Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Rambo V – Utolsó vér – itt a Teaser Trailer

2019. szeptember 20-án mutatják be az észak-amerikai mozik Sylvester Stallone ötödik Rambo-filmjét, melynek címe [B]Rambo V – Utolsó vér[/B] (Rambo: Last Blood). A filmet Adrian Grunberg rendezte.Az Utolsó vér John Rambo történetének záróakkordja, a legendás katona utolsó küldetése, mely a bosszúról szól…[YOUTUBE]4vWg5yJuWfs[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na, ilyennek kellene lennie az új Terminatornak is. Kegyetlen, véres, sehol egy fiúlány, igazi tesztoszteron akció, mégha Stalone már nyugger is.

 2. Tízenx évesen, megőrültem volna ha nem olvashattam volna el a könyveket is.A Rambo 2 legalább volt annyira királyság mint a T2. Nekem legalábbis.Kicsit később az első részeket már jobban favorizáltam.Mostanában inkább fun mind a kettő, de persze reménykedem ebben is és az új tercsiben is.

 3. “Le a kalappal Stallone úr előtt, rengeteg színészért rajongok, de egy kezemen meg tudnám számolni hogy mennyit tisztelek – Sly az egyikük. Zseniálisnak tartom hogy végül ott végződik a történet ahol elkezdődött, a legszomorúbb “”dzsungelben””.”

 4. Stílusosan az Első Vér után Utolsó Vérként nevezték el a filmet. Az első filmet nehéz lesz überelni de szerintem egyáltalán nem az a cél, hanem, hogy Rambo megkapja a méltó, őt megilleti búcsúztatást.

 5. Úgy vagyok ezekkel is, mint a Rocky-filmekkel. Ha jön egy új rész, mindig húzom a számat, hogy minek, Sly túlerőlteti már az egészet, aztán amikor beülök rá moziba, vigyorogva nézem végig.Nem hinném, hogy itt másképpen lesz a helyzet.

  • A Rambo 4-el tényleg így voltam. Fogtam a fejem hogy ebből vajon mi lesz aztán végül nagyon tetszett. De itt az előzetes alapján valahogy helyszínek sem tetszenek Stallone meg gondolom még cammogósabb lett. De ne legyen igazam…

   • A Rambo 4 jókor volt jó helyen. Pont kellett egy ilyen könyörtelen, kompromisszumok nélküli véres darálás a sok PG13-as punci-film mellé, és a nagy retro-láz is akkoriban lángolt fel újra. Ezzel az új résszel se lesz baj, ha ragaszkodnak a brutalitáshoz, meg a daráláshoz, és ha nem találnak ki olyan baromságokat, amik beárnyékolják az klasszikus filmeket.

    • Remek szórakozás lesz ebben biztos vagyok, Rambo és Stallone jöhet minden mennyiségben. 12 év alatt sokat változott a világ és ez a filmeken is meglátszik de remélem, hogy most nem fogják vissza magukat. Ez szinte a védjegye.

 6. Most már csak Steven Seagal-tól várjuk a Kúszó Erőd 3-at. 😀

 7. Reszkessetek betörök korhatáros verzió:D

 8. Csak legyen benne annyi darálás mint az előző részben. Jóféle vót…

 9. Ez ütős lett! Bízom benne hogy jó filmet raktak össze.