Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ratchet & Clank: Life of Pie – animációs rövidfilm

A 2016-os mozifilm alkotóitól.

Gyakorlatilag teljesen sajtóvisszhang nélkül jelent meg a kanadai Crave streamingszolgáltató kínálatában a Ratchet & Clank: Life of Pie, egy animációs rövidfilm a 2016-os mozifilmet készítő Mainframe-től.

A leírás szerint a hőspáros egy intergalaktikus pizzafutam során fedezi fel, hogy az ördögi Dr. Nefarious egy olyan interdimenzionális portálkészüléket fejlesztett ki, amellyel a teljes multiverzumot uralhatná. A duó elindul, hogy elvegye tőle, majd elzárja egy fegyvermúzeumban – útközben azonban a motyogó Qwark kapitányba futnak, aki véletlenül öntudatra ébredt pizzafeltét-tömeget zúdít Galactic City polgáraira. Hőseink feladata, hogy megküzdjenek az ínycsiklandó csordával és távol tartsák Dr. Nefarioustól a “Portalizer” fegyvert.

Külön érdekesség, hogy egyrészt a játékok szinkronhangjait hallani benne, másrészt elvileg a PlayStation Originals részeként készítették még 2019-ben. A PlayStation Originals neve most már PlayStation Productions, amely a jövőre tolt Uncharted filmért és a The Last of Us HBO-s sorozatért felelős. Sokan arra gyanakodtak, hogy egy külön sorozat nyitóepizódja lehet, de a készítők egyszeri történetként emlegetik. Jelenleg sajnos csak Kanadából érhető el, a YouTube-ra feltöltött kópiákat pedig serényen tiltogatják le. A PlayStation Productions egyébként egy Twisted Metal és egy Sly Cooper sorozatadaptáción is szorgoskodik.

A Ratchet & Clank széria új videojátékos epizódja, a Ratchet & Clank: Rift Apart kizárólag PlayStation 5-re jelenik majd meg június 11-én.

Hozzászólás