Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

RAGE – az id Software Mad Max víziója

Azt már [A http://playstationlive.hu/note/854]átbeszéltük párszor[/A], hogy az id Software nextgen játéka, a [B]RAGE[/B] adathordozó szempontjából igen problémás jószág. Arról azonban, hogy pontosan milyen game lesz, eddig még nem sokat tudhattunk meg. Todd Hollenshead producer a GameTrailersnek beszélt a mocskos jövőképet festő, brutális, mutáns alakokat felvonultató programról.A RAGE elszakad a cég előző játéka, a Doom 3 klausztrofóbikus zárt tereitől, és egy részlegesen nyitott világot kínál a kalandoroknak, tradicionális FPS akcióval és járműves versennyel megspékelve. Hollenshead szerint a kisebb hasonlóságok ellenére ez nem egy Motorstorm, és nem is egy Fallout lesz. Multiplayer terén – amiről egyelőre eléggé hallganak a fejlesztők – valami újdonság várható, nem a klasszikus deathmatch szisztéma. A járművekre szerelt fegyverek alapján mondjuk borítékolható egy gyilkos roncsderbi, de biztosan befigyel pár meglepetés is.Az id Software-nek több mint egy évtizede volt utoljára új sorozatot indító címe, így a RAGE-től érthető módon nagyon sokat várnak. A megjelenés továbbra is kérdéses: 2009 vége valószínűtlen, 2010 eleje valószínűbb.Nézd végig az interjút, érdemes: a riporter szókimondó stlusban kérdezi meg a producertől, mi a helyzet a különböző verziók esetleges minőségi eltéréseivel, valamint meri érinteni a – bizonyos körökben tiltott témának számító – többlemezes hercehurca problémáját is…[GT]46571[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. rage – a cím alapján kajak a 28 nappal később c. zombieposz jutott eszembe, és azt hittem buta fejjel, h ebből lesz valami jó kis zombihentelős játék. De sajnos nem.

 2. Ennek alig jobb a grafikája a Quake4-nél.A járműves verseny nem hoz lázba. Az ellenfelek annál inkább.

 3. Az a legjobb, hogy a világ egyik legjobb játékfejlesztője most a PS3-at preferálja. Kiváncsi leszek mi lesz ebből.

  • Most preferálják a végén meg elbaltázzák a PS verziót. De nehogy úgylegyen, mert ez a játék jó lesz!!!

  • Gondolom ennek lehet köze annak is hogy a konkurencia gépéhez némi megszorításokkal kell dolgozniuk (legalábbis annó az egyik interjúban ezt is megemlítették). Személy szerint én se szívesen alkotnék olyan gépre, ahol pl.: a játékhoz szükséges (nagy mennyiségű) adatok tárolásával trükközni kell.Mindenesetre én várom szeretettel ezt a játékot.

 4. KOMOLY GAME LESZ. De szerintem csak 2010-ben. 🙁

 5. Ez 2010 meghatarozo cime lesz mindharom platformon.

 6. Nagyon kíváncsian várom, jól hangzik.Amúgy érdekes ez a magas felbontású textúra/tárkapacitás dolog…. az eddigi tapasztalataim alapján a multiplatform játékok nagyrészénél láthatóan gyengébb a textúra minősege a ps3 verzióban, nagyító sem kell hozzá. :((Remélem ez lesz a kivétel, és nem csak a szokásos multiplatform konverziót kapja a ps3 játékostársadalom.

 7. “””járműves versennyel megspékelve”” – anyám borogass!”

 8. Remélem az E3-on lesz valami fincsi gameplay,de komoly lenne:PP

 9. elég pofásnak néz ki így videó alapján.(és most nem a hosszúhajú gyerekről beszélek:))

 10. “””valamint meri érinteni a – bizonyos körökben tiltott témának számító – többlemezes hercehurca problémáját is…”” – ez tetszikKiváncsi leszek nagyon a játékra.”