Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSP2 – 2011-ben bejelentés/megjelenés?

Az első konkrétnak tűnő kijelentést a sok-sok PSP2 pletyka után Shaun Himmerick, az új Mortal Kombat játékot készítő [A http://playstationcommunity.hu/note/4233]Netherrealm Studios producere[/A] tette, amikor bemondta: stúdiójában már ott lapul egy példány a masinából. Az SCE érdekes módon nem cáfolta azonnal és vadul a dolgot, inkább viccesen hozzáállva terelt…Nos úgy tűnik, Shaun nem a levegőbe beszélt. Azóta több stúdió (belsős és külsős egyaránt) munkatársa is óvatosan szóba hozta már, hogy valóban kaptak PSP2 devkitet. Amely csapat már elkezdte a játékkészítést a Sony következő handheldjére, bizonyára súlyos titoktartási nyilatkozatokat írt alá, ezért konkrétumokról egyelőre senki sem mert beszélni, a források azonban két kérdésben általában egyetértenek:1 – A Sony azért adott ki ennyi fejlesztői kitet, hogy a PSP2 megjelenésekor minél erősebb-bőségesebb szoftver-lineuppal robbanhasson be a piacra2 – A Nintendo elvileg 2011 közepére időzítheti új gépe, a 3DS EU/US debütálását, így előfordulhat, hogy a Sony is kijön a géppel jövőre (karácsonykor) – vagy 2011-ben bejelentik és megmutatják például az E3-on, majd 2012 tavaszán piacra dobják (ez lehet a valószínűbb)Egy biztos: van már PSP2 és készülnek a szoftverek. De vajon mit tudhat a hardver? Ha a munka most elkezdődött, akkor jövő nyárra már működő és kész játékokat láthatunk. 2012-re ugyanakkor már az AAA-kategóriás címek is felállíthatók.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem nem a go-ra fog hasonlítani…

 2. Na most már értelmét fogom látni lecserélni az én kis dagimat =)

 3. “Biztos lesz rá “”psp1 HD-remix”” lehúzás. : DVárjuk szeretettel az új készüléket.”

 4. en is most tervezem meg csak a psp2000 et:)

 5. Remélem a dizájn ütős lesz majd.

 6. en meg csak most tervezek psp 1000est venni LoL

 7. kíváncsi leszek milyen grafikát ad majd, és hogy milyen GoW-ot adnak majd ki rá:D

 8. Na ez igencsak jó hír.Végre egy még jobb PSP is lesz!!!!Hurrá!!!

 9. Jó hír:)Mondjuk részben emiatt is döntöttem úgy, hogy veszek egy psp 2000et és nem egy Go-t mert akkor inkább azt a pénzt félreteszem az újra. Meghát 2 héten belül érkezik a macbook prom, arra is kell zs:D

 10. “Én a megjelenés után inkább várok 1 évet hogy kidobjanak valami “”javított”” modellt!”

  • “Mit 1-et? Én sztem 2-t, 3-at…XD Az eddigi összes PS-ből tanulva, először lesz egy fat, majd kijön egy slim változat. Aztán még sztem ennél sem állnak meg a “”PSP 2 2000-es példány mellett””. XDAmúgy kíváncsi vagyok, ebben mi lesz UMD helyett…”

 11. valszeg nem psp2 lesz, hanem a psp-re épülő androidos playstation mobil.már a go-nál meg kellett vna lépni. (vagy előbb)

 12. jajjdevárom…..jajjdevárom…..jajjdevárom…..jajjdevárom…. (VÉGTELENJEL)

 13. Engem nem érdekel lehet hogy nem rossz de én nem fogok 60 ezer ft kidobni ilyen kis vacakra ahogy psp-re se tettem .

  • anno a psp nem érdekelt anyagiak miatt,de egyszer itt volt nálam 2 hétig,s akkor mondtam bazz ez kell eleinte rá kell perkálni (gép+memoria) ,de kamatostól visszajön az ára

  • Valszeg életedben nem láttál még PSP-t ha ez a véleményed…

 14. vajon a devkit mar a vegleges teljesitmenyt tukrozi, vagy azert jovore meg pakolnak bele valamit? esetleg megvarjak a nintendot hogy lassak mit bir? vajon mi a sony celja? ja persze, az eladott peldanyok. hat remelem nem sporolnak ki belole semmit. csak azta a cucc ara is elfogadhato legyen egy kozep-Europai koloknek is, ne csak egy atlag amcsinak

 15. Nem köll.

 16. Egy Uncharted rész tuti várható rája !

 17. Biztos erősebb lesz a 3DS-nél.

 18. Kíváncsi leszek mit fog tudni, mivel lesz több az elődjéhez képest.

 19. “Erre is lesz Gran Turismo bejelentve megjelenéskor? :DA video végén természetesen kiírják most már előre:””Coming Soon 2016″”! XD(Szerintem összepréseltek egy PS2t a kézbe.)”

 20. Muszáj minél hamarabb kihozniuk az új gépet, azonban a 2011 karácsonyi megjelenés (én sem tippelem korábbra, inkább későbbre) alapból rossz. Japánban már egy évvel le lesz maradva a 3DS-től.

 21. Tehát a pletyka igaz.

 22. Jó lenne 2 analóg kar, és egy PS3-as kapcsolat, amin PS3 játék menne a kezünkbe.