Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

RAGE 2 – a megjelenés utáni tartalmainak

EGÉSZ ÉVBEN ŐRÜLETES ÚJDONSÁGOKKAL VÁR A RAGE 2A Bethesda bemutatta a RAGE 2 megjelenés utáni tartalmainak ütemtervét, ami többek között izgalmas eseményekkel, közösségi kihívásokkal, új járművekkel és két hatalmas kiegészítővel bővíti ki a játékot az elkövetkező hónapokon át.[105828]MÁJUSMár a megjelenés hetén kezdetüket veszik a RAGE 2 közösségi kihívásai, amiket a világ játékosaival közösen teljesítve ingyenes festések ütik a markodat. Az első közösségi kihívás díja a Vomit Comet pisztolyfestés lesz. A közösségi kihívás teljesítéséért járó jutalmad megszerzéséhez csatlakoznod kell az internetre és bejelentkezned Bethesda.net fiókoddal. Májusban és júniusban minden héten újabb kihívások fognak várni, így érdemes lesz rajtatartanod a szemed a RAGE 2 Twitter fiókján, vagy a játékbeli Message of the Day felületen az aktuális kihívásokért és díjakért.[105826]A közösségi kihívások mellett ugyancsak májusban érkezik meg a vadonatúj „Bring the Ruckus” esemény Ruckus the Crusher főszereplésével, amiről további részletek később várhatók.JÚNIUSAlig egy hónappal a megjelenés után érkezik meg a játék első nagy frissítése vadiúj közösségi kihívásokkal, új Cheat-kódokkal, valamint számos nagyobb eseménnyel, melyek közül az egyikben bemutatkozik egy új vezethető Mech járműtípus, míg egy másikban egy hatalmas új ellenféllel nézhetsz szembe – mindez teljesen ingyen.[105825]JÚLIUSJúliusban újabb hatalmas ingyenes frissítést kap a játék, amivel további új járműtípusok és ellenfelek csatlakoznak kalandodhoz, melyek mellett mindenki örömére újabb közösségi kihívások, festések és Cheat-kódok is várhatók.[105827]AUGUSZTUSA tömérdek új esemény és újdonság mellett augusztusban válik elérhetővé a RAGE 2 első nagy kiegészítője, a Rise of Ghosts. Ez a kiegészítő egy teljesen új történetszállal és régióval, valamint új fegyverekkel, képességekkel és járművekkel teszi még színesebbé élményeidet. Tudd meg mi lett a Ghost klán sorsa az első RAGE után a Rise of the Ghosts kiegészítőben!SZEPTEMBER – DECEMBERRengeteg friss tartalmat tartogatunk még 2019 további részére is, köztük a RAGE 2 novemberben érkező második nagy kiegészítőjét. További információk később várhatók.A RAGE 2 2019. május 14-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Tök rendes tőlük, hogy előre elmondják, hogy lesz DLC és mik lesznek azok. Na, akkor 1-2 év múlva megvárjuk szépen a GOTY verziót!:)

    • En mashogy kozelitem: ha kijatszod mit csinálsz vele? Semmit. Igy legalább frissül folyamatosan. Semmi gind nincs ezzel. Legalábbis en a challangekre szívesen rahajtok. A fizetős dlc meg ha megéri.

      • Én meg úgy látom, hogyha jönnek a DLC-k, akkor nagy a valószínűsége, hogy egy év múlva jön a GOTY verza ugyanannyiért vagy kicsit olcsóbban. Akkor meg inkább kivárom azt, hisz jobban megéri.