Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ragyogott szeptemberben a Playstation 3 Amerikában

Az NPD – piackutatással foglalkozó cég – közzétette az Amerikára vonatkozó szeptemberi hardvereladási adatokat. Ahogy várható volt, a PS3 Slim megjelenésének és az árcsökkentésnek hála a PlayStation brand ugyanolyan jól szerepelt az Államokban is, mint Japánban.[B]Nintendo DS – 524.2K Playstation 3 – 491.8K Wii – 462.8K Xbox 360 – 352.6K PSP – 190.4K Playstation 2 – 146.0K[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagy, ragyogjon is, biztos lesz ez még ettől is fényesebb.

 2. Ezaz csak igy tovább.

 3. Hogy a rákba adnak el ennyi DS-t? Nem vágom. 😀

 4. Gratulálok a Sony-nak! 😛

 5. A következö box generációba mit használnának? Meginn csak DVD lejátszót vagy BD-t esetleg csinálnának 1 uj HD-DVD formátumot?Àm grat a SONY-nak!

 6. A ps3 teljes értékű bluray lejátszó is egyben, egy családon belül többre lehet így használni egy gépet mint csak játékra. Hosszú távon jobban megéri.

 7. * akkora

 8. őszintén szólva ezt a nyifi-nyafit is unom, hogy máshol mit mondtak a ps3-ra, csúnya xboxosok…stb.nem kell odajárniaz eredményhez: hajrá, lassan csipegeti le hátrányát a ps, bár már ennek nincs akkor jelentősége szvsz

 9. Szép teljesítmény , csak így tovább . :]

 10. ezaz!

 11. “Én ezért szeretek idejárni, mert itt normális emberek vannak túlnyomórészt, illetve a hozzászólások is értelmesek. Várható volt, hogy a Slim kiadását követően a Xbox “”rajongók”” fikázni fogják, de mint a közölt adatok is mutatják a valódi tények ellent mondanak a várakozásaiknak.”

 12. Egyet kérnék: ne menjen át a stílus Xbox fikázásba. A negatív vélemények nem izgatnak, de a beszólogatást törölni fogom. Van már elég fikaoldal Magyarországon, ahol csak és kizárólag a PS3 hardver-szoftver köpködésével tudnak kommentet generálni – ez itt nem az.

 13. egy nyilatkozatot olvasva ,erre a ms már fel volt készülve .Gondolom ,már nem érdekli őket a x360 ,már nagyba készítik a 720.

  • haat az ms 1 korabb nyilatkozataban pont azt mondta, hogy az x360 legalabb 7 eves project szal szerintem meg ugyancsak foglalkoznak vele mivel meg ki se jott a NATAL az x360 mozgaserzekelos f*szsaga.

   • Ha a Xbox 1 életciklusát nézük és bele gondolunk abba,hogy most megint eljátszaná az MS ugyanezt a 360-nal is ,akkor az életükkel játszanának.Modern Warfare 2 majd csak X720-on,jáááhhh… 😀

  • “Ahogy kijön a Natal gondoskodni fognak róla, hogy minden AAA kategóriás játékukhoz kelljen a kütyü, legalább 4-5 “”ácsi”” megszerzéséhez, szóval futni fog még a gép, akkor is, ha történetesen már a következő konzolt tervezik.”

  • Az a poén, hogy a x720 eljövetelével az MS, ismét 100%-ban eltávolodnak majd a jelen generációtól, viszont a Sony a PS4-nél még évekig életben tartja a 3-at.

   • Eltávolodnának a jelen generációtól ? :O2 évig 80 %-ban mást sem lehetne rá fejleszteni és megvenni ,mint előző generációs játékokat.

   • Lassan már elérik azt a szintet ahonnan nincs hova fejlődni. Mit tesznek bele még több memóriát, grafikát? Igy is 2-3 év egy game fejlesztése akkor mennyi lesz 5????Ha kijön majd a 720 akkor a ps3 malmára hajtaná a vizet, mivel drága lesz, gondolom nem DVD fog használni ergo nem lehetelesz rá íratni, plusz 1-2 év mire megtanulnak rá fejleszteni stb…

    • “Na én ezzel full egyetértek – ha lehet ilyet egy fórumon! 🙂 A játékok fejlesztési költségeit nézve öngyilkosság lenne “”generációt váltani”” – merthogy akkor van a generációváltás, amikor az emes azt mondja… aha persze!Ugyanaz a szitu, mint anno Dreamcast-tal, csak most nem egy, hanem három sikeres gép uralja a piacot, és akkora fejlődést is nehéz elérni, mint amit a DC mutatott a PS-hez képest. Sőt, nem lepődnék meg, ha a Sony a szokásos 6-7 éves cikluson is túlmenne, és csak 2015 körül jönne a ps4.A Microsoft is látja ezeket a dolgokat, a Natállal akarnak időt nyerni. Drága, nincs visszafelé támogatás, nem is olyan pontos, ez nem fog menni. Amit Martin asszem a 2006-os E3-nál írt, az ma is megállja a helyét: a Sony most mást csinált, és igen, MOST érett meg a player a változásra!”

     • “És a “”máscsinálásnak”” ára van, amit most meg is fizetnek. Később azonban meg fog térülni, mert az ilyen DVD-s, minden kiegészítőt még pénzért adunk a wifitől a kontroller akkuig buziskodásnak lejárt az ideje. Lassan a piaci igények is átformálódnak, de ehhez idő kell.”

     • igen, ezzel egyetértek

     • illetve: a Natalból csinálhatnak egy Wii-t, asszem épp te írtadaz azért nem rossz üzlet

 14. Ez jó hír!Bár mi tudjuk miért….De amint totál meglepődtem az a PS2…még mindíg ennyire kelendő!?Szép szám mind 2!

  • A jó és olcsó dolgok mindenütt kelendőek. Ráadásul írdatlan mennyiségú és minőségű játék van hozzá. Az életben nem lesz még egy olyan otthoni konzol ami ekkora eladásokat fog produkálni, mint a PS2. Hatalmas gratuláció a Sony-nak.

 15. Microsoft-országban? Egész jó eredmény.

 16. Jò hallani.

 17. “Na ezt most de az orra alá dörgölném a “”egy másik honlapon egy bizonyos emberkének””.A ps3 slim meg fog bukni, még mindig drága és nincs rá warez :-DÉs tényleg megbukott :-D, annyira, hogy viszik mint a cukrot”

  • “Néha Én is fogom a fejem 1-2 emberkén.Legutóbb a “”tűzőgép”” oldalon egy Uncharted 2 hírnél egy (valszeg warezhuszár PC-Pistike)nyilvánult meg, hogy mekkora szar a játék, és akkor elhiszi,hogy jó ha kiadják PC-re, és ki tudja próbálni. Ja, mert ott megúszná az írható lemez árával 🙂 LOL!!! Aki meg visszaszólt neki, annak ment a hülye anyád és apád, …stb.”

   • Egyesek még a 2rétegű dvd árát is sokallják, rinyálnak hogy bontsák 2xdvd5-re a játékot 😀 .

   • Az ilyen ostoba barmokkal nem érdemes foglalkozni. Ahol túl sok van belőlük, oda meg nem kell járni fórumozni. Egyből le lehet vágni, hol vannak a warezhuszárok: ahol a játék topikjában már a megjelenés előtt két héttel – ha már kijött a warez – buziHUN és DeKuRvA_t0k0s_csÁvo már unja a stuffot, ott úgysem jutsz egyről a kettőre.

    • régen még mikor aktívan Pc-ztem, megjelenéskor megvettem rá a CMRally2005-öt (akkor vettem Ps2-tőt a WRC4 miatt), és az volt a vicc, hogy az lemezvédelemmel jött ki (azóta megszűntették sok rinyáló miatt, mert feltelepített egy progit a gépre, hogy elindulhasson), a lényeg, hogy senki nem írt a topicjába, meg is untam, hogy egyedül írogatok, aztán jó fél év/évre rá, mikor valahogy sikerült feltörniük ezt a védelmet (valami starakármi neve volt), kérdezgették, hogy kinn van már, azt engem hülyéztek le, amikor írtam, hogy már fél éve kijátszottam magam vele, nem akarták elhinni, hogy megjelent, mivel nem volt warez belőle, nem is hallottak róla, nah, mondom szevasztok, gratulálok 🙂

    • Ezek az nevek igen találóak. 🙂

    • A MS végre profil bannolással bünteti azokat akik a Forza3-al 2 héttel a megjelenés előtt játszottak (minden letöltött legális játék pálya és arcade játék is megy a levesbe). Réges régen így kellett volna tenniük.

     • Ez szerinted jót tesz majd a gép eladásnak? SNES-en nem lehetett lopni (vagy csak nem tudtuk hogy kell), de aztán PS-PS2-nél se chippeltem a gépet. És persze én voltam a szánalmas barom. :)Más kultúra. A pc-s játék piac ezek miatt tart ott ahol.

     • A gépeladásnak nem,de a szoftverek terén ami így is elég erős a konkurenciához képest biztos. Ami számomra egy pozitívum,hogy végre a Ms gondol azokra a barmokra(rám is) akik eredetivel játszanak,mert legalább nem ugyanazt a szolgáltatást kapjuk végre a kis warezmókussal egyetemben.Ő ne játszon a live-on,hanem tologassa szépen a verbatim gurigákat maga előtt az offline játék közben.

     • Egy napig sem kellett volna hagyni.

     • Nem bizony, szerintem szándékosan hagyták meg a kiskaput eddig, hogy jobban menjen az X360 eladása. Mindenáron a Sony előtt akarnak lenni és nem számít ezt hogyan érik el.

   • Birom az ilyen embereket, mert azt hiszik, h ök felsöbb rendüek, mert PC-n játszanak és van nekik 1000x-es élsimítás!:] Ebböl következik, h ök akkor árják (felsöbb rendü faj) tehát nácik, vagyis… A lényeg az, h szánalmasak szegények. :/

    • PC-re játék nincs, csak élsimítás, hát arra verik.:DAz utolsó értelmes repszimu a LockOn volt, az utolsó értelmes stratégia a CivIV, azóta jóformán csak pangás van csak a klasszikus PC-s műfajú játékoknál.

 18. Jo hir! Csak igy tovabb!