Ratchet & Clank: Rift Apart – PS5-re készül az új fejezet

Dimenziójárás.

Animációs filmek minőségét idéző előzetessel és játékmenettel mutatkozott be a PlayStation 5-ös játékok leleplezésén a Ratchet & Clank: Rift Apart, a népszerű széria új fejezete.

Az Insomniac a dimenziójárós mókát kizárólag PlayStation 5-re készíti, bár sok részlet még nem derült ki a kalandról, amellett, hogy viszi tovább a megszokott stílust, a PlayStation 4-es Ratchet & Clank reboot mintájára. A játékélmény szervesen kapcsolódik az ultragyors SSD-hez és a DualSense kontrollerhez, így a dimenziók közötti váltás könnyedén zajlik majd, a kontrolleren pedig jobban átérezhetik a játékosok a küzdelmeket.

Dátumot még nem jelentettek be.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Már azt hittem nem lesz nagyon nagy újdonság benne. A bemutató vége aztán felkeltette az érdeklődésem.

  2. Pixar?

  3. Sajnos sok Ratchet kimaradt, de a legújabb remake szerűséghez volt szerencsém, az király volt. Ez kb. a legjobb 3 trailer közt van a show-ból, érdekel.

  4. Szerencsére nem Knack folytatást kaptunk debütáló cukiság játéknak. XD Bár a cukiságfaktorra más játékkal is rendesen ráfeküdt a Sony a bemutató során. Én azért örülök ennek a köv Ratchet résznek. Nyilván ez a teleportálós dolog valójában csak egy techdemót hivatott szolgálni, de persze nem lesz kevesebb tőle a játék. 🙂