Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Puyo Puyo Tetris 2 – új előzetesen a játékmódok

Sok lehetőség lesz a folytatásban.

A Sega új információkat tett közzé a Puyo Puyo Tetris 2 különféle módjairól, amiről a következő sajtóközlemény ír bővebben:

“A Skill Battle módban a játékosok három fős csapatokat állíthatnak össze a választható karakterekből, és mérkőzhetnek meg egyedi képességeiket bevetve a Puyo Puyo vagy Tetris meccseken.

TEDD MAGAD PRÓBÁRA AZ INTERNETEN!

Minden karakter egyetlen specialitással kezd és egyre hasznosabb képességeket tanul minél többet használod. A Skill Battle meccseken kulcsfontosságú a megfelelő képességekkel rendelkező karakterek kiválasztása a győzelemhez. Játék közben Puyokat pukkasztva és Tetris alakzatokat eltűntetve szemét Puyo blokkokat szórhatsz a másik játékos táblájára, amitől veszít életerejéből, ha pedig az 0-ra esik, te győztél.

A Skill Battle újdonságai:

  • Karakterképességek: Vess be hasznos karakterképességeket, hogy megfordíts bármilyen Skill Battle meccset többek között életerőd visszatöltésével, a Puyok színének megváltoztatásával, a Tetris alakzatok eltűntetésével és sok mással.
  • Szintlépés: Növeld karaktered HP, MP, Attack, Defense és Recovery szintjét a játék Adventure módjában előrehaladva.
  • Tárgykártyák: Erősítsd fel csapatod és fokozd karaktered státuszait tárgykártyákkal.

A Puyo Puyo Tetris 2 minden képességű játékosnak szórakoztató élményt kínál, köztük a League módokkal a tapasztaltabb, valamint a Free Play móddal az alkalmi játékosoknak.

A korábbi játékok Puzzle League módjaira építve a játékban három további League került hozzáadásra, a Tetris League, a Puyo Puyo League és a Skill Battle League. Ezek a ligák kompetitív lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak, ahol stratégiájukhoz és tehetségükhöz mérten nézhetnek szembe más profikkal a világ bármely tájáról. A Puyo Puyo™ Tetris®-ből már ismerős Free Play emellett egy jóval könnyedebb élményt nyújt bármilyen szabályokkal és a ranglista nyomása nélkül.

Az internetes lehetőségek:

  • Puzzle League: Kihívásra vágysz? A Puzzle League külön platformot kínál a magas szintű versengésnek: Puzzle League (szabadon választott Puyo Puyo vagy Tetris), Tetris League, Puyo Puyo League és Skill Battle League.
  • Free Play: A könnyedebb élményre vágyó rajongók a Free Play internetes módjait is élvezhetik. Játsszatok legfeljebb négyen a Versus, Skill Battle, Swap, Fusion, Party és Big Bang módokban testreszabható meccsbeállításokkal. Hozz létre egy szobát és hívd meg barátaidat egy kis közös játékra!
  • Challenge Rank: Oszd meg és mérd össze pontszámodat a világ játékosaival a különböző Challenge módokban, mint az Endless Fever, Endless Puyo, Tiny Puyo, Sprint, Marathon és Ultra. Az eredménytáblákon megvillanthatod legjobb pontszámodat és összemérheted versenytársaiddal.

 MEGJELENÉST KÖVETŐ TARTALMAK


2020. december 8. csupán a kezdet a Puyo Puyo Tetris 2 számára. A megjelenést követően a játékosok további új lehetőségekre, karakterekre és sok másra számíthatnak. További részletek egy későbbi időpontban várhatók.”

A folytatás december 8-án érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, és aki megveszi az egyik platformra, a másikon is nyomhatja.

Hozzászólás