Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

RAGE – friss gameplay klipek

Az id Software Playstation 3-ra is fejlesztett RAGE című FPS-e több forrás szerint is az E3 2010 kiállítás egyik legjobb shootere volt, de úgy en bloc is a legütősebb szoftverek között emlegették, pl. remek látványvilága miatt. Sokan, akik nem jutottak ki a show-ra, nem is igazán értik miért, hisz voltak ott azért nagyon kemény programok dögivel…Nos, talán a következő friss, in-game akciót mutató GameSpot tulajdonú klipek segítenek a PSC [i]minőségellenőreinek[/i] a fontos döntés meghozatalában.E3 2010 gameplay #1[YOUTUBE]HCiNkKHZgZE[/YOUTUBE]E3 2010 gameplay #2[YOUTUBE]VU8xWaDCunw[/YOUTUBE]E3 2010 gameplay #3[YOUTUBE]ILLiqTDEhR4[/YOUTUBE]E3 2010 gameplay #4[YOUTUBE]gl6sMog2l68[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Újabb videók amik csak bizonyítják, ez a game azért van hypeolva mert Carmack neve van mögötte…Totál középszar game szép grafikával átlagos fizikával doom 1 szintű játékmenettel…Mészmész henthent…Emlegették anno hogy Mad Max hangulat…Na az sehol.A mészmész hent játék kategróiában pedig ha a Bullettstorm-al hasonlítom össze akkor ez a játék édeskevés.

 2. kellemes és szórakoztató! nekem nem több! néha jó lenne ilyenekkel ökörködni:D

 3. Nagyon állat!!!!Ez MUST HAVE!!!!!

 4. Jool nez ez ki, 60fps miatt meg foleg.

 5. Nem rossz,nem rossz,de ordít róla,hogy a Borderlands képi világa lebegett a fejlesztők szemei előtt,mikor neki álltak összeheggeszteni a gámát.

 6. Lesz benne jó pár óra gameplay az biztos. Amúgy ja, tiszta Borderlands.

 7. Hasonlít a Borderlandsra.

 8. naja… az ID addig foglalkozott a megatextúrákkal, hogy a mai trendeket elfelejtették követni.. Persze ettől a játék még lehet jó, de perpill én sem vágom, hogy a kritikusok miért estek tőle hanyatt. szép a graf, de statikus. az AI meg történetesen a 4-5 éves játékokat idézi.

  • Statikus? Tehát nem mozog a szikla, meg nem hullámzik a bunker fala? Mik a mai trendek? 5 óra alatt végigcsapható single? Jaj de kár, hogy nem követi.

 9. Tuti lesz… és még jön egy Brink is…

 10. Hát ne haragudjatok, de helyenként hangosan felkacagtam. Sajnos inkább kínomban.Ugyan elég gyenge a videó, de a particle effektek láthatóan nagyjából xart sem érnek, 5 év lemaradás (víz, apróbb tárgyak, robbanások).AI, szokásos ID minőség, szóval az sincs.Szerintem a kirakott poligon szám talán megközelíti a KZ2 szintet, a 3-ban már nem vagyok biztos.Szal technikailag ez egy zombi, még mozog, de sok meglepetésre én inkább nem számítok.

 11. Nagyon Borderlands koppintásnak néz ki.

 12. Nem tudom de nekem csalodas, vagyis valami nagyobb durranast vartam. Grafika mutatos, de az egy dolog, viszont ez igy olyan mintha a Borderlands 2-t latnam. Nem tudom miert pont a Killzone3-hoz kene hasonlitani az nem sandbox jatek, de a Borderlands ugyanezt tudta csak mas grafikai stilussal. De azert kivancsian varom.

 13. Hàt ez ìgy eddig nem nagy durranàs…

 14. Máris imádom a késdobálást, nagyon horzsol!:DMilyen kis agresszívak, nem szeretik, ha megzavarják őket!:P Úgy tűnik az ellen előszeretettel használja a falakat/plafont támadásunk megzavarása ill. kikerülés képpen, ez egy idő után biztos őrjítő lesz.

 15. Én most láttam ebből először gameplay videót, de majd bekakáltam a látványtól. Véleményem szerint ez egy eszméletlen jó játék lesz!!

 16. engem nem fogott megse a fegyverek, se az autókázás, se a sérülési animáció, se a mozgás, se a világlegalább nem kell félretennem pénzt rá(a brink még kérdéses, online része elvileg jó lesz)

 17. Az X-es verzió szépen fut. PS3-on még nem láttunk szerintem élő gameplay-t. Kíváncsi leszek ,tényleg sikerült-e megoldaniuk az fps problémát PS3-on.

 18. látvány és hangulat rendben van.

 19. én nagyon várom, de vétel előtt tuti várok 1 psc tesztel 🙂

 20. Jó lesz.

 21. Nem lesz ez rossz, de azért van még min csiszolni: a haladás tiszta olyan mintha jégen csúsznánk, a létrán meg úgy felmenni hogy nem használjuk a kezeinket, szerintem 2010-ben már ciki.

  • Én úgy látom, hogy a karakter kezében a fegyver ugyan úgy lengedezik a lépéseknél mint a többi FPS-ben, a fejmozgást is érezni, szerintem ezzen nincs semmi baj. A létramászás télleg kicsit tré elsőre, de lehet nem akarták lelassítani a játékot a mászásanimációval.

   • “Hát igen, a hármas videóban van csak a fura mozgás, biztos korábbi verzió lehet. Mindazonáltal a grafika nagyon tetszetős és biztos vagyok benne, hogy a játékmenet is “”folyékony”” lesz, az ID -től megszokott módon.”

 22. Nem rossz sőt kifejezetten jó de azt azért ne mondják nekem hogy ez felveszi a versenyt a kz3-al .

  • Valóban nem fogja! Méghozzá azért, mert keresztbe lenyeli a KZ3-at reggelire. :)Majd kiderül, de játékmenetben tök más lesz a 2 játék. Ez sokkal inkább egy vegyes, de inkább kalandcentrikusabb lesz, míg a KZ3 az akcióra épít.Én várom mindkettőt és szépen elférnek majd a polcon egymás mellett. 🙂

  • Sztem ezt csak a fanok gondolják így.Nem bántásból.Nem véletlenül lett a show legjobbja, én arra számítottam meg sztem sokan, h a Crysis 2 lesz az.Majd mikor kipróbálhatjuk sztem mindenkinek leesik az álla:)

  • A KillZone3-ról nem láttam sokat de a Kz2-nél nekem ez jobban tetszik sokkal, ha már muszáj összevetni a kettőt. Ez sandboxosabbnak néz ki, kevésbé cső-fps, plussz itt ahogy látom lesznek minijátékok és az autókázás is dob egy nagyot a változatosságra. Ez a négy video igen megemelte a várakozásaimat, magyarán mondva kurvára tetszik a game ez alapján.

   • Nem csak, hogy sandboxosnak néz ki, hanem az is lesz. :)Olvass utána a game-nek. Bebrunyálsz majd az örömtől. Sok kecsegtetőt árultak már el a fejlesztők és úgy néz ki, hogy be is tartják.