb rèsz formàjàban.Amiben az összes ziccert belövik.Mert nem volt rossz jàtèk,de egy kicsit beràgtam mikor csak egy megadott ablakbòl engedett sniperezni,szerintem az elèggè èlmèny rombolò volt.Meg hàt a màsik nagy problèma ugye a rövidsèg volt.

 14. Egy teljesen új címnek talán jobban örülnék, de természetesen jöhet az Order folytatás is, hiszen nagyon adná magát.

 15. “Ha az Order kapcsán hallgattak a játékosok visszajelzéseire (már pedig miért ne tették volna) akkor egy nagyon király cucc van készülőben. Felőlem lehet folytatás is, csak picivel több tartalmat pakoljanak bele, az “”interaktív mozi”” stílus nyugodtan maradhat.”

 16. remélem továbbviszik, több tartalommal megspékelve egy irtó jó cuccot kapnánk, várom szeretettel!