Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Read Dead Redemption 2 – többet adtak el belőle, mint az első részből

A Take-Two Interactive bejelentette, hogy a [b]Red Dead Redemption 2[/b] elérte a 17 millió kiküldött példányt, ami azt jelenti, hogy nyolc nap alatt többet adtak el belőle az üzleteknek, mint a [i]Red Dead Redemption[/i]ből nyolc év alatt.Strauss Zelnick vezérigazgató arra is kitért, hogy a [i]Red Dead Online[/i] bétája a hó vége körül érkezhet.A kaland egyéb rekordokat is döntött, és már kapható PlayStation 4-re.[99082]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Orulok, hogy az online resz picit kesobb erkezik.

 2. “Unalmas már ez a psc-s hülye duma : “” Érdekős, pedig nekem ilyen nem vóóót, de nyomtam már 1000 órát. “” A YouTube tele van vele egyébként.”

  • Hát bazdmeg ez nem üres duma, nem volt 70 óra alatt bugom most szégyelljem magam vagy mi? 😀

  • “Magam is tapasztaltam már olyat, hogy míg a legtöbb játékosnál hibamentesen futott egy játék, addig nálam egy bug-tenger volt. De előfordult már a fordítottja is.Ez a “”YouTube tele van vele”” szöveg meg nem túl életképes. Pl. ha egy több 10 órás játéknál, ha egyszer bakizik a program, azt nem nevezném hibának. De ha az az egy hiba felkerül a YT-re, majd valaki összefűzi 20-30 ilyet, akkor már egy bugos játékról beszélünk?”

   • A God of War-ról is van annyi bug videó, hogy számba se lehet venni. Nálam 50 óra alatt egy se volt. De lehet megint én kaptam javított kiadást. Egyébként hazudtam mert volt egy bug-om a RDR 2-ben, egy megnyúzott kígyó teteme a levegőben maradt. Na bumm…

 3. Már nem is számolom hányadik küldetést kell restartolni valamilyen bug, glitch miatt. -_- Zsenilás, 10 pont ! Vicc, hogy mire ezek javítva lesznek, a premier vételesek már kijátsszák. Korábban ilyen a Rockstar játékoknál nem -nagyon- volt.

  • Nekem egy bugom se volt eddig, pedig benne van már néhány órám. Te valami pre-alfa verziót kaphattál.

   • Martin megkönyörült rajta, pedig mondta, hogy szól a Platinumshopnak, hogy ne küldjék ki neki a játékot. Helyette kapott egy direkt telebugozott, programhibás pre-alfa verziót, így végül mindenki jól járt.

   • Ha ő prealfát kapott akkor én vmi előre patch-elt változatot, mert nemhogy bug, de irányítási problémám sincs, mint azt sokan felhozták már gondnak. 😀

    • Eddig én sem találkoztam hibával és az irányítással sincs bajom. A lovaglást hozzák fel legtöbben, hogy megakadnak minden fában. Nálam egyszer sem fordult elő ilyen. Számomra zseniális játék, megjelenés napjától fogva játszom és még mindig csak a 2. chapterben vagyok, annyi felfedezni való van és imádom felkutatni a térkép minden zugát!