Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PSP Go képek Japánból

A japán Game Watch magazin egy halom PSP Go képet közölt le egy, a szigetországban tartott bemutató kapcsán. A készülék arrafelé 26.800 yenes áron kerül forgalomba. A fotókon néha ott van a korábbi PSP-3000 modell is, összehasonlításként.A Sony nagy elánnal készül a PSP Go debütjére, komoly régi és új játékfelhozatallal – GTA: Chinatown Wars, Gran Turismo PSP, Metal Gear Solid: Peace Walker – támogatva az UMD nélküli, PSN-es letöltésekhez kitalált masinát. Emellett csökkentették a PSP fejlesztői eszközök árát is, hogy teret adjanak a “nem játékos applikációk” tervezéséhez. Angliában a kisebb, független forgalmazók még nem mertek nagyobb szállítmányt rendelni a gépből, mondván, eddig még nem kaptak előrendeléseket elegendő számban.Michael Pachter médiaszereplő elemző szerint a gép induló ára “rablás” a Sony részéről.Korábbi, tudnivalókat tartalmazó PSP Go hírünket [A http://playstationcommunity.hu/note/1304]ITT találod[/A]. Az Eurogamernek van [A http://www.eurogamer.fr/videos/pspgo-showcase-2]egy bemutató kisfilmje[/A] is a PSP-PC szoftver működéséről.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kisebb a kép, a régi meg ezerszer sexibb, engem nem zavart, hogy nagyobb.

 2. kedves oxigen a playstation store-ból minden általad letöltött tartalmat annyiszor tölthetsz le ahányszor akarsz ha már egyszer fizettél érte, amit letöltesz jegyzi a rendszer és az erre való menüpontban vissza is keresheted a már megvásárolt dolgaidat

 3. Közben jött még pár kérdés :-DHa jól tudom 16 GB belső memóriája van. Mi van, ha az megtellik a sok letöltött játéktól (ami gondolom nem is olyan sok)?Mi van akkor, ha elromlik a gép: engedi letölteni újból, ingyen?

  • kedves oxigena playstation store-ból minden általad letöltött tartalmat annyiszor tölthetsz le ahányszor akarsz ha már egyszer fizettél érte, amit letöltesz jegyzi a rendszer és az erre való menüpontban vissza is keresheted a már megvásárolt dolgaidat

 4. “Lenne pár kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ:1. ha minden igaz, akkor a Gran Turismoval jelenik meg a gép. Szerintetek az már rá lesz telepítve vagy csak kapok valami kódfélét, amivel letudom majd tölteni?2. mennyivel lesz drágább, mint a mostani “”sima”” boltban kapható (3000-es) PSP?3. egyáltalán hogy a ‘csába lehet rátölteni majd játékokat? (ha jól tudom, magyar store nincs…sajnos nincs ps3-mam, szóval hót hülye vagyok ehhez a témához.)”

  • Az USA Store-ról töltök. Beírtam egy kamu nevet, USA postacímet irányítószámmal. És a dombornyomott magyar bankkártyámat.

 5. Az UMD mechanika és adathordozói szabványok (jogdíjak) nélkül jelentősen olcsóbb lesz az előállítás, tehát nem biztos, hogy hülyeséget beszél ez az úriember. Smells like LEHÚZÁS.

 6. fehér közelről szépséges.

 7. eddig is mindenki panaszkodott, hogy a 3000-nek nincs jo fogäsa az 1000-hez kepest. akkor most ennel mi lesz? Kb akkora az egesz mint a 3000es kepernyöje

 8. Hát ez az új psp sokkal rosszabb mint a régi, mind belsőleg mind külsőleg.

 9. Nem értem, mivel tudnának meggyőzni, hogy GO-t vegyek. PSP 3000-em van, aminek nagyobb a kijelzője, és van hozzá 16GB-os memóriakártyám. És az UMD-imet sem akarom kidobni. Tehát, hol van az előrelépés?…

 10. Nemtom az egész készüléknek olyan napkeleti neogagyi feelingje van.. nem hozza a sony stilust

 11. Az ujdonságêrt fizetni kell.A design az nagyon baba szerintem.

 12. nem értem miért nagy szám a kommunikációs szoftver.

 13. nem tudom mintha a GOnak más lenne a kijelzője mint a 3000resnek…mármint arányokat tekintve…

 14. Valahogy nem tudok megbarátkozni a kinézetével, olyan fantáziátlan. Na, és az UMD-t nem is említem (márhogy nincs).

 15. Pachter most újat mondott…Eddig melyik Sony gép induló ára Nem volt rablás?!

 16. Szép meg jó is, de drága a többihez képest, és annyival nem tud többet…. Azért elfogadnám.

 17. inkább a psp 3000

 18. “””Angliában a kisebb, független forgalmazók még nem mertek nagyobb szállítmányt rendelni a gépből, mondván, eddig még nem kaptak előrendeléseket elegendő számban.””Nem is fognak, amig a nagy láncolatoknál nem lehet előrendelni…”

 19. A kisebb kijelzőt elég komoly visszalépésnek tartom! 🙁

 20. Mintha a PSP Go-nak már picit más lenne a felülete… nem? Csak én képzelem be hogy kevésbé fényes, csili-vili???(sztem nagyon jót tenne neki, mert nagyon csúnya tud lenni az ujjlenyomatokkal és karcokkal teli PSP… márpedig könnyen karcolódik)

 21. Az ora az nagyon tetszik benne!

 22. Egyszerűen nem értem: nem csak kisebb a kijelző, de nekem (szemre) más arányúnak is tűnik! Rosszul látom?

 23. aranyos.de kellene most már egy magyar store….

 24. Egyetértek Pachterrel, sajna az új psp ismét túl lett árazva. A játékfelhozatal szenzációs, de megint belesnek a régi hibába, hogy túl drágán akarják adni.(és Pachter még azt is elmondta, hogy a Go előállítása olcsóbb, mint a 3000-es modellé és drágábban akarják adni. Azért ez tényleg rablás valahol.)

 25. Összecsukva jól néz ki. A fogása..szerintem elrontották 😀 mennyire lent van minden gomb, a psp3000nél legalább volt egy olyan érzése az embernek , hogy biztosan tartja a kezében. Itt ezt elképzelni se tudom

 26. A fehér tűrhető, mondhatni szép, de a fekete pont mint egy GPS…

 27. A design nekem nagyon bejön,viszont valóban jó lenne magyar Store.. így elég nehézkes lesz a dolog. A fekete mondjuk kicsit jobban tetszik 🙂

 28. Úgy látom nagyon megoszlik a vélemény. Nekem sem jön be az új design (nem elfogultság, mert sosem volt sima psp-m sem), szóval ha ez kijön akkor annak max azért fogok örülni, mert talán lenyomja a psp 3000 árát és akkor majd veszek én is.

 29. Michael Pachter -el egyetértekkülönösen hogy a 3000-eshez képest KISEBB a képernyő!amúgy a magyar forgalmazás is viszonylagosan bukta a store miatt.. úgyhogy kár érte….

 30. Kalózkodás ide vagy oda, remélem megoldható a dolog és akkor lesz trophy rendszer psp-re is, qrvajó lenne!

 31. Mennyi az esélye annak, ha a Sony Hungária kap infót mikor lesz itt megjelenés azt a tudtunkra is adja? Bakker, 0 kommunikáció, m$ legalább nyomja a lóvét, fizetett blogok meg minden…

 32. Oktober elsején itt is lehet majd kapni? Mert azt hallottam hogy a Kelet-Európai országokban késni fog.

 33. Nekem ez még most se jön be.

 34. En az iranyitast meg most se tudom elkepzelni kenyelmesnek!

 35. Lehet tudni valamit egy jövőbeni, külső umd-egységről, amivel fel lehetne másolni a régebben megvett, umd-s játékainkat?

 36. nekem amúgy most már sokkal jobban tetszik mint az elődje

 37. Ha feltörik akkor megveszem. Nem akarok költeni psp gammákra.

 38. Nekem tetszik, de nincs pénzem megvenni.:(

 39. Ki kell majd próbálni! Csak a fogása legyen jó!

 40. AZ ANALÓG ÓRA MIATT MUST HAVE 🙂

 41. Összecsukva nagyon tetszik. Én még mindig egy dologtól félek. Az összes játékban az analógot használom. Főleg a sok PSone klasszikus játékban. Nekem egyelőre kicsit kényelmetlennek tűnik a helye. Ja meg kell egy program nekem, vagy valami opció, ami átviszi az UMD-t az új PSP háttértárolójára. Csinálják meg a gameshare funkciót, hogy erre képes legyen.

 42. Sztem nem néz ki rosszul, elfogadnék egyet

 43. Áh, de egy kvarcjáték jrpg-ken kívül semmiresemjó NDS az nem rablás, dehogy.

  • igen, ez amúgy borzalmas, ez a Pachter mint valami rossz politikus mindig megszólal ha kell ha nem, és mindig jobban tudjaezért az árért lehet mondani jobb alternatívákat, ami ezeket a dolgokat tudja

 44. Nem tudom, nekem valahogy nem jön be ez az új design. O.o

 45. Szép kép van rajta az egyszer már biztos….